Oteluri si zamacuri CRAPATE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

ukmmar

Re: Oteluri si zamacuri CRAPATE

Post by ukmmar »

Din cei mai vechi de pe forum de aici este cineva care a avut pistoale din zamak crapate sau umflate?Sau se vorbeste doar despre legende si intamplari de pe alte meleaguri.Ca altfel nu se justifica trecerea asa brusca la toti spre preferinte la piese din otel.Poate cineva sa spuna daca a vazut pe viu asa ceva aici la noi in RO?
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
crys78

Post by crys78 »

da eu de revelion acum vreo 3 ani!SI TRAGEAM CU BLANK!Manson spart datorita diferentei de temperatura!De atunci mi-am luat carpati ca e de otel!Asa ca nu e neaparata nevoie sa folosesti munitie puternica sa crapi zamakul ,se poate crapa singur!La al patrulea cartus!Uitate la topicul http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=1001 (probleme rg 88 pe gaze)
Fort 17R cal 9mm P.A
Nikki

Post by Nikki »

Eu am avut un P22. Pe langa faptul ca rearma doar cand avea el chef, in urma unei reprize de 5-6 PG arma a dezvoltat o prea frumoasa cocoasa in zona camerei, in partea superioara.
Post Reply