Tanfoglio 10*22
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Angel_Of_Light
Re: Tanfoglio 10*22
Ce a zis tevez era legat de o pacaleala facuta de un user de pe acest forum... nedumeritul... nici o firma nu a adus Fort pana acum... ai grija ca sunt multe tepe pe net... cei care au patit-o au postat deja pe forumul acesta...
Pai tocmai de asta intrebam, sa vad daca stie cineva ceva despre asta.Angel_Of_Light wrote:Ce a zis tevez era legat de o pacaleala facuta de un user de pe acest forum... nedumeritul... nici o firma nu a adus Fort pana acum... ai grija ca sunt multe tepe pe net... cei care au patit-o au postat deja pe forumul acesta...
Eu sper sa aduca CZ-uri cei de la Arrow si sa-mi iau unul sa scap de o grija.
Dar daca ar fi sa aleg intre CZ si Fort, a-s alege cu siguranta Fortul.
CZ 83 cal. 9mm P.A.Rubber si Gamo Shadow 1000 5.5 (.22) AC cu luneta Tasco RF 3-7X20
Si ca arme de vanatoare Breda semiautomata cal. 12/76, SireArms cal.12/76, Cugir 5.6 Hornet.
Si ca arme de vanatoare Breda semiautomata cal. 12/76, SireArms cal.12/76, Cugir 5.6 Hornet.
Salutare,
Ceva noutati, teste, impresii, munitie, etc ?
nimeni nu posteaza nimic doar certuri

"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
Salut!De la tine asteptam impresii si teste noi,ca doar ai tanfoglio de ceva vreme,esti primul care l-a adus in discutie aici.Barbarosa wrote:Salutare,
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Corect, eu am adus discutia dar am vazut ca si-au mai cumparat si altii Tanfoglio si doar citesc ce am scris noi, ca de postat ... Ok, la mine noutati nu prea sunt in afara de faptul ca mai trag 5-6 focuri/saptamana sa mai simt pistolul si sa ma mai bucur de zgomot. In rest, asociatului meu care si-a luat pistol odata cu mine i s-a rupt piesa aia care seamana cu un dinte de la piepten si care foloseste pentru a crea o parghie la evacuarea cartusului. Nu stiu cum sa explic dar e o piesa lunguiata in partea stanga, in interior, cum te uiti la pistol deschis (am inteles ca ajuta cartusul sa sara afara impreuna cu gheara extractoare). Pistolul lui tragea si se arma ok dar oricum a schimbat-o sa fie sigur.
La cartuse as vrea sa aflu daca a gasit cineva ceva mai bun decat Pobjeda, care din punctul meu de vedere sunt singurele ce functioneaza corect cu pistolul si a caror bila iese de pe teava, ca UAG-urile cu bila aia tare nu ies de pe teava si cartusul ramane blocat. La Pobjeda am avut o singura data un cartus care a fost percutat dar nu a luat foc si trebuit sa i-o "dau" din nou.
Aaa, si inca ceva, voi cu ce va curatati armele dar fara a le dezmembra ca la Tanfoglio e destul de dificil?
La cartuse as vrea sa aflu daca a gasit cineva ceva mai bun decat Pobjeda, care din punctul meu de vedere sunt singurele ce functioneaza corect cu pistolul si a caror bila iese de pe teava, ca UAG-urile cu bila aia tare nu ies de pe teava si cartusul ramane blocat. La Pobjeda am avut o singura data un cartus care a fost percutat dar nu a luat foc si trebuit sa i-o "dau" din nou.
Aaa, si inca ceva, voi cu ce va curatati armele dar fara a le dezmembra ca la Tanfoglio e destul de dificil?
Si ar mai fi ceva de spus: Tanfoglio la Novarm e la pret de 1400 lei (spre rusinea mea care am dat mult mai mult).
-
Nimeni De Nicaieri
Eu folosesc balistol si am observat ca si armurierii tot balistol folosesc.Nu cred ca e ok sa cureti pistolul fara sa-l demontezi daca nu vrei sa fii sigur ca functioneaza perfect.
Daca il cureti doar pe exterior nu ajuta la nimic,iar ca sa-i cureti mecanismul de dare a focului si teava nu exista alta metoda decat sa il dezmembrezi...Ma pune pe ganduri faza cu UAG...daca trag serie rapida,si prima bila ramane pe teava,ce se intampla cu pistolul...si cu mine? 
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
Barbarosa wrote:........asociatului meu care si-a luat pistol odata cu mine i s-a rupt piesa aia care seamana cu un dinte de la piepten si care foloseste pentru a crea o parghie la evacuarea cartusului. ..............
GATTAAAA !! a inceput sa se topeasca fludorul.
Daca bila ramane pe teava si reuseste sa evacueze bine cartusul mai tragi o data, scoate un sunet ciudat, ramane cartusul blocat si se rupe o piesa din pistol, alta piesa decat cea despre care am pomenit mai inainte. Este o piesa care se schimba la armurier si care rupta fiind nu mai lasa teava sa culiseze, adica nu mai poti incarca sau trage cu pistolul.
Mai am o intrebare: daca dezmembrezi pistolul si il cureti scade sau creste durata de viata a "utilajului"? Adica, se uzeaza ceva in pistol sau nu?
Mai am o intrebare: daca dezmembrezi pistolul si il cureti scade sau creste durata de viata a "utilajului"? Adica, se uzeaza ceva in pistol sau nu?
Interesant pistol, interesante piese.Barbarosa wrote:Daca bila ramane pe teava si reuseste sa evacueze bine cartusul mai tragi o data, scoate un sunet ciudat, ramane cartusul blocat si se rupe o piesa din pistol, alta piesa decat cea despre care am pomenit mai inainte. Este o piesa care se schimba la armurier si care rupta fiind nu mai lasa teava sa culiseze, adica nu mai poti incarca sau trage cu pistolul.
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
Barbarosa wrote:Daca bila ramane pe teava si reuseste sa evacueze bine cartusul mai tragi o data, scoate un sunet ciudat, ....................................
..........si iti sar toate piesele in fata.
Cum dumnezeu sa mai tragi daca ti-a ramas bila pe teava
Demontezi, o scoti si dupa aia mai tragi ca altfel te trezesti cu mansonul inchizator in gura si il umplii de bani pe stomatolog.
cand mi-am dat cu parerea despre jucaria asta a sarit lumea pe mine ca sunt carcotas. aruncati cu banii, nene, aruncatii cu banii !!!.tdalin wrote:..........
Interesant pistol, interesante piese.![]()
E bine ca ati descoperit voi arme mai bune. Pareri mai bune si feedback nu prea gasim despre arme mai bune in rest de fite si de vise e forumul plin.
Daca ai tras vreodata cu arma si nu te-ai uitat doar la filme cu Stalone care trage 15 boabe din pistol de 10 cartuse o sa vezi ca nu-ti dai seama daca iti ramane bila pe teava, asta doar daca nu verifici teava dupa fiecare foc. Iar daca verifici teava vezi sa nu fie pistolul armat
.
Daca ai tras vreodata cu arma si nu te-ai uitat doar la filme cu Stalone care trage 15 boabe din pistol de 10 cartuse o sa vezi ca nu-ti dai seama daca iti ramane bila pe teava, asta doar daca nu verifici teava dupa fiecare foc. Iar daca verifici teava vezi sa nu fie pistolul armat
Important e sa alegi arma care nu da posibilitatea blocarii bilei!ca de aici si pana la accident nu mai e mult!Deci se pare ca sicanele de pe tangfolio nu sunt bine designate!Bafta si continuati testele ca de aici invatam!
Fort 17R cal 9mm P.A