uz de arma

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

haiosu

Re: uz de arma

Post by haiosu »

bond008 wrote:Fata de restul noi suntem ca in feudalism cand doar bogatasii si talharii purtau arme, acuma la noi se incearca interzicerea totala a armelor tocmai intr-o perioada cand talhariile, hotiile, spargerile, bataile si restul infractiunilor au ajuns la cote enorme, suntem intr-o perioada cand interlopii au pus mana pe putere, cand mafia face ce doreste si cand oamenii cinstiti sunt si se doreste sa ramana fara aparare. Sa speram ca totusi nu se va intampla asa ceva si vom putea sa ne aparam legal cu arma in plus viata o porti cu tine cum spunea cineva pe linkul de la protv si trebuie sa ti-o aperi indiferent unde te afli.
Acuma sincer imi doresc sa intru intr-o asociatie macar sa pot ajuta cu ceva impotriva celor care apara infractorii si sunt impotriva oamenilor cinstiti. Si inca ceva...cine s-a dus la targul de armamant de la romaero sa puna ceva poze cu arme de pe acolo.Asteptam cu incredere ca nu ne lasati pe cei care nu suntem in Bucuresti si care nu ajungem pe acolo. :D :D :D :?
pai sa vedem...poate ajuta cumva cu ceva poze ROMSDC-ul. cine stie?!? :wink:
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

poze inca nu avem, insa asta este prima stire de la BSDA 2010 :

http://www.gandul.info/news/seful-statu ... ii-5885119
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
gabrielobabacu

Post by gabrielobabacu »

aurorauno wrote:Corect.Nu observasem,doar am refacut linkul de la gabriel,ca nu mergea.Ai dreptate,e veche stirea.
Corect, nici eu nu vazusem data si ma speriasem :D
tdalin

Post by tdalin »

Da poate ne ajuta ROMSDC-ul cu niste poze cu ceva filmulete despre anumite produse comercializate de diverse magazine de profil.
Cu ceva recomandari de bine sau de rau. Ca de la magazine abia obtii o poza si ceva date tehnice. Trebuie sa faca cineva si asta poate vor fi ei.
Un fel de Euro NCAP in domeniu. :idea:
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
haiosu

Post by haiosu »

gata...a trecut si ziua, delegatia ROMSDC a fost prezenta la BSDA. avem si ceva poze... sa vedem acuma...gandim,compilam si sa vedem ce "dam pe post" :wink:
insa am impresia ca le veti gasi pe site-ul ROMSDC :mrgreen:
Guest

Post by Guest »

gerula wrote:Luandu-le pe toate deodata, in mai toate tarile comunitare, portul de arma de
aparare cu glont se obtine greu, in urma unor teste drastice, DAR SE POATE.
Spre deosebire de noi, unde "canci".
Nu trebuie sa ne asemanam cu tarile fost comuniste, din punct de vedere al
drepturilor si al legislatiei, ci ar trebui sa tindem sa ne asemanam cu tarile democratice
ale C.E.
Si astia au inceput sa-si dea la gioale! :D
http://m.protv.md/stiri/social/vladimir ... ldova.html
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
aurorauno

Post by aurorauno »

Aveam mai multe pretentii anul acesta de la BSDA.Credeam ca Expomilul din 2009 va fi cu mult in urma lui dar se pare ca m-am inselat.Dupa parerea mea a fost foarte prost organizat si saracacios,probabil si din cauza chiriei foarte mari .In afara de Spartan,care miroase a tehnica noua mai nimic nou sub soare.Acelasi stand Glock plin de lume ca la urs,Cugirul cu un stand ceva mai mare anul acesta,cei de la UTI pe un metru patrat,i-am intrebat de CZ 83 mi-au spus ca saptamana viitoare (acelasi raspuns l-au dat si la Expomil,in 2009 :P ),Adina cu Walther-ele lor nu au fost prezenti,BSIJ-ul a expus ceva mai multe arme ca de obicei (mai tot ce s-a luat de la Acvila) si....cam atat!Mie unul mi s-a parut targ pe timp de criza,nu a excelat cu nimic.Poze nu mai pun ca am facut putine,chiar nu aveai la ce sa faci...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
Guest

Post by Guest »

aurorauno wrote:Aveam mai multe pretentii anul acesta de la BSDA.Credeam ca Expomilul din 2009 va fi cu mult in urma lui dar se pare ca m-am inselat.Dupa parerea mea a fost foarte prost organizat si saracacios,probabil si din cauza chiriei foarte mari ....
Nu chiria e cea care nu atrage producatorii de armament portativ, ci lipsa unei piete reale pentru produsele lor. Tu ai cheltui banii pe promovare, daca singurii clienti potentiali sunt doar cativa oficiali care nu stiu cum sa faca sa se lipeasca de vreo arma, si aia sa fie cadou? :wink: :D
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

uite ca am intuit cum va fi si bine am facut ca nu m-am invoit ca sa merg. imi mai faceam o obligatie la sefi.
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Guest

Post by Guest »

haiosu

Post by haiosu »

un sinucigas hotarat va gasi intotdeauna mijloacele necesare ducerii la bun sfarsit a intentiilor sale.
nu armele omoara ci oamenii omoara.
bond008

Post by bond008 »

Cine pune poze de la targul de armament ????? Cineva???? Cumva?????
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

bond008 wrote:Cine pune poze de la targul de armament ????? Cineva???? Cumva?????
....candva .... :mrgreen:
Image
“feci sed iure feci"

bond008

Post by bond008 »

Oauuuuu candva?????????????????? :oops: :shock: :cry: :mrgreen: :( :shock: :?
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
haiosu

Post by haiosu »

candva dar mai ales undeva :)
Post Reply