Tanfoglio 10*22

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Coco

Re: Tanfoglio 10*22

Post by Coco »

La faza cu magnetul nu ai dreptate! Tocmai am pus magnetul si pe teava si pe culata si pe restul pieselor si s-a lipit! Legat de frame si de fixarea nu ma bag , e posibil sa ai dreptate insa cu siguranta ceva otel are in el!
bond008

Post by bond008 »

OK OK dar acuma intrebare...dintre un walther p22 si tanfoglio dupa tine, care crezi ca este mai fiabil ????
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Intre Tanfoglio si Walther PP te sfatuiesc sa alegi RG88 si faci o economie de aproape 7 bulioane.

Sau daca ai bani Fort sau CZ83.

Fiabilitatea dupa poligon.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Coco wrote:La faza cu magnetul nu ai dreptate! Tocmai am pus magnetul si pe teava si pe culata si pe restul pieselor si s-a lipit! Legat de frame si de fixarea nu ma bag , e posibil sa ai dreptate insa cu siguranta ceva otel are in el!
Nu stiu ce magnet ai pus tu pe el, dar l-a mine n-a mers aseara. Lasa-l sa-l vedem la poligon si sa deie Domnu' sa ma insel ca sincer e cam firav pentru cat costa.
Pana da soarele tu pregateste munitia.
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Coco

Post by Coco »

BARTHY 2 wrote:
Coco wrote:La faza cu magnetul nu ai dreptate! Tocmai am pus magnetul si pe teava si pe culata si pe restul pieselor si s-a lipit! Legat de frame si de fixarea nu ma bag , e posibil sa ai dreptate insa cu siguranta ceva otel are in el!
Nu stiu ce magnet ai pus tu pe el, dar l-a mine n-a mers aseara. Lasa-l sa-l vedem la poligon si sa deie Domnu' sa ma insel ca sincer e cam firav pentru cat costa.
Pana da soarele tu pregateste munitia.
Foarte posibil sa fie intradevar firav , no comment in privinta asta, vom vedea cum se comporta. Magnetul in schimb era unul normal , nu era de la nici o husa nimic. Cine stie care o fi fost treaba cu celalalt.... asta sigur s-a lipit
bond008

Post by bond008 »

ok, as cumpara fort sau cz dar cine vinde asa ceva ca din ceea ce am citit pe forum astea doar aduse din afara, unde as gasi in magazinele din romania si cu cat???? :shock:
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
eugend

Post by eugend »

unii pe aici sunt carcotasi. tanfoglio asa cum este construit cu partile lui din plastice, este facut din otel in partile esentiale si este robust. cat despre tir am mai spus ca este multumitor. oricum nu se compara cu zamacurile recomandate mai sus.cred ca isi merita pretul.
tevez

Post by tevez »

Şi eu spun că-i superior oricăruia din "zamakurile" apărute mai demult pe piaţă, dar numai timpul şi tragerile
vor dovedi. Parcă de un magnet de la un toc se lipea, eu aşa reţinusem, oricum ceva oţel are, posibil amestecat
pe alocuri...E bine finisat, specific italian aş spune. La celelalte chestii discutate nu ştiu ce să spun că n-am
fost prea atent dar tind să-i dau dreptate lui Barthy, care chiar se pricepe, cu menţiunea că e puţin subiectiv,
fiind deţinător de RG. :P
hedone

Post by hedone »

si tinand cont ca se pricepe.... a ales rg-ul. Asta spune ceva.
Nu ca as avea eu rg, nu am motiv sa mi-l laud, ca l-am folosit f putin
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
tdalin

Post by tdalin »

Lume carcotasa, ba e mare, ba e mic, ba e din otel, ba nu e din otel, ba are are gaura, ba nu are gaura, nemultumitilor sa li se ia pistolul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sant curios cand va venii CZ-ul ce se va mai zice despre el :?:
Poate face cineva teste cu toate sa ne lamurim si noi, un top ceva in functie raportul pret, calitate, putere, etc. :wink:
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
Emanuel

Post by Emanuel »

Facem si teste, cum sa nu !

Asteptam sa vina cronograful comandat, sa dea coltul ierbii - de cannabis indica ( :mrgreen: ),
si iesim la soare, precum reptilele.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
macarici

Post by macarici »

Mie personal,nu mi s-a parut sa fie o gluma acest tanfoglio!
Ce e drept,nici lumina si nici ochelarii pe care ii aveam pe nas la momentul respectiv,nu prea
m-au ajutat la examinare! :lol:
Piesele care preiau forta exploziei sunt dintr-un material feros,ca e OL KK sau alt otel,nu pot sa
spun,dar sigur nu e mult blamatul zamac.Ma refer la teava,manson si restul pieselor care compun
mecanismul interior.Frame-ul e intr-adevar din nu stiu ce fel de plastic sau polimer.C-asa-i trendul
actual!Dar nici ca e slab sa-ti sara in cap,nu cred!
Acum cativa ani,la expozitia de la Romexpo,la standul Glock,cand mi-am exprimat reticenta la
adresa polimerului din care e facut pistolul,baiatul de la tejghea la pus jos si a inceput sa sara pe el,
sa-l loveasca cu calcaiul,l-a demontat si a pus frame-ul jos pe podea si l-a mai luat si p-asta la o serie
de "batuta"! Dupa care l-a montat la loc si mi-a demonstrat ca tot "functioneste'!
Ca n-o fi asta italian ca ala austriac,se poate!Ca si la masini!
Dar ca se rupe in bucati la tragere,ma indoiesc!
Teava,intr-adevar are doua galme in apropierea camerei cartusului,dar daca la astea facem mofturi,
ce zicem de teava rg-ului,din doua bucati si bagata in zamac? 8) Fiecare cioara isi lauda puiul! :lol:
Cui nu-i convine,fuguta la moldoveni si luati-va fort! Dar si la asta se gasesc carcotasi! :wink:
Ce-ai dracu' ne facuram daca avem de unde alege! :wink:
Image
bond008

Post by bond008 »

Interesante concluzii, dar cine ne poate spune(ma refer la comportament)cum se simte arma cand se executa trageri, se blocheaza???? :shock: nu se blocheaza????? :mrgreen: ETC...Lucruri interesante despre pistol :D
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

macarici wrote:Mie personal,nu mi s-a parut sa fie o gluma acest tanfoglio!.................
la poligon aduci tu munitie ? :wink:
Image
“feci sed iure feci"

macarici

Post by macarici »

La urmatoarea "socializare" in poligon poate apar si noile "fapturi"! :)
Si daca avem si cronograful,sa incepem sa facem studii pe caz!

Cine spunea ceva de o hala? Mai e valabil? :roll:
Image
Post Reply