WASP R from ZVI VSETIN

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

bog1_7

Re: WASP R from ZVI VSETIN

Post by bog1_7 »

autorizatia se poate prelungi, dar daca trebuie prelungita in alt oras decat cel in care stai si mai esti si la munca taoata ziua....nu prea imi vine sa o mai prelungesc, nu stiu nici cum am sa ajung cu pistolul in 5 zile la politie dupa ce am sa-l cumpar...
Intrebare...daca am adresa in jud. Vaslui si acu m-am mutat cu serviciul in Iasi(nu mi-am facut inca mutatie), dupa ce iau pistolul si imi fac mutatia trebuie sa declar vreo ceva pe undeva?? daca vreau sa iau o a doua arma iar trebuie sa merg in Vaslui?? Multumesc mult anticipat
hedone

Post by hedone »

daca iti faci mutatie, ti-o trece pe permis
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
dingo20

Post by dingo20 »

Daca iti faci viza de resedinta/flotant sau domiciliu stabil in alt judet ai obligatia sa anunti AEST in termen de 30 de zile conform HG 895/2008 si ei iti vor inscrie noul domiciliu in permis.
bog1_7

Post by bog1_7 »

Multumesc pentru raspunsuri
cris091

Post by cris091 »

salut baieti, :D eu pers din pozele care le-am vazut cu brichetuta ar putea fi ghinturi si ar putea pleca imediat dupa opritorile acelea compensand in acest caz teava care este destul de scurta ,opinia mea este ca este un pistolas excelent ptr portul zilnic,insa ptr poligon mi-as lua un cz 83 sau un fort 12R ca sa ma joc pana imi pocnesc urechile,a era sa uit asa zisele ghinturi mai pronuntate sunt tocmai pentru ca cauciucul se muleaza si gaura la cz 83 din partea posterioara a cartusului este pentru :in cazul in care se baga un proiectil real ,prin acea gaura din cauza presiunii exercitate sa pocneasca camasa cartusului si sa expulzeze presionea fara a exploda mansonul inchizator ,a doua cauza ar fi: cand se foloseste munitie mai puternica decat cea prescrisa prin acel orificiu sa se expulzeze surplusul de gaze, si a limita pistolul la o anumita putere. :lol:
constantinpenciu

Post by constantinpenciu »

si-a luat cineva wasp-ul?
RG88,Timisoara
Abigor_iq

Post by Abigor_iq »

da :mrgreen:
constantinpenciu

si?nu ne pove si noua? :shock:
RG88,Timisoara
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

constantinpenciu wrote:si?nu ne pove si noua? :shock:
ce ? :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
constantinpenciu

:x despre wasp,test cu cartea,etc,cum l-ai pierdut prin buzunar,ce altceva mai poti sa faci cu el,etc...glumesc,totusi,asteptam pareri personale de la proaspetii posesori,gen"oaaaa,ce tare"sau "pfff,al meu..."etc
RG88,Timisoara
Abigor_iq

Post by Abigor_iq »

Dimensiunea il face potrivit portului de zi cu zi ( "teza bricheta" e rautacioasa), mai ales cu un toc potrivit.
Nu aceasta este problema acestei arme, ci precizia.
La testele din poligon din aproximativ 60 cartuse trase la tinta de la 5 metri "gruparea" a fost de 1 m :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Si fara a vrea sa ma laud nu sunt un tintas asa de prost. Initial am crezut ca de vina este cursa lunga a tragaciului (arma cu sistem DAO)
si am tinut cont in timpul tragerilor de acest aspect. Concluzia a fost ca arma "scuipa" bila oarecum aleator.

In ceea ce priveste puterea data de munitia de 9 mm SNAIL asta e altceva. Acest aspect impreuna cu zgomotul produs (comparativ cu
celelalte arme de autoaparare testate - mai putin FORT caruia nu-i mai trebuiesc laude :)) m-a impresionat pozitiv.

Asadar WASP e o arma de autoaparare usor de purtat care are un impact emotional profund asupra agresorului (datorita zgomotului produs)
si care poate avea si un impact "fizico-dureros :)" destul de puternic asupra acestuia daca se foloseste in 2-5 m (datorita preciziei "extraordinare")
constantinpenciu

multumesc, :) in sfarsit o parere sincera de la un posesor direct,cred ca o sa imi cumpar si eu wasp-ul
RG88,Timisoara
haiosu

Post by haiosu »

constantinpenciu wrote:multumesc, :) in sfarsit o parere sincera de la un posesor direct,cred ca o sa imi cumpar si eu wasp-ul
mare greseala! :shock:
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

haiosu wrote:
constantinpenciu wrote:multumesc, :) in sfarsit o parere sincera de la un posesor direct,cred ca o sa imi cumpar si eu wasp-ul
mare greseala! :shock:
lasa coane sa cumpere lumea ca asa se strang banii pentru importul de cz-uri :wink:

noi venim cu cursa a doua. urma scapa turma :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Abigor_iq

Post by Abigor_iq »

Revin si-ti atrag atentia: precizia acestui pistol lasa de dorit, iar pretul nu este chiar mic.
Decizia este a ta .... trebuie sa cantaresti bine ce am spus pana acum despre acest pistol.

Daca as fi in locul tau as face in felul urmator: mi-as lua un acum un Rohm si as astepta CZ-urile :) .... sau daca m-ar da banii afara din casa mi-as achizitiona
tot Wasp dar si un CZ sau Fort :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply