ce tip de munitie e mai buna?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: ce tip de munitie e mai buna?
Cere de undeva si pentru mine, ca ai mei ie la nenea !

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
-
catalin_suzeanu
Pai daca te uiti pe tinta ai sa costati ca tot la 10m, al' mic, md.15, tot jos si in stanga a tras. Imi poti spune daca Record Cop are sicane pe teava?...sassu wrote:Record Cop-ul meu la 10 m cu pg bate cam 20 cm mai jos si putin in stanga, pacat ca nu are catare reglabila, dar grupajul nu e mai mare decat un cap de om.
Ma intreb daca utilizarea cartuselor UAG ar afecta in vreun el aceasta arma.
Seara buna.
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Record Cop-ul nu are sicane, functioneaza perfect cu Uag insa nu folosesc si nu recomand pentru ca este f. slaba. In situatia in care md. 15 se blocheaza cu Pg recomand impingerea bilei la maxim in camasa , asa am scapat de blocaje .catalin_suzeanu wrote:Pai daca te uiti pe tinta ai sa costati ca tot la 10m, al' mic, md.15, tot jos si in stanga a tras. Imi poti spune daca Record Cop are sicane pe teava?...sassu wrote:Record Cop-ul meu la 10 m cu pg bate cam 20 cm mai jos si putin in stanga, pacat ca nu are catare reglabila, dar grupajul nu e mai mare decat un cap de om.
Seara buna.
-
catalin_suzeanu
Am crezut ca nu au mai pus sicane pe teava lu' al' mic (Record model 15) pentru ca e si-asa foarte scurta teava si abia daca are timp sa-si ia avant biluta (daca-i mai puneau si sicane, cadea in fata tragatorului).sassu wrote:Record Cop-ul nu are sicane, functioneaza perfect cu Uag insa nu folosesc si nu recomand pentru ca este f. slaba. In situatia in care md. 15 se blocheaza cu Pg recomand impingerea bilei la maxim in camasa , asa am scapat de blocaje .catalin_suzeanu wrote:Pai daca te uiti pe tinta ai sa costati ca tot la 10m, al' mic, md.15, tot jos si in stanga a tras. Imi poti spune daca Record Cop are sicane pe teava?...sassu wrote:Record Cop-ul meu la 10 m cu pg bate cam 20 cm mai jos si putin in stanga, pacat ca nu are catare reglabila, dar grupajul nu e mai mare decat un cap de om.
Seara buna.
Daca nu are nici Record Cop atunci e o particularitate a armelor Record.
Legat de incident la tragere, nu s-a blocat deloc md.15. E adevarat ca nu am tras foarte multe cartuse, pentru ca am considerat ca cele trase m-au convins ca, in ciuda aspectului de bricheta, te poti baza pe aceasta arma.
Stima
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
"ie" gresit!Angel_Of_Light wrote:Sambata e iar intalnire in poligon.... astept pm pentru detalii.
lasa bre ca asa traieste unii din dobanda !Emanuel wrote:Cere de undeva si pentru mine, ca ai mei ie la nenea !
![]()
![]()
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
http://combativ.ro/forum/viewtopic.php? ... 2642#p2642haiosu wrote:"ie" gresit!Angel_Of_Light wrote:Sambata e iar intalnire in poligon.... astept pm pentru detalii.sambata e spritz pauza. cu cei de la "combativ". speram