OK sa trecem la lucrurile care ne intereseaza...stie cineva despre noua lege a armelor din Ungaria??? Se pare ca ari au modificat-o ori o modifica, eu nu prea stiu maghiara asa ca nu am cum sa stiu ceea ce spune ministrul justitiei ungar, problema este ca daca ei inaspresc legislatia ai nostri o vor schimba si mai si, si asta nu in bine. Astept un raspuns
ULTIMA ORA - ::: legislatie si norme de aplicare :::
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: ULTIMA ORA - ::: legislatie si norme de aplicare :::
Ce argumente doriti??? Inregistrari, documente filme??? Din pacate astea sunt pentru instante nu pentru un forum. (
) un alt lucru, nu sunt un tradator cum li se spune celor din militie si care dau cu gura. Pentru mine este un subiecte terminat povestea cu ei, si am spus si o repet, am plecat ca am gasit un job mult mai bun si unde nu ma streseaza unu care se balbaie cand cauta prin lege. Eu sunt recunoscator celor de la interventii, la banii care ii iau au ajuns sa faca pe paznicii la nuntile de tigani din acest motiv la toate actiunile de anvergura iau parte echipe din alta localitate( nu cred ca mai trebuie sa spun si de ce se intampla asa ceva) in rest cei care vor sa inteleaga vor intelege cei care nu nu.
OK sa trecem la lucrurile care ne intereseaza...stie cineva despre noua lege a armelor din Ungaria??? Se pare ca ari au modificat-o ori o modifica, eu nu prea stiu maghiara asa ca nu am cum sa stiu ceea ce spune ministrul justitiei ungar, problema este ca daca ei inaspresc legislatia ai nostri o vor schimba si mai si, si asta nu in bine. Astept un raspuns
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
Acum sunt putin ocupat,maine pana in pranz daca am timp iti fac rost de noua lege de la ei,daca exista.Oricum,nu prea ne luam noi dupa ei la capitolul asta....
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
URRAAAAA !!!!!!!! S-AU IMPACAT

Pana maine la pranz.

"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
Eu ma iau dupa ceea ce au spus cei de la realitatea cum ca a spus ministrul justitiei de la ei, din cauza asta sunt curios ce modificari legislative vor sa faca ei, noi de obicei daca o tara vecina schimba o legislatie (mai ales cand este vorba de arme) ai nostrii hop si ei sa fie mai catolici decat papa si sigur vor schimba legea spunand ca legislatia din ue este asa si pe dincolo, sa vedem ce schimba si aia si apoi ai nostrii, si o alta intrebare, stie cineva daca s-a pus de un nou proiect pentru schimbarea legislatiei in domeniul armelor???
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
Cum spuneam eram foarte grabit asearatdalin wrote:Pana maine la pranz.
Despre modificarile legislative din Ungaria am aflat cam atat:Datorita cresterii incidentelor cu arme de foc prim ministrul a cerut inasprirea conditiilor de acordare.O mare parte din lege se refera la cei care detin arme pentru tir sportiv.Legat de cei care doresc o arma de auto-aparare (din cate am inteles gaz sau cauciuc,nu stiu daca si glont) mai nou trebuie sa demonstreze ca are motive sa o detina:daca a fost atacat sau amenintat,ceva de genul asta (absurd dupa parerea mea).In rest cele mai multe noutati sunt cum am mai spus legate de cei care detineau arme si faceau parte din cluburi sportive,chestii legate de transportul armelor,nu am studiat cu atentie.Nu cred ca sunt motive de ingrijorare.Si la noi se incerca modificarea legislatiei ,dar mai dureaza. Cam atat,urmeaza sa -i raspund si lui hedone
Legat de fenomenul asta fotbalistic (desi nu stiu cat fotbal e pana la urma implicat) e o discutie lunga....foarte lunga
,incerc sa o scurtez:
Am mai spus ca il trimiteam pe amicul meu
pe forumuri de ultrasi pentru ca acolo o sa se inteleaga de minune in ceea ce priveste limbajul si mentalitatea referitor la fortele de ordine.Asta nu o stiu numai din presa,nu e vorba ca presa denatureaza adevarul iar ei de fapt vorbesc civilizat,nu sunt violenti si nici nu te iau la bataie sau macar la cateva injuraturi daca din intamplare ti-ai asortat haine de 2 culori care sunt tocmai cele ale echipei adverse!Sunt lucruri vazute chiar de mine si de oricine se duce pe stadion sau se intalneste pe drum cu ei!Eu prin ultras definesc acel suporter al carui scop nu este acela de a vedea un meci de fotbal ci de a te "razboi" prin diverse metode cu suporterii adversi.Poate ca ii definesc eu gresit,dar daca ai abonament la o echipa si te duci la meciurile ei,nu inseamna ca esti ultras.Consider ca este o modalitate placuta si distractiva aceste grupuri de suporteri,sa faci coregrafi,sa te organizezi sa mergi in grup cu echipa in deplasari,sa faci atmosfera la,pana la si de la stadion.Numai ca nu suport vulgaritatea,mai mult sa aud o ceata de flacai cum zbiara in gura mare pe strada injuraturi ca la usa cortului!Nu suport ura si violenta,sa te bati cu ceilalti suporteri doar ca ei tin cu echipa cealalta.Sa te razboiesti in banere si lozinci e mult mai inteligent si antrenant,dar sa pleci la alte meciuri inarmat cu bate si lanturi,ca nu cumva sa te intalnesti pe drum cu "ceilalti" e deja prea mult!Cam asta e parerea mea!Exemplu cel mai elocvent
: "
P.S: Nu am facut Dreptul,nu am studiat,e posibil sa ma insel in legatura cu pedepsele,imi asum vina
Am mai spus ca il trimiteam pe amicul meu
: "
Legat de modificarea legii,cea mai aberanta parte este cea cu prezentarea la sectii la derbyuri!In mare parte sunt de acord cu ce spune tipul acolo,cu unele mici obiectii:de unde a aflat el ca talharia se pedepseste cu 2-7 ani?Art 211 din codul penal spune clar,cel mai putin 5 ani,cel mai mult 20,daca moare victima 25...legat de furt,articolul 209, 3-15 ani.Si legat de prezumtia de nevinovatie amo mica indoiala dar nu sunt sigur,daca e prins in flagrant nu cred ca hotul sau talharul mai se bucura de ea,si tinand cont ca daca faci ceva pe stadion esti practic in flagrant,daca esti observat de agentii de securitate ,etc,e cam acelasi lucru.Cam atat as avea de spus.constantinpenciu wrote:mama ce masaj le-a mai facut la cativa croati
P.S: Nu am facut Dreptul,nu am studiat,e posibil sa ma insel in legatura cu pedepsele,imi asum vina
aurorauno wrote:............trebuie sa demonstreze ca are motive sa o detina:daca a fost atacat sau amenintat,ceva de genul asta (absurd dupa parerea mea)................
in romania asta este motiv sa nu primesti autorizatie.
-
constantinpenciu
cred ca nu ai dat niciodata in nas cu o multime furioasa care face praf totul in calea ei...agentii de securitate cum le spui tu nu au facut fata nici 1 minut,se rostogoleau pe scaune ca piesele de domino,din cauza asta am spus ca amicul meu si galeria le-au dat la croati ce meritau pt ca ei au rupt gardurile si au nenorocit tot ce era la tribuna O,adica dau 250 de lei pe un bilet ca sa ma omoare aia?scuze pt offtopic,aveam o vaga senzatie ca am fost citat ironic de catre amicul auroraunoaurorauno wrote:Legat de fenomenul asta fotbalistic (desi nu stiu cat fotbal e pana la urma implicat) e o discutie lunga....foarte lunga,incerc sa o scurtez:
Am mai spus ca il trimiteam pe amicul meupe forumuri de ultrasi pentru ca acolo o sa se inteleaga de minune in ceea ce priveste limbajul si mentalitatea referitor la fortele de ordine.Asta nu o stiu numai din presa,nu e vorba ca presa denatureaza adevarul iar ei de fapt vorbesc civilizat,nu sunt violenti si nici nu te iau la bataie sau macar la cateva injuraturi daca din intamplare ti-ai asortat haine de 2 culori care sunt tocmai cele ale echipei adverse!Sunt lucruri vazute chiar de mine si de oricine se duce pe stadion sau se intalneste pe drum cu ei!Eu prin ultras definesc acel suporter al carui scop nu este acela de a vedea un meci de fotbal ci de a te "razboi" prin diverse metode cu suporterii adversi.Poate ca ii definesc eu gresit,dar daca ai abonament la o echipa si te duci la meciurile ei,nu inseamna ca esti ultras.Consider ca este o modalitate placuta si distractiva aceste grupuri de suporteri,sa faci coregrafi,sa te organizezi sa mergi in grup cu echipa in deplasari,sa faci atmosfera la,pana la si de la stadion.Numai ca nu suport vulgaritatea,mai mult sa aud o ceata de flacai cum zbiara in gura mare pe strada injuraturi ca la usa cortului!Nu suport ura si violenta,sa te bati cu ceilalti suporteri doar ca ei tin cu echipa cealalta.Sa te razboiesti in banere si lozinci e mult mai inteligent si antrenant,dar sa pleci la alte meciuri inarmat cu bate si lanturi,ca nu cumva sa te intalnesti pe drum cu "ceilalti" e deja prea mult!Cam asta e parerea mea!Exemplu cel mai elocvent
: "Legat de modificarea legii,cea mai aberanta parte este cea cu prezentarea la sectii la derbyuri!In mare parte sunt de acord cu ce spune tipul acolo,cu unele mici obiectii:de unde a aflat el ca talharia se pedepseste cu 2-7 ani?Art 211 din codul penal spune clar,cel mai putin 5 ani,cel mai mult 20,daca moare victima 25...legat de furt,articolul 209, 3-15 ani.Si legat de prezumtia de nevinovatie amo mica indoiala dar nu sunt sigur,daca e prins in flagrant nu cred ca hotul sau talharul mai se bucura de ea,si tinand cont ca daca faci ceva pe stadion esti practic in flagrant,daca esti observat de agentii de securitate ,etc,e cam acelasi lucru.Cam atat as avea de spus.constantinpenciu wrote:mama ce masaj le-a mai facut la cativa croati
RG88,Timisoara
Din pacate limbajul meu sincer nu coincide cu limbajul de pe stadioane doar cine nu a fost la meciuri poate spune asa ceva, oricum parerea mea este sa o lasam balta si sa vorbim lucrurile importante, daca este intradevar asa cum a spus aurorauno din pacate pentru noi nu aduce decat lucruri rele, asa cum am spus noi ne credem mai catolic decat papa si acest lucru le va da apa la moara celor din romania(politicieni si politisti) care doresc interzicerea armelor pentru populatie chiar daca armele folosite la infractiuni sunt detinute ilegal. 
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
aurorauno, eu spun doar atat: asociezi cuvantul ultras cu exact invers decat ceea ce inseamna
.
.
danezu wrote:Stie cineva care mai este programul la AEST Bucuresti? Birourile sunt tot pe starda Eforie?
Merci!
Chiar n-a mai fost nimeni pe la AEST Bucuresti de curand? Am tot incercat pe la telefoanele alea de pe net si nu raspunde nimeni... Tot martea si joia au program cu publicul? Si tot pe Eforie?
Merci!
Walter PP 10x22T - BLACK
-
catalin_suzeanu
Da...e acelasi program, aceeasi adresa si tel: 0213153534 si unul din interioare e 22692.danezu wrote:danezu wrote:Stie cineva care mai este programul la AEST Bucuresti? Birourile sunt tot pe starda Eforie?
Merci!
Chiar n-a mai fost nimeni pe la AEST Bucuresti de curand? Am tot incercat pe la telefoanele alea de pe net si nu raspunde nimeni... Tot martea si joia au program cu publicul? Si tot pe Eforie?
Merci!
Stima
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)