Round-up otel (mai mult sau mai putin)
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Round-up otel (mai mult sau mai putin)
Flavius !!!!!! PIUA !!!
-
Angel_Of_Light
-
constantinpenciu
eu un lucru nu inteleg,cum poti sa cumperi sau sa vinzi apoi un pistol prototip? stiam ca prototipurile raman in fabrica si ca la vanzare ajunge doar produsul final,cel care iese in serie,la fel ca la masini,de departe miroase a facatura,chiar si fara sa citesti chestiile mai sus spuse despre cel al carui nume nu se rosteste
RG88,Timisoara
Prea multe postări despre user şi prea puţine despre arma în sine. Despre subiectul care acaparează mai toate discuţiile
eu încerc să nu-mi prea dau cu părerea. Hai să mai vorbim şi desprea arme de autoapărare, ca şi cum despre ele ar fi vorba
a rubrica de "arme de autoapărare". A, chiar aşa este.
Să recapitulăm. Acum nişte vreme existau pe piaţă doar "zamakuri". Lăsăm Fortul de-o parte, s-a scris mult despre acel
pistol de oţel pe care eu îl consider o bijuterie în domeniu. Au apărut la magazinele româneşti Tanfoglio şi Wasp şi urmează
CZ83 (poate şi RAMI) şi Grandpower. Despre ele se vorbea la nivel de armă aproape imposibil de procurat din România, dar
uite că încet-încet îşi fac loc pe piaţă. Haideţi să vorbim despre ele. Când a dar sorin_mok primul link cu T10 sau T9 de la
Grandpower am rămas impresionat şi mă gândeam că nu va ajunge nicicând în România. Uite că e foarte posibil să ajungă.
Deci? E bun? Merită cumpărat? Firma care-l va aduce a mai adus modele noi, deci nu văd de ce n-ar aduce şi T9, T10 sau T910.
Nu e o anti-reclamă la Arw ce spun, deseori am spus că în România Arrownu are concurenţă.
eu încerc să nu-mi prea dau cu părerea. Hai să mai vorbim şi desprea arme de autoapărare, ca şi cum despre ele ar fi vorba
a rubrica de "arme de autoapărare". A, chiar aşa este.
Să recapitulăm. Acum nişte vreme existau pe piaţă doar "zamakuri". Lăsăm Fortul de-o parte, s-a scris mult despre acel
pistol de oţel pe care eu îl consider o bijuterie în domeniu. Au apărut la magazinele româneşti Tanfoglio şi Wasp şi urmează
CZ83 (poate şi RAMI) şi Grandpower. Despre ele se vorbea la nivel de armă aproape imposibil de procurat din România, dar
uite că încet-încet îşi fac loc pe piaţă. Haideţi să vorbim despre ele. Când a dar sorin_mok primul link cu T10 sau T9 de la
Grandpower am rămas impresionat şi mă gândeam că nu va ajunge nicicând în România. Uite că e foarte posibil să ajungă.
Deci? E bun? Merită cumpărat? Firma care-l va aduce a mai adus modele noi, deci nu văd de ce n-ar aduce şi T9, T10 sau T910.
Nu e o anti-reclamă la Arw ce spun, deseori am spus că în România Arrownu are concurenţă.
JK = Jaroslav Kuracina - CEO GPGuest wrote:NOVARM face delegatiile pentru importul acest nou model , care nu apare inca pe site-ul celor de la GP . Dupa ce NOVARM va rezolva cu importul, GP va demara obtinerea documentelor de export.gerula wrote: Interesanta seria de pe teava (JK001DZ) prototipului T910. Oare de unde vine DZ.
Daca se va putea cumpara T910 din Romania, toti, vom trebui sa-i multumim acestui DZ.
Asteptam si munitia AKBN.
Referitor la serie, este o serie- cadou,personalizata, obtinuta de la GP odata cu vizitarea fabricii de catre posesorul armei.
DZ = guess who ? DAN ZAHARIA !!!
@Flavius: Lasa-l dreaq'
@aurorauno: Uite asa avem noi puternice gretzuri organice legate de unii sau de altii. Probleme ?
Si noi - ca noi, dar daca un macarici sau altii, care sint pe forum inca de la infiintare, au rejectat ipochimenul, atunci lasa-ne asa, treci te rugam peste topicurile sau postarile respective. Multumim de intelegere!
@javra: nu mai spurca oamenii cand iti zic ceea ce esti, accepta asta asa cum si noi o acceptam, desi nu o inghitim, SI DISPARI ODATA, DRACULUI, DE AICI, CU TOATE NICKNAME-RILE TALE NENOROCITE !!!
Iti multumim si tie, daca o faci !
Si scuze pentru off-topic !
Last edited by Emanuel on Fri Apr 09, 2010 9:22 pm, edited 1 time in total.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Revenind la subiect - sa stii, coane, ca stiam si noi de NOVARM si viitoarele importuri, dar nu de la tine, ci pe alta filiera, direct de la producator.
Asa că nu te mai da mare balenă în polonic, că esti jalnic. HUOO !
Si, dupa cum spuneau si altii pe-aici, inainte sa te falesti cu una, cu alta, mai bine returneaza banii luati cu japca, colonelule de ca...rton !

Asa că nu te mai da mare balenă în polonic, că esti jalnic. HUOO !
Si, dupa cum spuneau si altii pe-aici, inainte sa te falesti cu una, cu alta, mai bine returneaza banii luati cu japca, colonelule de ca...rton !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
-
nedumeritu
Mai ieducatule!Angel_Of_Light wrote:... dar noi tot incercam sa-l educam... dar daca un om nu are bun simt sa observe ce se intampla in jur.... asta e....
Altceva mai stii? In afara sa bati batranii in calitate de "INSPECTOR GENERAL IN CONSTRUCTII" ?
Ori nu pentru asta te-au dat afara din serviciile primariei de verde? Cu proces si alte cele...
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Lipseste omul putin si uite peste ce da, aceleasi mizerii de acum un an! Nedumeritule nu te-au umflat astia pana acum????
La ce tepe dai si ai dat trebuia de mult sa fi la Gherla
Poate iti rup astia picioarele in final sa nu mai bazai atat aiurea in tranvai
Vad ca ai terminat cu Fortul acum ai gasit alt pistol sa arunci praf in ochii.
Am auzit eu bine sau esti urmarit penal cu tepele de le-ai dat lu Emanuel si Andueu?

La ce tepe dai si ai dat trebuia de mult sa fi la Gherla
Poate iti rup astia picioarele in final sa nu mai bazai atat aiurea in tranvai
Vad ca ai terminat cu Fortul acum ai gasit alt pistol sa arunci praf in ochii.
Am auzit eu bine sau esti urmarit penal cu tepele de le-ai dat lu Emanuel si Andueu?
Afirmatia dvs. e cel putin stranie. Credeti ca legea rusa incearca sa protejeze pe cei care incearca sa foloseasca ILEGAL munitie cu glont in arme neletale?nedumeritu wrote:Si acele grooves - şanţuri cum ar zice alţii - sunt impuse de legea rusa pentru a
prelua la caz de nevoie presiuni mai mari de gaze rezultate de la incărcăturile cu glonţ.
.
Pentru informarea colegilor de forum, SINGURUL SCOP al acelor santuri aflate in lungul tevii, este de a face imposibila majorarea diametrului interior al tevii pentru a folosi ILEGAL munitie letala cu glont. Daca se gaureste teava la un diametru superior, peretii ei se sparg pe lungimea santurilor exterioare , arma devenind inoperabila!
Despre stifturile din teava si efecte hop-up, mai tarziu!
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Da domnul meu,probleme!Pentru ca am impresia ca aveti un limbaj mult mai colorat si necivilizat decat respectivul nedumerit si imi cam zgarieEmanuel wrote:@aurorauno: Uite asa avem noi puternice gretzuri organice legate de unii sau de altii. Probleme ?
Si noi - ca noi, dar daca un macarici sau altii, care sint pe forum inca de la infiintare, au rejectat ipochimenul, atunci lasa-ne asa, treci te rugam peste topicurile sau postarile respective. Multumim de intelegere!
retina sa citesc zi de zi aceleasi porcarii!V-am mai spus,va inteleg ca va ofticati ca un om a fost in stare sa fraiereasca atatia,e normal sa iti
bagi unghia-n gat,dar daca te cobori atat de jos incat doar sa-l porcai inseamna ca nu esti destul de inteligent sa-l infunzi in niciun alt fel....
sa imi ceri sa trec peste topicurile respective mi se pare un act de impolitete din partea ta,tinand cont ca nu este forumul vostru ci suntem gazduiti
cu totii de arrow,deci nu faci dumneata regulile pe tarlaua altora si nici nu imi poti cere sa ignor ceata de scandalagii!Inca odata,va inteleg oful,
dar daca nu sunteti in stare sa il calmati intr-un mod civilizat si legal atunci lasati-va de meserie,cu injuraturile de p-aici nu rezolvati nimic!....
doar alungati farama de pasionati care mai se delectau p-aici....Parerea mea...
Last edited by aurorauno on Sun Apr 11, 2010 9:28 pm, edited 2 times in total.
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
-
Nimeni De Nicaieri
Subscriu, noi restul nu avem nici o vina.
cred ca ati luat tzeapa de cat de creduli ati fost...pana la urma daca omul cu asta se ocupa ....voi trebuia sa va vedeti de treaba! iar faptul ca ala e inca la el acasa spune multe...asa ca lasati-l draqu-n pace ca nu mai aveti ce face.toata ziua hodoronc tron ''nedumeritul''!!!! a facut a dres si voi pauza ...urlati ca va luat banii. organizati-va in grup si-i faceti omului o vizita cu un ''cadou '' ceva....
AK47
poate ca nu trebuia sa am un reply,dar era nevoie de un WARNING
sa aveti mare grija cu acest om si cu ce incearca sa va vanda(are multe tentative la activ)
ia povesteste domnule iulianP(alias luxus) cu ce te ocupi matale si cum incerci sa........stii tu despre ce vorbesc.pana la urma daca omul cu asta se ocupa
sa aveti mare grija cu acest om si cu ce incearca sa va vanda(are multe tentative la activ)
CE-TI VENI nenica skimbati Acu pe al meu: D: D: D am impresia ca va trebuie Carne de tun CA VA plictisiti altfel .... Este careva daca îngrijire sunt ceva de obiectat ca xxxx ... ma rog, se tunde CA Nea stie "Asta: SA DEA D de Veste: D! CRED ca sunteti paranoici: lol:: lol:: lol: Apropo lulux Asta cine Mai e? te bantuie noaptea în vis? : D: D: D CRED CA AI depasit o limitare maxima asa ca las-o cum o Nu Mai picat si te fa de cacao Cu vrajeli de Buftea: D SUNT PREGATIT PT ATACURI ...BAGATI MARE COPII...DA' SA FIE PE BUNE ''VICTIMA SA VORBEASCA'' NEDUMERITULE,FACEM EKIPA?
CA DEJA SUNT BAGAT LA ZDUP DE INGERASI ASTIA. SARACILOR 
AK47