PISTOL CZ 83 9mm
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: PISTOL CZ 83 9mm
Are o gaura de aprox. 9mm pe unde iese proiectilul 
Ce se mai aude cu CZ-urile care vin in Romania la sfarsitul lunii aprilie?
Intarzie ai?
Intarzie ai?
Buna ziua.GxG wrote:Ce se mai aude cu CZ-urile care vin in Romania la sfarsitul lunii aprilie?
Intarzie ai?
Intarzie din pacate, dar nu mult. Trebuie sa apara. Le anunt asa cum am facut si cu armele de vanatoare, pe prima pagina a site-ului.
Cu respect.
Oficial si imbucurator totodata.
Multumesc pt raspuns ... Asteptam.
Multumesc pt raspuns ... Asteptam.
Le primiti inainte de sfarsitul lunii aprilie? ca-mi expira autorizatia si nu as vrea sa cumpar altceva, dar daca nu apar o sa ma indrept spre un Tanfoglio.radu.b wrote: Buna ziua.![]()
Intarzie din pacate, dar nu mult. Trebuie sa apara. Le anunt asa cum am facut si cu armele de vanatoare, pe prima pagina a site-ului.
Cu respect.
CZ 83 cal. 9mm P.A.Rubber si Gamo Shadow 1000 5.5 (.22) AC cu luneta Tasco RF 3-7X20
Si ca arme de vanatoare Breda semiautomata cal. 12/76, SireArms cal.12/76, Cugir 5.6 Hornet.
Si ca arme de vanatoare Breda semiautomata cal. 12/76, SireArms cal.12/76, Cugir 5.6 Hornet.
Eu stiam ceva de mijlocul lui martie dintr-un post mai vechi...macar la sfarsitul lui martie sa vina..daca e prin aprilie imi expira si mie notificarea. Poate ne spune-ti o data orientativa sa vedem daca merita sa mai asteptam, sau o sa fim nevoiti sa luam altceva ca expira hartiile.
1 aprilie ..........bog1_7 wrote:Eu stiam ceva de mijlocul lui martie dintr-un post mai vechi...macar la sfarsitul lui martie sa vina..daca e prin aprilie imi expira si mie notificarea. Poate ne spune-ti o data orientativa sa vedem daca merita sa mai asteptam, sau o sa fim nevoiti sa luam altceva ca expira hartiile.
Andueu si Barthy, cu voi discutam azi de gaura din camera cartusului la CZ83... din poze se vede clar ca gaura este mai aproape de capsa decat de buza cartusului. Unde ziceati voi ca gaura este fix in buza cartusului? Eu devin nedumerit... sunt pozele trucaj ordinar (rusine Dinu Patriciu) sau sunt doua variante de CZ83? 
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Babanu wrote:Eu devin nedumerit...
Da. Si ?Babanu wrote:Andueu si Barthy, cu voi discutam azi de gaura din camera cartusului la CZ83... din poze se vede clar ca gaura este mai aproape de capsa decat de buza cartusului. Unde ziceati voi ca gaura este fix in buza cartusului? Eu devin nedumerit... sunt pozele trucaj ordinar (rusine Dinu Patriciu) sau sunt doua variante de CZ83?
ms ms BARTHY 2
) foarte incurajator
fii linistit. nu astepti singur.bog1_7 wrote:ms ms BARTHY 2) foarte incurajator
Am luat contact (neprotejat) cu mun. Oradea. termenul de CZ-izare s-a amanat pentru data de 01.05.2010.
Declar ca mi-am pierdut rabdarea.
Merge cineva in Cehia ? Vedem noi cum facem ...
Asta ziceam si eu mai demult intr-un topic, la Oradea se cam amana termenele de livrare.
Pai eu cred ca avem de ales intre Praga si Chisinau, adica intre CZ si Fort.GxG wrote:Am luat contact (neprotejat) cu mun. Oradea. termenul de CZ-izare s-a amanat pentru data de 01.05.2010.
Acum ramane de stabilit de unde e mai usor sa achizitionam un pistol si bine-nteles ce pistol vrea fiecare.
Eu unul daca va ganditi sa faceti un drum dupa unul din cele 2 modele, (oricare) sunt amator.
Acum ramane sa vedem cine se mai baga si cum facem sa nu ne ducem doar asa in plimbare pana acolo.
Domnul Radu puteti confirma daca se intarzie pana in Mai 2010 importul de CZ-uri?
CZ 83 cal. 9mm P.A.Rubber si Gamo Shadow 1000 5.5 (.22) AC cu luneta Tasco RF 3-7X20