uz de arma

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

constantinpenciu

uz de arma

Post by constantinpenciu »

Sunteti de acord cu acest topic?as fi foarte interesat sa aud intamplari fericite sau nefericite,solutionate legal,nu ca sa judecam, sa aratam cu degetul ci ca sa putem invata din situatiile traite deja de unii membri ai comunitatii.Share with us!
RG88,Timisoara
Angel_Of_Light

Re: uz de arma

Post by Angel_Of_Light »

Da intr-adevar ar fi foarte interesant si util sa aflam o situatie reala unde arma s-a folosit pentru auto-aparare si apoi ce s-a intamplat... etc etc Buna idee
constantinpenciu

In urma cu cativa ani am mancat o bataie sora cu moartea doar din cauza ca m-au confundat cu altcineva,am stat in spital la neuro-psihiatrie mai bine de o luna,nu m-am putut apara atunci dar mi-am jurat ca nu se va mai intampla -oricare ar fi pretul.Anii au trecut,am mai crescut si eu,acum umblu inarmat dar uneori cred ca nici asta nu este destul...am o perceptie aparte asupra lumii,sunt psiholog de profesie si cam artist :D dar mai nou tin la pielea mea si sunt mai sceptic decat nea'Cioran filozoful si toata gasca lui.Chiar ma intereseaza cum ati "aplicat"voi arma :D (...ca sa citez un clasic in viata)
RG88,Timisoara
constantinpenciu

am vazut ca exista topic dar asteptam mai multe exemple personale,nu din cele auzite/citite.Rog admin sa stearga sau sa mute topicul meu. :arrow:
RG88,Timisoara
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Ai dreptate dar cred ca topicul asta ar fi efectiv cazuri reale... acum 2 ani... am impuscat un stol de rate care zburau prea jos si am simtit ca ma ameninta cu aripile lor... ceva de genu... Acolo se vorbea pur legi, legi, legi... o sa murim cu legile de gat... sincer as vrea sa stiu daca cineva de aici a fost intr-o postura de auto-aparare, cu un sprei cu piper, un pistol cu gaze, bila... glont orice... Si ce s-a intamplat...
constantinpenciu

perfect de acord,pai..mai asteptam putin,poate se spovedesc prietenii nostri :D
RG88,Timisoara
eugend

Post by eugend »

am sa incep eu timid.acum cativa ani ma intorceam de pe teren iar in jur de ora 20 am oprit in parcarea unei crasme sa ne racorim cu o bere.eram 4 in masina. eu am cobarat primul din masina , ceilalti dadeau sa coboare si ei cand de dupa masina a sarit pe mine un ciobanesc german .ma luat prin surprindere, ceilalti au avut timp sa intre in masina si bine inteles ca au tras portierele .eu pe afara.noroc de revolverul cu gas care era la mine. cainele dupa ce l-am respins cu mainile, a ocolit masina si s-a pregatit sa sara din nou la mine.eu mai iute de mana au scos arma si am tras cam de la trei metri inspre el.tin sa va spun ca a ramas lat de parca l-as fi omorat.dar va spun ca mai lati au ramas colegii cand au vazut ce s-a intamplat, ei nestiind ca am arma.a iesit proprietarul crasmei cu nevasta-sa , aceasta sarind cu gura ca i-am omorat cainele.intre timp a aparut si organul caruia i-am explicat ce s-a intamplat.in final seful de crasma a dat el berile dar nu ne-a tihnt de raul guritei crasmaritei si bine inteles ca noi am baut bere dar numai desfacuta in fata noastra si numai din sticla.consecintele.de cate ori am mai trecut pe acolo cainele era legat si asa furios cand ma vedea ca era in stare sa sara gardul la mine cu tot cu cusca care era cat o casa.mi-a spus proprietarul ca un an s-a chinuit un dresor sa-i redea cainelui curajul .
sepuku

Post by sepuku »

:) deh,artistu'tot artist ! :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
aurorauno

Post by aurorauno »

Acu' ,poate sunt eu mai Gica contra,dar era normal sa bei bere tinand cont ca aveai arma la tine?.... :cry:
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

da' organu' ? ce a zis organu' ?
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Recunosc sunt vinovat de faptul ca las pistolu acasa cam 98% din timp... l-am inlocuit cu un mic si suparat sprey cu piper.,... recunosc nu bat Bucurestiul, lucrez pe plantatie de la 9 la 6 asa ca merg doar acasa- serviciu si atat...cand simt ca in jur se aduna nori de furtuna adica vreun betiv, aurolac... il strang in mana si casc ochii, pana acum doar atat am facut si sper sa ramana la fel... Deci imi cer scuze dar sunt sarac la povestiri dar nu imi pare rau 8)
eugend

Post by eugend »

chiar esti gica contra.ca doar nu beam cu arma pe masa si nici nu jefuiam crasma.
organul a vazut ca aveam haina rupta si ca ma aparasem.
ukmmar

Post by ukmmar »

Am un coleg mai tinar.A facut si el aici cont.Daca v-a fi cazul o sa il rog sa va povesteasca el istoria lui in domeniul de autoaparare.este una demna de consemnat in in cronici si anale.Si-a ales un user name foarte inspirat fix ca numele alexpenta.Acum el este in faza de documentare si l-am sfatuit sa nu intrebe nimic si sa nu spuna nimic pentru ca este pe un mediu ostil.Cel putin asa ma simt eu acum aici.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Emanuel

Post by Emanuel »

De ce oare ?

:twisted: :evil:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Post Reply