Paranoia

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Paranoia

Post by nedumeritu »

:shock:
totul.jpg
totul.jpg (240.45 KiB) Viewed 5967 times
Asa ca sariti pe el si omorati-l.
Sange proaspat.
De asta aveati nevoie, Nu?
Uite ca ati gasit ce cautati. :P
Chestia este sa nu renunte si sa plece de lehamite inainte sa
va satisfaca nevoia de OTV. :mrgreen:
totul3.jpg
totul3.jpg (160.21 KiB) Viewed 5949 times
Last edited by nedumeritu on Sat Feb 27, 2010 7:43 pm, edited 1 time in total.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
hedone

Re: Paranoia

Post by hedone »

Deschidem o discutie despre proxy? Sau o lasam asa?
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Dar cand eu am "presupus" la fel ca voi ca Flavius este Nemilosul,
atunci nu s-a aplicat discutia despre trucuri si trick-uri, nu?

Asta sa fie dubla masura oficiala?!! :wink:

Eu oricum nu mai activez ca si contributii pe forumul acesta sau pe altul.
Sa ramaneti sanatosi si sa ii devorati pe toti ce vi se par ca seamna la litere
sau la virgule cu stilul meu.
Personal eu imi cer scuze public fata de ukmmar care ar trebui sa stie
ca pe acest forum sunt si alt fel de fiinte decit reptilele ce l-au atacat.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
ukmmar

Post by ukmmar »

Aaaaa, si iata ca suprapunerea de persoane poate fi probata.Sau nu.In orice caz eu de aici de pe forum imi iau ce gassesc si nu mai intreb nimic pe nimeni si nu mai spun pareri si nu mai dau detalii despre ce anume vreau sa fac si cum.Nu am de ce.M-am invatat deja acum.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Dane lasa ma vrajeala ticalos imputit... du-te ma la proces si da-le banii la amaratii care au crezut in onestitatea ta, *******, eu nu as dormi linistit sa stiu ce ma apasa, nu ti-e ma rusine de Letitia ca-i strici situatia la Realitatea? Oare ce ar zice Vantu sa stie cu ce se ocupa tatal ei, oare i-ar pica bine? Esti o **** si o ******, ai vazut ce au zis toti despre tine pe topicul lu Nemilosu.. lasa-te de bancuri rasuflate, ca nu meriti nici macar un reply. Daca nu erau cativa care au pus osu acum iti puneai jegu de site aquina pe adresa unui site de paintball... asa ca ciocu mic si joc de glezne...
hedone

Post by hedone »

Ok, eu propun sa inchideti acest topic si sa ramana la vedere. Cam tot ce era de spus, s-a spus. Lumea cred ca a inteles despre ce e vorba. Sa nu transformam acest forum intr-o tiganie
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
hedone

Post by hedone »

Ma refeream la cel dechis de nemilosul. Mea culpa
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
folhasek

Post by folhasek »

PARANÓIC, -Ă adj., s.m. și f. (Suferind) de paranoia. ♢ Psihopatie paranoică = psihopatie la care predomină tendința patologică spre formarea de idei dominante și prevalente, întreținute de emoții puternice; psihopatie paranoidă; psihoză paranoică = psihoză care apare de obicei la indivizii cu tendință spre supraaprecierea propriei persoane, neîncredere, egocentrism sau la psihopații paranoici. [Pron. -no-ic. / cf. germ. paranoisch, fr. paranoïque].

Sa fie paranoia cel care incearca , conform definitiei , formarea de idei dominante si prevalente, in ceea ce priveste distinctia dintre doi useri banuiti ca ar fi una si aceeasi persoana ?? Nu e o coincidenta ca Domnul nedumerit investeste timp in a combate o ''banuiala'' si NU investeste nici o secunda in a raspunde acuzatiilor ce i se aduc pe un alt topic care poarta numele sau ??

P.S. Domnu' Nedumeritu , ma ajutati si pe mine sa-mi procur un Pistol Schmeisser ??? Ca nu mai vreau Fort , e prea mare . A....is intr-o mica criza de bani , ma imprumutatzi dumneavoastra cu banii necesari , ca va dau Banii innapoi , doar nu suntetzi Paranoia sa nu ma credeti....Nu ? ....sau...Suntetzi ?? :lol: :D
nedumeritu

Post by nedumeritu »

folhasek wrote: ..................................................................
P.S. Domnu' Nedumeritu , ma ajutati si pe mine sa-mi procur un Pistol Schmeisser ??? Ca nu mai vreau Fort , e prea mare . A....is intr-o mica criza de bani , ma imprumutatzi dumneavoastra cu banii necesari , ca va dau Banii innapoi , doar nu suntetzi Paranoia sa nu ma credeti....Nu ? ....sau...Suntetzi ?? :lol: :D
Nu sunt paranoia, dar afirmatia mea nu poate fi luata drept obiectiva.
Cu un Schmeisser te poate ajuta Flavius. Eu l-am ajutat sa isi cumpere iar el la randul lui
ar putea sa ajute pe oricine sa isi procure asa ceva.
Cu banii ar fi o problema ca nu prea are nimeni acum si culmea este ca nimeni nu crede/recunoaste
ca motivul ar fi, printre altele, si criza asta.
Oricum, acum, fara acciza chiar ca nu mai este un pret omorator fata de preturile la zamak sau de cele dinainte.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Dane ce s-a intamplat nu ai mai prins afaceri si tepe, de aia e criza? Pune osu sa muncesti cinstit, lasa vrajelile :lol: :lol: :lol: Sau nu te-a platit ministeru de interne de la Chisinau pentru consultanta?.... Cum e sa iti faci relatii pe banii altora Dane?
macarici

Post by macarici »

Si ce vrea sa zica asta?Ca daca ai un calculator si un laptop la indemana,nu poti sa dai din degete
si sa te dai si ukmmar si nedumerit,in acelasi timp?
Toti care te-au cunoscut personal iti striga in fata ca esti un borfas,iar singura ta grija este sa
negi ca n-ai fi aceasi persoana cu ukmmar!Deturnarea atentiei,asta se cheama ce faci!Se vede ca
ai fost scolit la secu!
Acum ii zugravesti pe Andueu si Emanuel ca pe niste pionieri in ale aducerii de arme de peste
Prut,dar nu sufli o vorba de banii cu care i-ai fraierit!Mare hahalera mai esti!
Se mai mira cineva,cum dracu de mai mergi pe doua picioare,si n-ai unul bagat in buzunar!
La cati ai jecmanit,s-o gasi unul sa te cerceteze mai indeaproape!
Sa fi sanatos pe cat ti-o doresc toti care te-au cunoscut! :evil:
Image
Emanuel

Post by Emanuel »

nedumeritu wrote: ...
Cu banii ar fi o problema ca nu prea are nimeni acum si culmea este ca nimeni nu crede/recunoaste
ca motivul ar fi, printre altele, si criza asta.

Care criza, ca la cati bani ne-ai luat fara sa dai nimic inapoi, in afara de noroi, muci, vome si alte scurgeri purulente galben-verzui - dar avem grija si de gand sa le inghiti urgent inapoi,
ar trebui sa treceti toti prin criza: tu, nely, letitia, plodu' ...
Auzi la el, criza! Ai facut depozite, furnicutza prevazatoare ?
EU nu am lucrari acum, deci nici o intrare in casa, ca e criza, dar iti platesc tie ratele, nenorocit imputzit ce esti !
:evil: :twisted: :evil:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
tevez

Post by tevez »

Angel_Of_Light wrote: ... nu ti-e ma rusine de Letitia ca-i strici situatia la Realitatea? Oare ce ar zice Vantu sa stie cu ce se ocupa tatal ei, oare i-ar pica bine? ...
Sper să nu se interpreteze greşit ce spun aici. În primul rând doamnei respective îi datorăm toţi recunoştinţă pentru
acea emisiune. Toţi cei care dorim şi sperăm ca România să aibă cândva o legislaţie care să ajute cetăţeanul şi nu
infractorul. În al doilea rând să nu implicăm familia şi mai ales doamnele. Ştiu că poate n-am dreptul la cuvânt în această
problemă pentru că eu nu pot spune că am vreun neajuns datorat domnului Dan "nedumeritu" Zaharia, ba mai mult, s-a
comportat foarte ok cu mine, dându-mi informaţii când am avut nevoie. Discuţia e lungă, e posibil să fiu tratat aşa pentru
câştigarea încrederii, ca "masă de manevră", etc. Doar topicul se numeşte "Paranoia". Am fost tot timpul obiectiv, am
pus chiar un screen-shot asemănător cu cel de la începutul acestui topik pentru a arăta că Flavius şi Nemilosu nu-s una
şi aceeaşi persoană dar am încercat totuşi să mă ţin departe de "scandal. Totuşi mi se pare că e bine să se oprească aici
discuţiile pe forum şi să se tranşeze "live", doar e vorba de oameni maturi şi echilibraţi, nu de puşti din găşti de cart'er, nu?
P.S. Vântu n-are nicio autoritate să judece pe nimeni, nu e tocmai înger. Dar nu despre asta e vb. oricum.
iulianP

Post by iulianP »

:evil: :evil: :evil: vede-al-ca Cu Cai mascati La poarta! :twisted: :twisted: :twisted: (cred ca am scris corect)
AK47
Emanuel

Post by Emanuel »

Pe el - l as vedea , deci vedea-l-as.

Dar nu asta e important. Daca te refereai la "nenea" te sustin. Daca la Vantu - si acolo, de ce nu ? :mrgreen:

:twisted: :evil: :twisted:
Last edited by Emanuel on Mon Mar 01, 2010 10:12 pm, edited 1 time in total.
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Post Reply