Rohm RG96
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Rohm RG96
Buna ziua
Fiind foarte nou aici, dati-mi voie sa va pun urmatoarea intrebare:
Pot folosi cartus cu bila de cauciuc la Rohm RG96?
M-am decis sa imi cumpar o arma cu bila de cauciuc,dar ce se gaseste in Romania este foarte scump si de foarte proasta calitate. Drept urmare, am ales varianta Bulgaria. Am luat notificarea de la politie, acum astept sa imi clarific aceasta intrebare pentru a putea trece la fapte.
Va multumesc tuturor, si sper sa aveti un raspuns si pentru mine.
Numai bine.
Fiind foarte nou aici, dati-mi voie sa va pun urmatoarea intrebare:
Pot folosi cartus cu bila de cauciuc la Rohm RG96?
M-am decis sa imi cumpar o arma cu bila de cauciuc,dar ce se gaseste in Romania este foarte scump si de foarte proasta calitate. Drept urmare, am ales varianta Bulgaria. Am luat notificarea de la politie, acum astept sa imi clarific aceasta intrebare pentru a putea trece la fapte.
Va multumesc tuturor, si sper sa aveti un raspuns si pentru mine.
Numai bine.
Re: Rohm RG96
Absolut normal, doar gaz pentru ca la ei sunt interzise cele cu bila prin lege.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Perfect de acord cu voi, asta stiu si eu,m-am documentat.macarici wrote:Din Bulgaria nu poti cumpara decat arme cu gaz!
Ai grija sa nu dai in alte alea!
Intrebarea mea este una pur tehnica: Se poate folosi sau nu se poate folosi cartus cu bila de cauciuc pentru Rohm RG96?
Eu intreb pur tehnic,pentru ca aici am un raspuns clar de la politie, de felul : ”Sa iti treaca la magazin pe factura ca munitia folosita este gaz+bila de cauciuc,si noi nu avem nici o problema in a autoriza” Iar acest raspuns e primit de la un ofiter de la biroul arme si munitii din IGPR. Drept urmare, intrebarea ramane...
Multumesc pentru ajutor
In cazul asta te uiti pe teava sa vezi daca fizic,poate sa treaca bila
pe acolo.Sa ai cel putin 6mm in interiorul tevii.
Succes!
Succes!

Multam fain mascarici. Acesta era raspunsul pe care il asteptam.macarici wrote:In cazul asta te uiti pe teava sa vezi daca fizic,poate sa treaca bila
Succes!
Zi buna si usoara.
Macarici e diminutivul de la Makarov,si pe care m-i l-am insusit.Pytic wrote:
Multam fain mascarici.
Mascarici sper sa nu devin!
O zi buna si tie!

Am vazut acuma greseala:macarici wrote:Macarici e diminutivul de la Makarov,si pe care m-i l-am insusit.Pytic wrote:
Multam fain mascarici.
Mascarici sper sa nu devin!
O zi buna si tie!
Daca imi poti recomanda o arma cu bila de cauciuc, preferabil pistol, te astept cu multa curiozitate si iti multumesc anticipat, macarici.
Numai bine
500-600 euro maxim.macarici wrote:Orienteaza-te spre ultimele aparitii din otel.
Dar mai conteaza si bugetul!
Imi recomanzi ceva anume?
Multumesc
Pai in 600 euro te incadrezi fie cu CZ83 - 2.200 lei (va ajunge conform spuselor oficiale de la ARW in a dua jumatate a lunii martie)
dar si cu WASP - 1800 lei (deja disponibil la ARW)
Ambele sunt de otel, 9 mm si de foarte buna calitate. ....
... iar munitia de 9mm de la SNAIL e excelenta.
E mult mai bine decat un drum in BG.
dar si cu WASP - 1800 lei (deja disponibil la ARW)
Ambele sunt de otel, 9 mm si de foarte buna calitate. ....
... iar munitia de 9mm de la SNAIL e excelenta.
E mult mai bine decat un drum in BG.