Baikal MP 153 la IASI la magazin??

Intrebari cu caracter general despre vanatoare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
dcovasa

Baikal MP 153 la IASI la magazin??

Post by dcovasa »

Am comandat la Iasi la magazin si achitat un Baikal Mp 153 cu pat sintetic din 22.02.2010. Puteti sa-mi precizati cam pe cand preconizati sa livrati si Iasului ceva pentru comenzi?
radu.b

Re: Baikal MP 153 la IASI la magazin??

Post by radu.b »

dcovasa wrote:Am comandat la Iasi la magazin si achitat un Baikal Mp 153 cu pat sintetic din 22.02.2010. Puteti sa-mi precizati cam pe cand preconizati sa livrati si Iasului ceva pentru comenzi?
Buna seara.
Saptamana aceasta se rezolva problemele si probabil saptamana viitoare vet avea arma in magazin.
Cu respect.
dragos

Post by dragos »

radu.b wrote:
dcovasa wrote:Am comandat la Iasi la magazin si achitat un Baikal Mp 153 cu pat sintetic din 22.02.2010. Puteti sa-mi precizati cam pe cand preconizati sa livrati si Iasului ceva pentru comenzi?
Buna seara.
Saptamana aceasta se rezolva problemele si probabil saptamana viitoare vet avea arma in magazin.
Cu respect.
O intrebare si eu. Exista cumva in acest transport de arme nou sosit si vreun ij 18 mh cal.243w, eventual in plastic? Tare mi-as dori unul :wink:
snipe

Post by snipe »

dragos wrote:
radu.b wrote:
Buna seara.
Cu respect.
O intrebare si eu. Exista cumva in acest transport de arme nou sosit si vreun ij 18 mh cal.243w, eventual in plastic? Tare mi-as dori unul :wink:
Daca nu ai facut comanda nici o sansa !
PS : Nu cred ca Baikal face ij-ul in cal 243 :)
dragos

Post by dragos »

What??? :shock: Nu se poate :shock:
violiv

Post by violiv »

Ba-l face! Si inca intr-o lunga lista de calibre care n-au ajuns pe la noi.
dragos

Post by dragos »

to @snipe
Prietene, vreau sa-ti spun ca ai gresit cand ai afirmat ca ij-ul 18 mh nu-l gasesti in cal.243w. Pot sa-ti dovedesc acum (bine, nu era nevoie, stiam ca am dreptate, asa cum a sustinut si @violiv), dar sunt prea bucuros sa o fac. Stii de ce? PENTRU CA TOCMAI MI-A SOSIT!!! E cu pat de lemn, dar cu talpa de cauciuc, tragaci "aurit" si oarecum mai bine finisata la bascula, garda tragaciului, nu stiu, parca arata mai bine decat celelalte :wink: Multumesc Colt Alb Iasi :D :D (sper sa nu-l supar pe nenea Radu).A propos dl.Radu, am vazut ceva modificari de pret la ij-ul 18 mh pe site-ul dvs (1.250 lei).Sanatate si respect.
Post Reply