incarcator 15 cartuse
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: incarcator 15 cartuse
Şi le aşteaptă câţiva forumişti cu autorizaţia-n mână. 
-
catalin_suzeanu
Uau....parca-s cu glont...Dc sunt asa de scumpe?...Sau ca sa "intorc" pe alta fata intrebarea...daca ajungeau inainte de 01.01.2010, cat ar fi costat? Cat un S&W MP?...radu.b wrote: .......................
Pistoalele CZ trebuie sa apara si vor fi cu aproximatie la 2200lei
Cu respect.
Brr...imi e greu sa accept ca se pot da atatia bani pe o arma care pana la urma nu face cu nimic mai mult decat oricare alta arma de autoaparare: da "ghionturi" de cauciuc...
Dar daca-mi spuneti ca rezista la mii de focuri trase catre tinta (comparativ cu cele din zamac)..nu iesiti mai ieftin cu arme dedicate tirului? Precise...cu elemente de ochire performante...Chiar nu inteleg...Tot aici am aflat ca nu sunt doua cartuse, cu proiectil din cauciuc, la fel. Pai si care-i rostul unei arme performante (cu teava de tun-lisa si din metal) cand bilele tot aiurea sunt "scuipate"(asa a reiesit din postarile de dupa poligon)?
Imi cer scuze daca am pus atatea intrebari care par de Gaga...
Stima
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Este clar ca sunt f scumpe si nu merita acesti bani. Nici wasp, nici CZ... cu tot respectul ptr Arrow. Cu banii aia iei Fort (cu tot cu drum), care e varful de top, parerea ..... noastra 
Ma hedone ma, vorbesti si tu ma, asa, cand vorbesc oamenii mari !
(Cumperi ?)

(Cumperi ?)
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Referitor la WASP ne-am lamurit insa cu CZ-ul eu zic sa mai asteptam si sa ne dam cu parerea dupa ce-l testam. Putina obiectivitate nu strica. Parerea mea..
obiectivitate la 22 mil? Cat mai obiectiv sa fiu? Nu am zis ca va fi o dezamagire, doar ca nu merita banii aia. Nici macar ca il vinde Arrow scump nu am zis. Ala o fii pretul lui. Dar tot mare ramane
Emanuel... DA
Emanuel... DA
Dar acum ceva vreme era P99 20 şi ceva de milioane...CZ e totuşi din oţel şi e...CZ. 
destui. i-am vazut si cand au cumparat si cand au venit cu ele inapoi ca " nu trage bine mancatz-as !! mie mi-l schimbi sau imi dai banii !!"hedone wrote:Si cati dintre noi au luat P99?
De acord cu parerea ca sunt prea scumpe pt ce fac, si tocmai vroiam sa spun ca efectul aparitiei CZ-ului la Arrow va fi o crestere a vanzarii de RG. Insa surpriza, nu mai sunt RG-uri! Sa vezi bataie pe ele! Personal am avut acest pistol, nu m-a dezamagit, e si foarte frumos( daca conteaza), iar la cat trag cu el cred ca e suficient de rezistent. E mai mare pasiunea decat ,,autoapararea"! Pt ca dupa ce il iei de fapt ai o grija in plus si nu o eliberare de probleme legate de securitatea personala.hedone wrote:Este clar ca sunt f scumpe si nu merita acesti bani. Nici wasp, nici CZ... cu tot respectul ptr Arrow. Cu banii aia iei Fort (cu tot cu drum), care e varful de top, parerea ..... noastra
cristib wrote:hedone wrote: Pt ca dupa ce il iei de fapt ai o grija in plus si nu o eliberare de probleme legate de securitatea personala.
Partial ai dreptate .... un pistol creaza niste griji suplimentare si un grad de raspundere mai ridicat .... dar prefer o grija in plus decat niste regrete in plus
Salut. Eu mi-am cumparat RG negru pana sa se scumpeasca adica la 730lei si 50gloante PG... Am tras 3 incarcatoare undeva pe un camp sa vad cum se comporta, la primul incarcator tras dupa fiecare glont a avut un delay intre gloante iar urm 2 incarcatoare le-a tras fara probleme gaurind de la 3-4m un placaj de lemn sau intrand intr-o sticla de plastic de apa. Sunt multumit de el fiindca are si precizie si face si un sunet infernal(mi-a piuit urechea dreapta 2 zile). E si dragut ca model si acceptabil ca marime si greutate in comparatie cu P99 care este mai mare si deci mai greu de transportat(un aspect important tinand cont ca il cari zilnic dupa tine). Eu zic ca un aspect important in ecuatia autoapararii este impactul psihologic al faptului ca scoti pistolul indiferent ca este pe glont, bila sau cu apa, ca are 7 ori 15 gloante, oricine se va gandii de 2 ori inainte sa se apropie de tine. O intrebare am si eu pt cunoscatori: E normal delayul intre gloante de la primul incarcator?
ROHM RG 88 black, cal.10x22T
-
Safe&Sound
Cred ca trebuie sa explici un pic mai bine ce intelegi prin "delay" care este un termen care nu prea are de a face cu o miscare indusa mecanic (prin apasarea mecanica a tragaciului) si este mai degraba intalnit intr-o miscare guvernata electric/electronic. Arma de care vorbesti este cu actionare pur mecanica asadar e putin confuzant daca spui ca ai avut din cauza armei "delay" intre focuri. Asadar daca toate capsele percutate de cuiul percutor au detonat si proiectilele au plecat pe teava nu exista explicatii gen "incident de tragere" pentru situatia descrisa de tine.cezzz wrote: O intrebare am si eu pt cunoscatori: E normal delayul intre gloante de la primul incarcator?
Daca te referi la faptul ca ai tras cu oarecare pauze intre focuri la primul incarcator asta cred ca s-ar explica prin faptul ca erai stapanit de o oarecare emotie inerenta in situatia in care tragi prima data in viata cu o arma de foc. Pentru a depasi asta se recomanda cat mai multe vizite la poligon. La poligon daca mergi intr-un cadru organizat vei avea posibilitatea sa intalnesti oameni cu experienta mai bogata ca a ta in domeniul armelor de foc si cu siguranta vei invata lucruri noi, inclusiv cum sa iti stapanesti emotiile atunci cand tragi cu arma.
Cred ca sedintele de tragere la poligon sunt foarte foarte utile, abia cand stii cat mai bine cum sa folosesti arma, ce poti face cu ea, cat de periculoasa este( sau nu este), abia atunci capeti o responsabilitatea aparte care te va ajuta sa decizi cel mai bine cand si daca trebuie sa scoti si sa tragi cu arma intr-o situatie de autoaparare. Eu as putea paria ca foarte putini (poate niciunul) dintre cei care se iau la harta prin intersectii si scot repede si flutura pistoalele, au fost vreodata in viata lor intr-un poligon organizat sa se antreneze.