Pastrarea si utilizarea in siguranta a armelor
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pastrarea si utilizarea in siguranta a armelor
O fi adevarat ca-ti iei chestii mari ca sa compensezi......? 
tevez wrote:.............. Acum e la fel ca la arme adevărate.......................
spune in care articol sa citesc ca nu am ochelarii la mine !!!!!!!!!!!!!!!!1
Nu am softul de legislaţie pe computerul ăsta dar când am timp mă uit. Poate ne ajută Didi (dingo) cu un link,
făcuse lumină în acest subiect şi pe defunctul forum ROMSDC.
cred ca n-ai sa gasesti nimictevez wrote:Nu am softul de legislaţie pe computerul ăsta dar când am timp mă uit. Poate ne ajută Didi (dingo) cu un link,
Poate. Dar nu cred ca ai vrea sa afli daca e adevarat sau nu, ce zici ?!hedone wrote:O fi adevarat ca-ti iei chestii mari ca sa compensezi......?
Da' tu asa procedezi ?
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
uita-te in semnatura mea... am pistoale mici

Si la ce le asortezi, la creier ?

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Iar ne dam mai catolici decat Papa!
Daca nu spune nicaieri ca trebuie fiset metalic,infipt in pereti,podea sau dracu'
mai stie unde,pentru un amarat de pistol cu cauciuc,noi ne dam de ceasul
mortii sa mai dam niste idei tampite!Ca nu ne ajung alea clocite de capete odihnite!
Daca nu spune nicaieri ca trebuie fiset metalic,infipt in pereti,podea sau dracu'
mai stie unde,pentru un amarat de pistol cu cauciuc,noi ne dam de ceasul
mortii sa mai dam niste idei tampite!Ca nu ne ajung alea clocite de capete odihnite!

Eu am intrebat la Cluj si mi-au spus clar ca pot fi cele ce le iau din Praktiker sau Dedeman dar sa fie cu cheie, chiar dubla daca se poate si sa fie prevazute si cu fixare pe raft in dulap sau undeva sa nu plece hotil cu el cum pleaca cu ATM-urile.Eu am zis ca daca pleaca cu un ATM de ce nu ar pleca si cu raftul meu.Tipii au zambit si mi-au spus ca in acel caz eu oricum am respecta legea si sunt scos din cauza.Dar ziceau ca imi trebuie factura si manualul cutiei pentru orice eventualitate.Ei spuneau intre ei acolo ca ei fac dosarul cum il fac dar mai departe se poate interpreta oricum.O zapaceala totala.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Pai asta si spuneam!In lege nu scrie,dar punandu-le intrebari care sa dovedeasca
solicitudinea noastra,le dam idei!Ce-i costa pe ei sa ne zica sa luam nu stiu ce
drac de seif?
solicitudinea noastra,le dam idei!Ce-i costa pe ei sa ne zica sa luam nu stiu ce
drac de seif?

Ii costa al naibii de mult.Iti recomada subalternul o marca de seif si seful care il are la pipota ii face raport pentru reclama mascata si nu mai avanseaza ala intre 2 si 4 ani.E bine?Nu e bine.Dar asa este la noi.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
asteptam seifurile alea cu certificat de conformitate 
Chiar tu le dai idei?Lasa-i in bezna lor ca stau bine.haiosu wrote:asteptam seifurile alea cu certificat de conformitate
Nu te dupăra dar e normal să fie bănuieli că eşti una şi acceeaşi persoană cu nedumeritu. Foloseştiukmmar wrote:Ii costa al naibii de mult.Iti recomada subalternul o marca de seif si seful care il are la pipota ii face raport pentru reclama mascata si nu mai avanseaza ala intre 2 si 4 ani.E bine?Nu e bine.Dar asa este la noi.
o grămadă de expresii de-ale dumnealui şi scrisul neîngrijit la prima-vedere pare tocmai un camuflaj
pentru că la corectitudinea gramaticală şi exprimarea chiar elevată nu prea se asortează un scris fără
să pui spaţiu după punct. Nu stau acum să fac pe comisarul Maigret dar mi se pare o personalitate
fictivă acest user ukkmar. De ce a trebuit să fi musai din Cluj? Pentru că AEST-ul de acolo aplică
măsura cu seifurile şi asta se poate citi pe forumurile de a.c., vânătoare şi neletale?
Poate mă înşel, e doar o presupunere oricum şi nu cred că ar trebui să fie nimeni deranjat, se mai
întâmplă confuzii, se mai întâmplă ca doi oameni să semene în idei, exprimare, să frecventeze
aceleaşi situri, etc.