Deschid acest new topic pentru a obtine informatii cat mai exacte, referitoare la magazine,adrese, marci, modele, calibre,etc.
Deoarece ma intereseaza sa achizitionez o asemenea arma si nu am prea multe informatii despre ce se comercializeaza la noi in tara.
Multumesc!
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
tdalin wrote:Deschid acest new topic pentru a obtine informatii cat mai exacte, referitoare la magazine,adrese, marci, modele, calibre,etc.
Deoarece ma intereseaza sa achizitionez o asemenea arma si nu am prea multe informatii despre ce se comercializeaza la noi in tara.
Multumesc!
Buna seara.
In reteaua de distributie Arrow gasiti pistoalele si revolverele S&W. Mai puteti gasi Beretta Storm. Dar revenind la Smith&Wesson puteti intra pe site-ul lor si sa comandati dintre armele uz civil oricare si sa faceti comanda. Dureaza ceva datorita formalitatilor.
Cu respect.
Pistoale cu munitie letala care le puteti achizitiona in rrromanica ar fi c-am urmatoarele marci: GLOCK, SIGSAUER, BERETTA, COBRA(ISRAEL), CZ, WALTER si S&W daca am scapat ceva sa completeze altii dar cel mai important lucru mi-se pare posibilitatea de a incerca o arma inainte sa o cumperi, ceea ce la noi e f. dificil.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
dcrist wrote:Pistoale cu munitie letala care le puteti achizitiona in rrromanica ar fi c-am urmatoarele marci: GLOCK, SIGSAUER, BERETTA, COBRA(ISRAEL), CZ, WALTER si S&W daca am scapat ceva sa completeze altii dar cel mai important lucru mi-se pare posibilitatea de a incerca o arma inainte sa o cumperi, ceea ce la noi e f. dificil.
Daca nu sant indiscret de unde se poate cumpara SIGSAUER sau CZ de exemplu.
astept sugestii si pe PM.
CZ P07-Duty 9x19mm
daneluta wrote:Ar mai fi si HK.Iar de incercat inainte de a cumpara, poti sa te distrezi cu Glock, CZ, Cobra,Carpati, la poligonul UTI de pe Oltenitei.
Multumesc, m-am distrez de obicei cu Carpatiu si rar cu Makarovu.
CZ P07-Duty 9x19mm
tdalin wrote:Deschid acest new topic pentru a obtine informatii cat mai exacte, referitoare la magazine,adrese, marci, modele, calibre,etc.
Multumesc!
Buna seara.
In reteaua de distributie Arrow gasiti pistoalele si revolverele S&W. Mai puteti gasi Beretta Storm. Dar revenind la Smith&Wesson puteti intra pe site-ul lor si sa comandati dintre armele uz civil oricare si sa faceti comanda. Dureaza ceva datorita formalitatilor.
Cu respect.
As vrea sa stiu si preturile care vor fi la noi, la ei este totul in dolari, si ma intereseaza mai mult din gama M&P.
Iar de la Beretta numai Stormul se poate aduce? Si la ce preturi?
Respect
CZ P07-Duty 9x19mm
daneluta wrote:Ar mai fi si HK.Iar de incercat inainte de a cumpara, poti sa te distrezi cu Glock, CZ, Cobra,Carpati, la poligonul UTI de pe Oltenitei.
si cu carpati?!? stiam ca nu-s niste tigari chiar asa de bune ...