Round-up otel (mai mult sau mai putin)
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Round-up otel (mai mult sau mai putin)
Nu cunosti notiunea expresiei "a te lauda".Eu n-am vazut pe nimeni sa se laude!Fiecare a tras concluzia necesara,in functie de intelect.Nervi placuti in continuare
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Despre ce educatie este vorba, atunci cand va permiteti sa jigniti cu nonsalanta
facand-ul pe interlocutor ba frustrat, ba alcoolic?
Si da, noi ceilalti 99% dintre cetatenii acestei tari, suntem frustrati ca nu avem
dreptul de a intra in posesia unei arme de autoaparare cu glont, aceasta fiind posibil
doar pentru acea categorie de "semizei", adica palamentari, magistrati,etc, dintre cetateni.
"TOTI OAMENII SUNT EGALI."
Totusi doar viata "semizeilor" conteaza deoarece doar ei au dreptul la autoaparare.
Sau poate ei sunt mai "egali" decat ceilalti.
facand-ul pe interlocutor ba frustrat, ba alcoolic?
Si da, noi ceilalti 99% dintre cetatenii acestei tari, suntem frustrati ca nu avem
dreptul de a intra in posesia unei arme de autoaparare cu glont, aceasta fiind posibil
doar pentru acea categorie de "semizei", adica palamentari, magistrati,etc, dintre cetateni.
"TOTI OAMENII SUNT EGALI."
Totusi doar viata "semizeilor" conteaza deoarece doar ei au dreptul la autoaparare.
Sau poate ei sunt mai "egali" decat ceilalti.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
Hai sa le luam pe rand si sper sa reusesc sa te fac sa imi intelegi punctul de vedere: Nu am jignit cu nonsalanta,a jigni cu nonsalanta inseamna a jigni cu indiferenta,ostentativ,(adica ultimele mesaje ale lui Barthy).Apoi,chiar tu recunosi ca cei 99% sunt frustrati,atunci inseamna ca nu am jignit spunandu-va asa cum va si considerati!Alcoolic e deja hiperbolizat,am spus doar ca a baut azi mai mult,a fi alcoolic e cu totul altceva!Si am facut aceasta remarca dupa ce el aruncase cu injurii mult mai acide,demne de un om care a intrecut masura bauturii,nu am spus nefondat.Cat despre ultima parte iti dau in totalitate dreptate.Am fost si sunt impotriva acestei restrictii la dreptul de a detine arma cu glont!Dar din pacate legile nu le facem noi....Sper ca m-am facut inteles.
Daca ai recunoscut ca esti off-topic, dar persisti in asta, atunci nu mai fa atata caz pentru ceilalti care sint in aceeasi situatie. PUNCT !

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Nu eu am inceput!Eu sunt offtopic provocat,nu ca sa nu ma plictisesc,Barthy a inceput !In plus eu in offtopicul meu nu am un limbaj licentios.Emanuel wrote:Daca ai recunoscut ca esti off-topic, dar persisti in asta, atunci nu mai fa atata caz pentru ceilalti care sint in aceeasi situatie. PUNCT !
Mi-am comandat o pizza
Bai baiatule, tu nu stii pe ce lume traiesti, nici ce vorbesti si nici ce insemnatate au anumite cuvinte pe care le rostesti. Baga de seama ca eu nu am inceput nimic. Cand am sa incep eu o sa lasi Eclesiastul deoparte si o sa citesti din Apocalipsa.aurorauno wrote:Nu eu am inceput!Eu sunt offtopic provocat,nu ca sa nu ma plictisesc,Barthy a inceput !In plus eu in offtopicul meu nu am un limbaj licentios.Emanuel wrote:Daca ai recunoscut ca esti off-topic, dar persisti in asta, atunci nu mai fa atata caz pentru ceilalti care sint in aceeasi situatie. PUNCT !
Te-ai simtit ranit in orgoliul propriu cand am zis de semizei si m-ai jignit facandu-ma frustrat. In continuare ti-am raspuns asa cum meritai pentru ca daca lucrezi unde lucrezi nu inseamna ca esti mai presus decat restul cetatenilor ci doar un slujbas al statului, implicit al fiecarui cetatean. Asta nu puteti intelege unii dintre voi.
Traiti cu impresia ca un veston cu epoleti si o legitimatie cu tricolor va permite sa scuipati seminte-n cap prostimii. Nu tata !! Tot doua maini si doua picioare ai si tu si un singur cap. Din pacate uneori sec. Si tot 2 metrii cubi de pamant se disloca si pentru tine ca pentru toata lumea.
Nu stiu ce varsta ai dar se pare ca dupa cum gandesti si te porti, la vremea cand primeam dreptul de port si folosinta a unei arme te jucai cu capacele si surprize.
Inca nu sunt nervos si nici beat. Atata sanatate si noroc sa ai tu in viata cat alcool beau eu, desteptule !
Last edited by BARTHY 2 on Mon Apr 12, 2010 12:01 am, edited 1 time in total.
Bre auroro, revino on-topic si linisteste-te, sau dispari !
Parerea mea !
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... 3&start=15

Parerea mea !
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... 3&start=15
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
-
Angel_Of_Light
Cred ca articolul a picat ca nuca in perete avand in vedere problemele cu care posesorii de neletale se confrunta si totul datorita unor legiuitori prea ingusti ca sa inteleaga problemele celor din societate, adevaratele probleme. S-a facut o relationare si a rezultat o cearta.
Din pacate la fel ca in multe domenii Romania este departe in urma societatilor civilizate.
Din pacate la fel ca in multe domenii Romania este departe in urma societatilor civilizate.
Asta am vrut si eu sa subliniez,ca si la ei este aceeasi mentalitate si daca acolo se poate ,inseamna ca ne putem astepta la orice si de la ai nostri conducatori...trebuie sa admitem ca nici societatea nu ar face un caz din asta,consider ca majoritatea romanilor sunt indiferenti la capitolul arme,din pacate.Parerea mea..
A fost foarte buna
da' incet mai mananci, mai omule !hedone wrote:A fost foarte buna
-
catalin_suzeanu
Cu respect va intreb: ne putem intoarce la subiectul primului post?ishmael wrote:La stadiul de vorbe si forum am ramas (asteptand tot vremuri mai bune - cum graba foarte mare nu era, am apreciat ca fiind utila asteptarea schimbarilor legislative si mai ales implicatiile fiscale ale acestora).
...........................................
Va rog, in masura in care puteti, edificati-ma.
Multumsc.
Cu stima,
Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Mi-a adus-o dupa 1 ora si jumatate. Deh, pizzerie noua, 12 lei la 34 de cm si extrem de buna, multe comenziBARTHY 2 wrote:da' incet mai mananci, mai omule !hedone wrote:A fost foarte buna
Da' văd că v-aţi distrat în week-end, nu glumă.
Rămân la concluzia mea mai veche: discuţiile în contradictoriu se rezolvă
cel mai bine faţă în faţă, nu pe net. Motivul e simplu: de la semne de punctuaţie puse mai mult sau mai puţin corect până la
emoticoane sau elemente de argou duc la interpretări diferite ale celor ce citesc şi mulţi le iau ca pe un afront. De aici până
le ce s-a putut citi pe acest forum la mai multe topicuri nu e decât un pas şi cineva care caută informaţii concrete va trebui să
înghită tot felul de certuri şi vendete între cetăţeni.
De asemenea când doi se ştiu bine mai fac o caterincă micuţă, o glumă pe care n-o înţeleg decât ei şi e bine să ne oprimăm
spiritul de solidaritate cu unul dintre ei fiindcă putem cădea de "şmekeri".
Deci rămâne cum am stabilit: să ne vedem la poligon sau la un cico, cu toate că e imposibil să nu lipsească 2-3-5 useri, oricât
am planifica din timp acţiunea. Ştiţi clişeul acela cu "hai să găsim elementele ce ne unesc, nu pe cele ce ne dezbină"
.
cel mai bine faţă în faţă, nu pe net. Motivul e simplu: de la semne de punctuaţie puse mai mult sau mai puţin corect până la
emoticoane sau elemente de argou duc la interpretări diferite ale celor ce citesc şi mulţi le iau ca pe un afront. De aici până
le ce s-a putut citi pe acest forum la mai multe topicuri nu e decât un pas şi cineva care caută informaţii concrete va trebui să
înghită tot felul de certuri şi vendete între cetăţeni.
De asemenea când doi se ştiu bine mai fac o caterincă micuţă, o glumă pe care n-o înţeleg decât ei şi e bine să ne oprimăm
spiritul de solidaritate cu unul dintre ei fiindcă putem cădea de "şmekeri".
Deci rămâne cum am stabilit: să ne vedem la poligon sau la un cico, cu toate că e imposibil să nu lipsească 2-3-5 useri, oricât
am planifica din timp acţiunea. Ştiţi clişeul acela cu "hai să găsim elementele ce ne unesc, nu pe cele ce ne dezbină"