CROSSMAN T4
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
CROSSMAN T4
CE PARERE AVETI DE CROSSMAN T4?
il cumpar nou de la coltalb cu 600 ron, merita banii?
multumesc!!!!!
il cumpar nou de la coltalb cu 600 ron, merita banii?
multumesc!!!!!
HATSAN AT44S-10 - 5.5mm
HATSAN TORPEDO 150TH 6.35mm
Re: CROSSMAN T4
Un lucru e cert NEHOTARAREA
Este al patru-lea (4) topic pe care-l deschizi, in care ceri sa ti se vanda un AC, sau in care incerci sa aduni impresii.
De prin 8 decembrie te tot straduiesti.
(si nu am sapat in profunzime)
Bafta.
Este al patru-lea (4) topic pe care-l deschizi, in care ceri sa ti se vanda un AC, sau in care incerci sa aduni impresii.
De prin 8 decembrie te tot straduiesti.
Bafta.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
http://www.crosman.com/airguns/pistols/T4CS
Dacă despre ăsta e vorba eu zic să-l iei, arată bine şi oricum la performaţe sunt toate cam la fel.
Scapi de-o grijă până la urmă.
Dacă despre ăsta e vorba eu zic să-l iei, arată bine şi oricum la performaţe sunt toate cam la fel.
Scapi de-o grijă până la urmă.
multumesc TEVEZ, iar pentru RUDY:inloca sa cauti topicurile mele de prin decembrie---poate cautai ceva despre CROSMAN
HATSAN AT44S-10 - 5.5mm
Domnule, nu cred ca atitudinea aceasta agresiva la adresa membrilor acestui forum,
si jignirile aduse unor membrii respectati, precum Rudy, va vor ajuta. Cereti sfaturi,
si cand vi se dau, nu le respectati (vezi cazul pistolului Gamo de care nu ati fost multumit).
Decat sa puneti pe altii sa caute referiri la pistolul pe care doriti sa-l achizitionati, mai
bine intrati pe site-urile specializate (pyramidair.com , cabelas.com ,etc) si vedeti
comentariile (reviews) de acolo si cotatiile (de la 0 la 5 stele) lor.
Eu as opta pentru un revolver ME SINGLE-ACTION marca MELCHER in calibrul 5,5mm
de la Oradea. Asta de la noi din tara, iar de la bulgari as prefera EVANIX RENEGATE tot
in calibrul 5,5mm, dar acestea depasesc cu mult 600 lei. La acesti bani, as opta pentru
un Walther CP99 sau CP-Sport. Ar mai fi CP88, de care eu sunt foarte multumit, dar
acesta este mai scump (in jur de 1000 lei).
Crossman T4, in afara de design si asemanarea cu Glock, nu este cu nimic mai bun
decat Gamo PT80. Ba chiar PT80 este superior la precizie.
si jignirile aduse unor membrii respectati, precum Rudy, va vor ajuta. Cereti sfaturi,
si cand vi se dau, nu le respectati (vezi cazul pistolului Gamo de care nu ati fost multumit).
Decat sa puneti pe altii sa caute referiri la pistolul pe care doriti sa-l achizitionati, mai
bine intrati pe site-urile specializate (pyramidair.com , cabelas.com ,etc) si vedeti
comentariile (reviews) de acolo si cotatiile (de la 0 la 5 stele) lor.
Eu as opta pentru un revolver ME SINGLE-ACTION marca MELCHER in calibrul 5,5mm
de la Oradea. Asta de la noi din tara, iar de la bulgari as prefera EVANIX RENEGATE tot
in calibrul 5,5mm, dar acestea depasesc cu mult 600 lei. La acesti bani, as opta pentru
un Walther CP99 sau CP-Sport. Ar mai fi CP88, de care eu sunt foarte multumit, dar
acesta este mai scump (in jur de 1000 lei).
Crossman T4, in afara de design si asemanarea cu Glock, nu este cu nimic mai bun
decat Gamo PT80. Ba chiar PT80 este superior la precizie.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
Sper ca aceste sfaturi, ale unui frustrat, va vor ajuta in greaua alegere
pe care o aveti de facut.
pe care o aveti de facut.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
Confirm !gerula wrote:... Ba chiar PT80 este superior la precizie.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
OK, OK imi cer scuze pentru cei care au gasit de cuviinata sa ma jigneasca si pentru cei care i-am jignit.
Sfatul dumneavoastra este cel mai bun , va multumesc!!!!!!
Dar Crosmanul trage si cu bile si cu alice, viteza e de 140m/s iar modul de incarcare al buteliei de CO2 e mai sigur.
Puteti sa-mi dati va rog niste date de contact al magazinului din Oradea de unde as putea procura revolverul?
Multumesc!!!!!
Dar Crosmanul trage si cu bile si cu alice, viteza e de 140m/s iar modul de incarcare al buteliei de CO2 e mai sigur.
Puteti sa-mi dati va rog niste date de contact al magazinului din Oradea de unde as putea procura revolverul?
Multumesc!!!!!
HATSAN AT44S-10 - 5.5mm
@TATUKA
intra pe youtube, cauta "ce vrei tu" de la colt alb. Review-urile despre crossman T4, sunt dintre cele mai negative. Haide ca nu-i greu.
A... ai mai deschis un topic si sa nu uiti ca ai promis ca pe 16 martie, ne lasi in pace.
. Noi te intelegem , e recesiune, banii se obtin mai greu, dar orice alegere ai face referitor la "pocnitorile" astea cu AC dupa care umbli, la final, toate te vor dezamagi.
intra pe youtube, cauta "ce vrei tu" de la colt alb. Review-urile despre crossman T4, sunt dintre cele mai negative. Haide ca nu-i greu.
A... ai mai deschis un topic si sa nu uiti ca ai promis ca pe 16 martie, ne lasi in pace.
Crede-ma am scris de 2 ori cel mai negativ si trivial coment din cate ai citit, dar le-am sters.
Ma rezum prin a inchide si a mi se face lehamite de personalitatea voastra ta( valabil ptr. cei care comenteaza gratuit).
Bai!!!! forumul e pentru a vorbi , cere informatii, pareri, nu asta am cerut eu?
Nu iti convine, nu citi!!!!!!!!
TE ROG NU MAI RASPUNDE
Ma rezum prin a inchide si a mi se face lehamite de personalitatea voastra ta( valabil ptr. cei care comenteaza gratuit).
Bai!!!! forumul e pentru a vorbi , cere informatii, pareri, nu asta am cerut eu?
Nu iti convine, nu citi!!!!!!!!
TE ROG NU MAI RASPUNDE
HATSAN AT44S-10 - 5.5mm
Ne bucuram pt alegerea facuta "D-le" Tatuka.TATUKA wrote: Ma rezum prin a inchide...
Si fiindca dumneata "d-le" Tatuka te-ai grabit cu o replica off topica, la topicul tau, iti extrag eu de pe youtube.com cateva comentarii:
- strongly suggest u go get a WALTHER CP99 instead; (acest lucru ti-a fost sugerat si de colegul @gerula)
-T4 is my first airpistol, and for me it sucked..;
- i have the gun it cant really kill anything except frogs,and lizards
- nice fake recoil retard
- Dont buy this gun. Yes, its looks like real, but its suck. BIG! Big ironsight, poor acuracy.
- crap it doesnt have blowback
- the cp99 sux too, very week, this gun is actually all right (acesta e pt. moment singurul semi-pozitiv)
- I bought it, really cool gun, but it has a detail, the piercing level is not fixed when i load the co2 magazine, it moves.
When i shoot the gun it moves...
That problem is on all T4 or its only my problem???
- Guys DO NOT get this gun if u intend to use it for competition or self defense or anything like that cause it SUCKS (ur CO2) or rather I should say
leaks it plus its power and accuracy suck as well the only reason one should buy it is if u plan on doing some films with it or u want a really expensive
paper weight I suggest u get a daisy powerline 617x or walther ppk instead they're way much better than this unreliable piece of junk
Si-ar mai fi , de fapt mai sunt, sunt inca acolo, totul e sa stii sa cauti si sa cunosti putina engleaza "bai"
Parerile le astepatam de la cineva care il are, nu de la unu care da copy si paste de pe net.
Vreau pareri de la cei care il detin.
Acolo sunt pareri de la cei care il detin, din afara, dar strainul are alte standarde, alti bani, nu vreau puscoci greoi, vreau pentru tir nu sa omor broaste si Rudy veninosi.
Ca si tu ai luat ce ai gasit "Gamo Maxima 5.5, fiindca nu am gasit HATSAN"
DA CHIAR NU TE POTI ABTINE? bea te rog un ceai de tei.
MULTUMESC DE INTELEGERE
Vreau pareri de la cei care il detin.
Acolo sunt pareri de la cei care il detin, din afara, dar strainul are alte standarde, alti bani, nu vreau puscoci greoi, vreau pentru tir nu sa omor broaste si Rudy veninosi.
Ca si tu ai luat ce ai gasit "Gamo Maxima 5.5, fiindca nu am gasit HATSAN"
DA CHIAR NU TE POTI ABTINE? bea te rog un ceai de tei.
MULTUMESC DE INTELEGERE
HATSAN AT44S-10 - 5.5mm
16-03-2010, AMR 3 zile
Recomandarea mea, vezi mai jos
Recomandarea mea, vezi mai jos
- Attachments
-
- reverse-revolver.jpg (33.19 KiB) Viewed 12435 times
foarte funny "cearta" voastra,dar "d-le" tatuke ai deschis o mie de topicuri si pe alte forumuri si cred ca om mai binevoitor decat rudy nu gasesti pe forum,el incearca sa te ajute,iti cauta informatii si tu tot nemultumit,cel mai bine pt tine e ce ti-a recomandat rudy,cel putin asa suntem siguri ca dupa cele trei zile chiar nu mai revii pe aici 
Omule, de unde oi fi fiind, inca nu te-ai lamurit ce oameni primitori viermuiesc pe aici?!Nici o urma de ajutor sau de informatie tehnica numai balacareala si vinatoare de fantome.Pacat ca nu ma pricep sa te ajut cu un sfat.Eu oricum nu mi-as lua ceva pistol cu AC - decit poate un Hatsan Torpedo 150 cam am citit ca sunt mai puternice.TATUKA wrote:OK, OK imi cer scuze pentru cei care au gasit de cuviinata sa ma jigneasca si pentru cei care i-am jignit.
Multumesc!!!!!
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.