Round-up otel (mai mult sau mai putin)
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Round-up otel (mai mult sau mai putin)
stiti ce nu inteleg eu? faptul ca faceti pe zmeii pe forum cum ca stiti tot felul de kestii despre unul despre altul si in rest sunteti varza...va limitati la balacareli si vaicareli de parca asteptati sa va rezolve careva problema...si faceti asta pe o multime de forumuri. eu zic sa va abtineti ca subiecte ar fi destule si nu va mai dati drept cavalerii dreptatii ca poate nu aveti calitatea morala,unii dintre voi, sa aruncati primi cu piatra. si tu ala cu ''alias lulux'' esti pe langa drum si fabulezi....ciocu mic si nu te mai baga in seama aiurea.
AK47
Eu inca il astept pe domnul Radu sa faca putina curatenie p-aici,ca e mai rau ca la Obor in piata....chestia ciudata este ca atunci cand p nu erau decat 2-3 zamakuri toata lumea era prietena cu toata lumea,acum cand avem mai multe optiuni,cand am ajuns sa avem posibilitatea de a achizitiona ce nici nu visam acum un an,in loc sa dezvoltam subiectul ne aducem aminte de datorii ,de izmene colorate si picioare nespalate....Astia de la OTV n-au forum?Puteti sa va mutati acolo.... 
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
stii ceva, mai aurora ? or fi frustrarile tale evidente dar sunt total neinteresante.aurorauno wrote:Fiecare trage ce concluzie vrea!Frustrarea este insa evidenta.....
si nu mai incerca sa-ti fortezi norocu'.
mdap,confirm:sa ai frustrari pentru ca unu are dreptul sa isi ia pistol cu glont,si sa il numesti ironic "semizeu" chiar e neinteresant!Si e intr-adevar evident!In schimb eu nu am nimic cu nimeni,si nu sar la scandal cum faci dumneata mai mereu p-aici.Recomandarea mea este sa iti vezi de treaba ca nu ti-ai gasit mahalagiul pe care il cautai!Sunt prea educat ca sa ma cert si sa am un limbaj pe care l-ai prefera in momentul acesta!Ma gasesti pe privat daca mai ai nelamuriri sau mai gasesti vre-un motiv de cearta,nu-ti mai raspund aici ca nu intereseaza pe nimeni 
Nea aurora, da mata nu esti nitzel off-topic ?!?
Aaa, nu, doar constatam !

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
pana una alta, uite ca tocmai cu acesata postare ai demonstrat ca iti place scandalul si ai veleitati de mahalagiu. incearca sa fii mai temperat. eu la scandal nu am sarit niciodata ci doar am vru sa tai nasurile nejustificat de crescute ale celor ce se dau mari la apa mica.aurorauno wrote:mdap,confirm:sa ai frustrari pentru ca unu are dreptul sa isi ia pistol cu glont,si sa il numesti ironic "semizeu" chiar e neinteresant!Si e intr-adevar evident!In schimb eu nu am nimic cu nimeni,si nu sar la scandal cum faci dumneata mai mereu p-aici.Recomandarea mea este sa iti vezi de treaba ca nu ti-ai gasit mahalagiul pe care il cautai!Sunt prea educat ca sa ma cert si sa am un limbaj pe care l-ai prefera in momentul acesta!Ma gasesti pe privat daca mai ai nelamuriri sau mai gasesti vre-un motiv de cearta,nu-ti mai raspund aici ca nu intereseaza pe nimeni
apreciez ca incerci sa pari educat si ca te straduiesti sa nu folosesti acel limbaj susmentionat pe care l-ai deprins la gradinita si pe care-l folosesti la popota cu colegii.
deocamdata educatia ta se rezuma doar la ce te-a instruit sistemul : "nu face ce spune legea ci doar ce te pune sefu'." , fapt ce ma determina din ce in ce mai mult sa-i dau dreptate domnului Bill cand este exagerat de critic cu anumite structuri. cu siguranta esti venit pe aici ca sa provoci si sa compromiti. grea misie ai primit !!!
deocamdata, pana la proba contrarie, asta este singura impresie pe care ai facut-o pe forum. si daca ai chef sa te mai lamuresti cu ceva, o facem da' nu in privat ca nu suntem la confesional ci fata in fata ca de aia ne-a dat statu' ochi; sa-i privim pe cei cu care stam de vorba.
nu uita ca detinerea titlului de "semizeu" este conditionat . amintesteti ce scrie in art. 14, alin (2), lit. a) dupa ultima virgula. oamenii sunt cu totii egali si necazul nu bate niciodata la usa.
p.s. nu consider conversatia cu userul auroraunu un scandal ci o discutie contradictorie cu rezultate constructive.
Ba da,daca citeai cu atentie scriam ieri sau acum 2 zile ca si ceea ce scriu eu merita sters,fiind offtopic! Am recunoscut!Emanuel wrote:Nea aurora, da mata nu esti nitzel off-topic ?!?![]()
![]()
![]()
Lasa Emanuel, ca unii are voie. 
Asta spuneam acum cateva zile,pentru cine are memoria scurta.Deci cum spuneam,eu am recunoscut ca sunt offtopic,nu mai era nevoie de nici o constatare!Eu inca il astept pe domnul Radu sa treaca si p-aici,desi cred ca ii este scarba sa mai intre si la rubrica de autoaparare,si il inteleg....aurorauno wrote: Si iar ce nu pricep : de ce domnul Radu accepta asa ceva.Dupa mine orice postare care nu are legatura cu subiectul topicului trebuie stearsa(inclusiv asta a mea)!....
e bine ca a venit militia sa faca ordine pe forumuri si strazile gem de talhari si criminali. acolo nu-i capabila sa mentina ordinea.
mai du-te mai nene si scuteste-ne !!!
mergi si patruleaza pe strada ca acum ai logan nou. ti-a casunat asa, pe noi, duminica dupaamiaza. ma mir ca nu scoti si bastonul sa ne altoiesti.
suferi rau de tot, saracu' de tine !!!
uite, iti promit ca daca te potolesti, ma intalnesc cu tine si iti dau "birou' populatzii" sa-mi scrii o amenda, ok ?
hai, gudura-te !
mai du-te mai nene si scuteste-ne !!!
mergi si patruleaza pe strada ca acum ai logan nou. ti-a casunat asa, pe noi, duminica dupaamiaza. ma mir ca nu scoti si bastonul sa ne altoiesti.
suferi rau de tot, saracu' de tine !!!
uite, iti promit ca daca te potolesti, ma intalnesc cu tine si iti dau "birou' populatzii" sa-mi scrii o amenda, ok ?
hai, gudura-te !
si sa-ti iei si patrupedul din dotare ca prea ranjeste fasolea, parca-ar fi ziua recoltei.iulianP wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Am mai spus,am primit o educatie care nu-mi permite sa raspund la astfel de mesaje,in acelasi mod.Ori mi se pare mie ori traiesti cu impresia ca este forumul tau?Inteleg sa iti permiti ce vrei la dumneata acasa,dar cand esti la altul ai macar un pic de respect!Nu faci decat sa mai arati inca odata cat de frustrat esti pe o categorie de personal din MAI (din care nici macar nu fac parte).Probabil ca fiind zi libera ti-ai permis sa consumi mai mult alcool decat de obicei asa ca iti inteleg nervozitatea.Totusi,atunci cand un om iti demonstreaza ca are dreptate e frumos sa recunosti,nu sa sari cu injurii ( asta de tinut minte pe viitor) 
vai de educatia ta !aurorauno wrote:Am mai spus,am primit o educatie care nu-mi permite sa raspund la astfel de mesaje,in acelasi mod.Ori mi se pare mie ori traiesti cu impresia ca este forumul tau?Inteleg sa iti permiti ce vrei la dumneata acasa,dar cand esti la altul ai macar un pic de respect!Nu faci decat sa mai arati inca odata cat de frustrat esti pe o categorie de personal din MAI (din care nici macar nu fac parte).Probabil ca fiind zi libera ti-ai permis sa consumi mai mult alcool decat de obicei asa ca iti inteleg nervozitatea.Totusi,atunci cand un om iti demonstreaza ca are dreptate e frumos sa recunosti,nu sa sari cu injurii ( asta de tinut minte pe viitor)
esti mai naiv (? ; da, potrivit termenul) decat prevede legea, asa ca o sa te ignor.
singurul lucru pe care l-ai demonstrat este acela ca esti sub orice limita si nu meriti sa faci parte din sistemul ala cu care te lauzi.
hai, mai patruleaza putin ca poate ai anchilozat. vezi sa nu-ti pierzi fluierul.