Misule,tata!MISHU_92 wrote:In primul rand o sa spun Buna ziua fiind pentru prima data pe acest forum. Mai am o luna si o sa fac 18 ani si inca nu sunt decis ce fel de arma sa imi cumpar .......banii nu sunt o problema . Mentionez ca vreau sa imi cumpar o arma deoarece am o pasiune deosebita pentru ele(nu am comflicte si daca as avea nu mi-as face singur dreptate sunt institutii specializate pentru asa ceva) Daca s-ar putea as primi cu drag niste informatii despre modelele semiautomate walther pp sau rohm rg88 sau revolverul reck 60.din cate am citit de pe forum ...si am citit oleakmodelele din zamak sunt foarte bune daca nu le uzitam excesiv. Revenind la munitie dupa parerea mea 10X22T Pobjeda sau Uag albastru sunt destul de bune pentru a indeparta un atac nu cred ca ne cauta pe vre-u unul dintre noi Camorra pentru a ne teme ca nu or sa fie eficiente impotriva agresorilor,cat despre efectul psihologic stiti si voi.Dupa parerea mea praful de pusca dintr-un cartus cu bila de cauciuc este mai prost calitativ decat praful de pusca din orice cartus cu glont. Ma gandeam sa facem un test: Scoatem bila de cauciuc si praful dintr-un cartus. Cantarim praful de pusca,desfacem un cartus cu glont (cine detine arme letale sau de vanatoare),scoatem praful din cartusul cu glont si cantarim exact cantitatea cat s-a scos si de la cartusul cu bila punem ACEEASI cantitate cat am scos de praf dintr-un cartus cu glont sa vedem ce efect va avea. practic inlocuim praful de pusca mai "rau" cu unul mai "bun" (asta doar pentru teste nu recomand sa se modifice munitia).
Nu stiu daca sa ma minunez sau sa ma ingrijorez de tine!
N-ai inca 18 ani,dar banii nu sunt o problema pentru tine! OK!
Ai fost vreodata in poligon?Ai tras vreodata cu vreo arma?Chiar de zamac?
Ori ai citit toate postarile aparute de trei ani incoace,le-ai inteles si atunci te apreciez,sau ai tu asa,o "aplecare"
catre arme,care chiar e laudabila! Si intr-un caz,si in celalalt,bravo tie!
Dar de unde pana unde,emiti tu aprecieri la adresa munitiei "10x22T Pobjeda sau Uag albastru"? Ai tras cu asa ceva?
Ai fost de fata cand s-a tras? Ai facut oarece cercetari si ai constatat ca :
praful de pusca dintr-un cartus cu bila de cauciuc este mai prost calitativ decat praful de pusca din orice cartus cu glont.?!?
Sau ca:modelele din zamak sunt foarte bune daca nu le uzitam excesiv !!
In privinta "sfatului"cu schimbarea prafului de la un cartus letal la unul cu bila,ai chiar mai cohones mai mari decat multi
de p-aici!
Vino la urmatoarea intalnire si convinge-ma ca te-am judecat(confundat) gresit!
Numai de bine!