Cartuse si tinta !!

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sassu

Re: Cartuse si tinta !!

Post by sassu »

Nu a incercat nimeni cartus pg cu bila de uag pentru ca e ilegal sa modifici munitia in orice fel si noi suntem cetateni care respecta legea .
Last edited by sassu on Tue Feb 23, 2010 10:59 pm, edited 1 time in total.
folhasek

Post by folhasek »

....atunci am sa fac eu un studiu aprofundat , in conditii controlate , pentru a testa vigilenta si operativitatea Organelor de Control !!! :lol:
sepuku

Post by sepuku »

:wink: si uite asa isi face rost si esteticianul Marek Valcu de pacienti ! Ps: nu mai e demult cool purtarea mansonului intre incisivi ! :)
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
folhasek

Post by folhasek »

sepuku wrote::wink: si uite asa isi face rost si esteticianul Marek Valcu de pacienti ! Ps: nu mai e demult cool purtarea mansonului intre incisivi ! :)

Lasa ca asa ziceau multi de pe forum si cand se punea intrebarea ''Ce se intampla cand folosim un Ae9 de 9mm intr-un zamac'' , si uite ca e cel putin un ROHM 88 care a supravietuit cu gratie . E interesant de aflat ce performante ar avea un cartus PG cu o bila tare de la un UAG. Binenteles , testat in ''laborator'' :lol:
sepuku

Post by sepuku »

-am dubii cu rohm si ae9...mai mult e ILEGAL !!! Ceausescu baga plumb in pg si tragea cu record,asa zicea el ! Cand o sa reusesti sa comprimi o bila de uag si s.o bagi in camasa de pg sa ne anunti,chiar sunt curios :wink: foarte curand apare cz83-este cam tot ce se poate in materie de neletale !!! BRAVO ARROW !!! ...asa ca.ti uram multa bafta in laborator(sper sa nu.mi fii vecin) si tine.ne la curent ! 220 V ?! :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
sassu

Post by sassu »

1.Sa comprimi bila Uag si sa o bagi intr-un pg e ceva complicat ? In conditiile in care pg-ul nu e sertizat mai deloc si vorbim de o bila de cauciuc ,ceva mai simplu nu se poate . ( teoretic vorbind )
2.Cz 83 varful in materie de neletale ? vorbesti din teste sau din diapozitive si desene animate ?
3.Sa pui bila de plumb la un pistol cu teava lisa iarasi nu e greu deloc altii fac pistoale din tot felul de tevi pixuri si alte nimicuri, uita-te prin presa, isi fac unii mai cretini lupara dintr-o teava cu un cui si trag cu cartuse de mistret .
Post Reply