Sfat achizitionare pistol bile
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Sfat achizitionare pistol bile
Eu cred ca aici atmosfera pe forum este foarte viciata de la persoana aceea nedumerita.Chiar nu stiu cit de usor a fost sa va pacaleasca si cum anume si nu ma intereseaza.Eu nu dau bani imprumut pentru ca nu vreau sa imi fac dusmani.De mers sa cumpara apa daca vreau sa beau, merg sigur si imi cumpar.Despre bere- eu nu beau mai mult decit jumatate de sticla odata.Poate un vin bun un pahar seara.Sa vin la poligon la voi in Bucuresti nu cred ca vin expres pentru asta pentru ca la poligon eu merg sa ma distrez nu sa ascult pe viu can can de pe forum.Ma duc dupa liniste daca se poate spune asa ceva despre mers la poligon.Dar de intilnit chiar ne intilnim daca vin cu ceva treburi prin Bucuresti sau daca trec spre Ruse.Nu e problema.
Dar oricum nu stiu ce aveti voi cum vedeti unul ca se intereseaza un pic mai mult decit la virful mouselui si obtin rezultate de la cite cineva care ar putea da solutii cum ii sariti incap si il asimilati cu nedumeritul.Citind am inteles ca pe tine te cheama Flavius dar nu am vazut undeva sa fi scris si tu ca Emanuel (pe buna dreptate suparat) cum te- a pacalit pe tine si ce te supara asa rau de te iei de toata lumea acum.Chiar crezi ca dupa aceasta adresare as primi eu o bere de la tine?Poate ca nu stiai dar cu Ardelenii e mai greu.Singurul lucru mai usor este sa ne superi din ale noastre.
Cred ca cititul forumului este liber si nu s-a inventat taxa pentru asta asa ca eu mi-am luat informatia ce imi trebuia iar arma nu imi iau ca sa exhib pe forum.Va multumesc pentru ajutor.
Dar oricum nu stiu ce aveti voi cum vedeti unul ca se intereseaza un pic mai mult decit la virful mouselui si obtin rezultate de la cite cineva care ar putea da solutii cum ii sariti incap si il asimilati cu nedumeritul.Citind am inteles ca pe tine te cheama Flavius dar nu am vazut undeva sa fi scris si tu ca Emanuel (pe buna dreptate suparat) cum te- a pacalit pe tine si ce te supara asa rau de te iei de toata lumea acum.Chiar crezi ca dupa aceasta adresare as primi eu o bere de la tine?Poate ca nu stiai dar cu Ardelenii e mai greu.Singurul lucru mai usor este sa ne superi din ale noastre.
Cred ca cititul forumului este liber si nu s-a inventat taxa pentru asta asa ca eu mi-am luat informatia ce imi trebuia iar arma nu imi iau ca sa exhib pe forum.Va multumesc pentru ajutor.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Da, daca te uti la morfologia, sintaxa, lexicul si topica folosita de cei doi, gasesti asemanari izbitoare de..."stil".aurorauno wrote:![]()
![]()
Eu l-am tot intrebat si l-am tot iscodit,ca mi s-a parut suspect de la inceput,dar am zis ca poate sunt eu mai paranoic...mda,nu stiu ce sa zic dar seamana destul de mult...
-
constantinpenciu
-
Angel_Of_Light
Pai sincer recunosc nu eu am observat asemanarea si nici nu a fost ideea mea sa scriu dar m-a sunat cineva care l-a urmarit de ceva timp si mi-a zis bai asta e Zaharia... uite la urmatoarele lucruri... si m-am dat cu capul de monitor cand m-am uitat mai bine... Deci NIMENI nu vine si in 12 zile ne da lectii ca uite ce zice x marele producator, uite ce zice ala uite ce arma buna... in primul rand nimeni nu are timpul asta iar la 30 de ani nu ai timp nici sa respiri, iar la asa o conformatie de 2m +.... esti in SPIR sau alti mascati deci te cam... pe ele de bile de cauciuc... eu unul acolo eram sa am asa descriere No offense!
Dane... am zis o lada de bere nu o bere, doi la mana am scris ce mi-ai facut si dupa experienta traita in vama din cauza tampeniei tale si ce am aflat pe parcurs ca ai facut, pazeste-te daca ne vedem... Forumul e liber dar avem dreptul sa rejectam anumite scursuri deci.... no offense nu orice cretin isi gaseste loc aici...
PS Las-o moarta ca deja te-ai dat in petec cu link catre aquina ta si topicuri in genul tau caracteristic.
Dane... am zis o lada de bere nu o bere, doi la mana am scris ce mi-ai facut si dupa experienta traita in vama din cauza tampeniei tale si ce am aflat pe parcurs ca ai facut, pazeste-te daca ne vedem... Forumul e liber dar avem dreptul sa rejectam anumite scursuri deci.... no offense nu orice cretin isi gaseste loc aici...
PS Las-o moarta ca deja te-ai dat in petec cu link catre aquina ta si topicuri in genul tau caracteristic.
Ma fratilor, sa faci pe prostul e o arta... si baiatu asta e artist. Ori e bolovan rau. Eu mi-am dat seama din prima ca ceva nu-i ok, l-am banuit de nedumerire, dar nu am zis nimanui. As mai fi asteptat putin. Prea tarziu
La 30 de ani nu ai timp sa respiri doar daca nu ti-ai ales viata pe care o doreai.Sau nu ai avut posibilitatea sa alegi.Asta este.Cit despre restul de acuzatii poti sa le sustii pina la proba contrarie si o sa fie haz atunci.Cit despre link spre ce zici tu ca am dat link, eu in afara de faptul ca citesc aici toate postarile pe link-uri am gasit poate cele mai solide exemplificari pentru problemele pe care ma rodea curiozitatea.Si cum net-ul este liber am zis ca nu calc vreo regula preluind si citind de ici si de colo.Topicuri am facut preluind modelul de pe forum ca de unde alt exemplu.Cit despre scursuri- aici ai dreptate- sunt de mai multe feluri si doar unele pot bintui in anumite locuri.Iar spre deosebire de tine eu chiar nu am probleme si inclinatii spre violenta.Apropo ce inaltime ai?Ai grija pe cine ameninti si cu ce.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Ok, te-am suportat destul. Cauta-ti alt forum pe vare sa aberezi. Iti sugerez http://www.asvreasieuoviataamea.com/forum/viewtopic.php
-
Angel_Of_Light
Gata ai scapat pisica... eu ti-am zis mai demult ca IQ-ul tau da rateuri... si de unde stii tu ma rog ca am inclinatii spre violenta... Dane... mai da-o ma in .... ca macane... Cand o sa iti rup tie picioarele Dane atunci vei putea zice ca sunt un om violent, pana una alta tu ai mai fost cercetat pentru inselatorie acum cativa ani ori crezi ca nu am aflat? Daca eram om violent crede-ma ca atunci in vama nu mai ajungeai la Brasov ... te gaseau pe camp... mai ales ca imi luasem si pistolu... asta se numeste patologie... tu borfas ai fost, borfas ai ramas.... tot asta faci... deci cum spuneam.
Da ai 130 de kile... pacat ca doar atat
E clar pina si pentru mine.Rau va suparat nedumeritu.Dar nici cu voi nu mi-e rusine.Personal eu nu as arunca asa amenintari publice cine stie la ce pot folosi si cui.Pai cum sa nu zic ca esti violent daca ma ameninti fara sa ma fi avut in fata candva?Sa astept sa imi spargi capul ca sa ma prind ca esti violent?Bun atunci sa vii cu scaricica poate ajungi.Si link-ul la foruml ala nu merge.Nici un link nu stiti sa scrieti si sariti in capul omului.La asta sunteti buni.eu cred ca aici este un club de agresori cel putin asa arata acum.
-
Angel_Of_Light
Deci vrei sa compun un nou topic unde lumea sa voteze daca tu esti nedumeritul sau nu? Tu ti-ai dat cu stangul in dreptul si de ce am zis ca ai scapat pisica:
Prea tarziu Dane... te-ai dat singur de gol
Suna cunoscut cu ce ai zis mai devreme....?Re: Munitie 9mm RUBBER de la SNAIL
Postby nedumeritu » Fri Jan 08, 2010 2:33 pm
Afacerile mele personale sunt ale mele asa cum a fost si acuzatia de agresiune si violenta impotriva batranilor ce i-ai agresat in calitate
de inspector in constructii la PMB. CUm crezi ca TMB era sa te scoata vinovat pentru ca Primaria MB sa iasa buna de plata?
I-ati batut si le-ati furat si procesul.
Acum ca ne-ai deconspirat, poti sa dispari
-
Nimeni De Nicaieri
se poate vorbi doar despre arme?
ukmmar wrote:E clar pina si pentru mine.Rau va suparat nedumeritu.Dar nici cu voi nu mi-e rusine.Personal eu nu as arunca asa amenintari publice cine stie la ce pot folosi si cui.Pai cum sa nu zic ca esti violent daca ma ameninti fara sa ma fi avut in fata candva?Sa astept sa imi spargi capul ca sa ma prind ca esti violent?Bun atunci sa vii cu scaricica poate ajungi.Si link-ul la foruml ala nu merge.Nici un link nu stiti sa scrieti si sariti in capul omului.La asta sunteti buni.eu cred ca aici este un club de agresori cel putin asa arata acum.
aloo !!! mai subtire cu generalizatul !! sau asta nu se invata la scoala de pisicologi ?
Ingerule am cam citit aproape tot ce ai scris tu pe forum.Nu ai nimic de spus.Astepti orice ocazie sa ataci sau sa sari la cineva.Te pozitionezi dupa cum crezi ca o sa iti fie mai bine.Si da ai o natura violenta.As zice ca in viata reala esti ceva barman sau chelner pe undeva nemultumit de pozitia sociala si te-ai inarmat ca sa te aperi de clientii artagosi.Cam acesta poate fi comportamentul tau urmarind cele ce le scrii si modul cum le scrii.Vrei sa joci si tu cu baietii din grupa mare dar nu prea ai cu ce.Si atunci cu veninul si cu gura mare.Uneori chiar visezi ca rupi capete sau picioare la fel ca ala de la in gura presei.E limpede nu am ce cauta in compania unor astfel de oameni.Aici ai mare dreptate.Nu sunt pentru forumul acesta.Nu stiu cine l-a stricat sau daca nedumeritu este singurul care a facut-o dar in mod sigur un singur om nu o putea face.Ginditi la asta.Angel_Of_Light wrote:Gata ai scapat pisica... eu ti-am zis mai demult ca IQ-ul tau da rateuri... si de unde stii tu ma rog ca am inclinatii spre violenta... Dane... mai da-o ma in .... ca macane... Cand o sa iti rup tie picioarele Dane atunci vei putea zice ca sunt un om violent, pana una alta tu ai mai fost cercetat pentru inselatorie acum cativa ani ori crezi ca nu am aflat? Daca eram om violent crede-ma ca atunci in vama nu mai ajungeai la Brasov ... te gaseau pe camp... mai ales ca imi luasem si pistolu... asta se numeste patologie... tu borfas ai fost, borfas ai ramas.... tot asta faci... deci cum spuneam.
Asa este. Ai perfecta dreptate. Angel of Light este chelner la bistro la gara. In rest numai nemernici pe aici. Acuma dispari?