PISTOL CZ 83 9mm

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

marshall

Re: PISTOL CZ 83 9mm

Post by marshall »

Sal all,

eu sunt chiar nou de tot pe aici, dar subiectul ma intereseaza. As avea un drum un pic pana la Viena la sf lui aprilie si bratislava sau praga nu sunt chiar asa departe. Cam care ar fi procedura pentru a achizitiona/aduce un CZ sau GrandPower?
CZ 83
FORT 14R
ulise

Post by ulise »

GxG wrote:Am luat contact (neprotejat) cu mun. Oradea. termenul de CZ-izare s-a amanat pentru data de 01.05.2010.
Declar ca mi-am pierdut rabdarea.
Merge cineva in Cehia ? Vedem noi cum facem ...
Cu magazinul acesta http://huntershop.ro/listadep.htm ai luat legatura?
Am vazut ca au in lista de preturi si CZ 2075 RAMI P cal.9mm P.A. Rubber ( cu bila de cauciuc ) 1 770,00
Daca n-ai nimic de spus mai bine taci!
ukmmar

Post by ukmmar »

Cum ziceam eu nu mai umblu dupa prostii.Iata cum arata o teava de pistol calibrul Grand Power T 9mm rubber fara sicane - am aflat ca se cheama crosspins chestiile alea de pe teava.
Image
Aici este versiunea de teava de la T10 fabricatie pentru Russia unde acele crosspins sunt obligatorii.
Image
Acum se poate discuta despre crosspins si despre amplasarea lor si despre cita teava ramine dupa ele si despre grosimea tevii din otel.Si mai ales stiind ca teava la T9 are cam 95mm vedem cita teava lisa ramine dupa crosspins.Acum chiar ca avem comparatii.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Emanuel

Post by Emanuel »

:D :shock: :oops: :evil: :twisted: :!: :?: :!: :?:

NU VI SE PAR CUNOSCUTE TIPUL DE FOTOGRAFII SI MODUL DE PREZENTARE ?!?

IA SPUNETI VOI REPEDE LUI MANDEA - IN CE FILME AM MAI VAZUT NOI ASA CEVA, COPILASHI ?

:twisted: :evil: :twisted:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

:lol: :lol: :lol: Nu te mai supara Emanuel eu am zis ca s-a cam tampit personajul.. totusi are o varsta... nu cred ca un om sanatos la cap in momentul cand i se spune sa dispara el tot o tine pe a lui.... si apare... si apare si lumea iar il i-a cu pietre... asta arata ceva.
ukmmar

Post by ukmmar »

Voi astia circotasi chiar nu sinteti cu toti boii acasa?Nu mai poate omul sa scotoceasca pe net si sa gaseasca ce nu vor sau pot alti puturosi sau mai putin norocosi ca gata sariti sa comparati cu ala de v-a facut raul vietii voastre.Uite bre la imagini trage concluzii si lasama in pace naibii.Acum se pare ca si fotografiatul sau alte alea sunt toate marca depusa nedumeritu si cum apare cineva cu asa ceva gata ii sariti in cap ca niste gaini flaminde.Uite ca m-am hotarit.Cita vreme am sa am access pe forum o sa pun tot ce poze si explicatii gasesc si care fac obiectul discutiilor de aici c a siteul ARROW nu are cum sa dea tot felul de explicatii si detalii la produsele lor si la intrebarile clientilor.CA FORUMUL ASTA ESTE PENTRU CEI CE VOR SA STIE SAU SA AFLE DESPRE ARME SI NU DESPRE PORCARIILE CE LE FAC UNI SI ALTII.VIN OAMENI CUM AM VENIT SI EU SI VOR SA AFLE SCURT SI LA OBIECT DESPRE INTERESUL SI PROBLEMELE LOR SI CIND COLO DAU DE CITIVA OBSEDATI DE CERCETARI SUBTERANE.PROCURORI SI SECURISTI RATATI.REPET PENTRU A NU GENERALIZA - SINT UNII DINTRE CEI CE SCRIU AICI CE NUMAI ASTA FAC SI URMARESC.NU AU LEGATURA CU ARMELE DECIT SA SE LAUDE CU ELE.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
ukmmar

Post by ukmmar »

Si voi - angel of light si emanuel si ceilalti ce va luati de viata mea ce postari ale voastre cu informatii tehnice folositoare aveti?Hai sa vad si eu oarece contributie la obiect aici.Sint unii care chiar stiu ce posteaza si cu lucruri utile.Uite Dingo20 pe legislatie si inca multi altii ca Makarici pe detalii tehnice si sfaturi testari masuratori si rezultate in rest un grup mic face doar inchizitie si mistouri ieftene.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Emanuel wrote::D :shock: :oops: :evil: :twisted: :!: :?: :!: :?:

NU VI SE PAR CUNOSCUTE TIPUL DE FOTOGRAFII SI MODUL DE PREZENTARE ?!?

IA SPUNETI VOI REPEDE LUI MANDEA - IN CE FILME AM MAI VAZUT NOI ASA CEVA, COPILASHI ?

:twisted: :evil: :twisted:
"HOTZUL DIN BAGDAD" :lol: :lol: :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
emy

Post by emy »

UKMMAR ? o fi insemnand nedumeritul :D
Last visited:
Sat Mar 13, 2010 4:00 pm
Total posts:
75 | Search user’s posts
(0.35% of all posts / 2.78 posts per day)
Most active forum:
Discutii diverse
(73 Posts / 97.33% of user’s posts)
Most active topic:
Sfat achizitionare pistol bile
(19 Posts / 25.33% of user’s posts)

dupa interes si distributie a postarilor .. el e.
bine ati revenit domnule ... dar de ce ascuns ? ca doar nu facem poezie aici.
o seara placuta .
ukmmar

Post by ukmmar »

Bun venit la "gradinita de detectivi si dat cu presupusul"! Mare mirare o sa aveti ca nu sint eu acela si nu-i sint mama eu.Porcaria este ca la toti ne plac armele sau ne pasioneaza autoapararea sau macar pretindem asa.Si de aici totul.Daca tot faceti sinteze si analize pe aici incercati cu puterea mintii sa scoateti din context ce se scrie despre nedumeritu si veti vedea ca nu ramine mare lucru despre arme munitii si tehnici de autoaparare.Probabil ca acum pe vreme de criza acesta este cel mai ieften subiect.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

ukmmar wrote:B....... Mare mirare o sa aveti ca nu sint eu acela ..............
Lada de bere te asteapta !! :evil:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Emanuel

Post by Emanuel »

Arata-ti fatzaul si e a ta ! :mrgreen:

Dar pun pariu ca nu te bagi, ca nu bei, ca nu escrochezi etc, etc !

:evil: :twisted: :evil:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Guest

Post by Guest »

Are cineva o fotografie a lui @nedumeritu? sa stim macar cum arata! :D
Este cel din acest articol?
http://www.romaniantribune.net/a2183_RE ... ionaj.aspx
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Momentan nu am gasit vreuna cu el dar pot spune cu certitudine ca siteul FORT17 este al nedumeritului... spun asta ca pe aquina exista o sectiune Fort si culmea sunt aceleasi poze care sunt si pe pagina Fort 17... plus ca amandoua siteurile sunt cica certified Go Daddy... :lol: :lol: :lol:
andueu

Post by andueu »

Nea ukmmar esti de o mare nesimtire daca ai tupeul sa apari cu poze modificate si intoarse pe sitemul ,,astia nu vede,,!!!!! Afla ca ,,astia vede,, si te-au mirosit ca doar puti a zeghe de te descopera si un caine batran fara miros!!! Nu exista Grand Power T9 sau T10 fara sa nu aiba obstacole costructiv pe teava decat daca le inlaturi fie fizic fie prin photoshop sau alt program grafic cum ai facut matale cu poza. Cele doua poze au cel putin 10 elemente identice (vorbesc doar de sectiunea tevii) de finete chiar daca spui ca sunt si de calibre diferite. Minciuni ordinare si ne-am obisnuit de la tine cu asta.Ti-as spune : RRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEE dar stiu ca habar nu ai ce este asta!!!!
FORT 14
HK 416 airsoft
COLT HI CAPA 5.1 airsoft

Siiii………va urma
Post Reply