Dan Zaharia aka Nedumeritul

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Emanuel

Re: Dan Zaharia aka Nedumeritul

Post by Emanuel »

Amigo, o sa (va) povestesc eu zilele astea tot smenul pus la cale de individ, de la primul poligon, din aprilie 2008, pana la dosarele civile, penale si comerciale pe care i le-am pregatit si inaintat.
Iar ceilalti pot sa confirme.

:evil: :evil: :evil:
Last edited by Emanuel on Tue Feb 16, 2010 10:52 pm, edited 2 times in total.
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
tevez

Post by tevez »

Babanu wrote:folhasek: M. Badea are un P99
Excelentă alegere! Sper să nu fie cazul să povestească vreo două emisiuni cum "jmaf, jbang, trosc...cu tomfa
pă el dă umflat cu 3 cefe"...că pistolul a crăpat. :mrgreen:

Nu încerc să deturnez topicul dar nu m-am putut abţine. :P
Nikki

Post by Nikki »

tevez wrote:
Babanu wrote:folhasek: M. Badea are un P99
Excelentă alegere!
Sau NU. :lol:
folhasek

Post by folhasek »

:lol: Ba nene, Whalter p99t ?? Ma gandeam ca Mircea ar fi achizitionat un otel de 9 mm ceva....dar,,,p99 :?: , acuma de....la ce gaseshti pe la noi , cand ''trebuie'' sa iei unul , alegi din ce e disponibil !!
tevez

Post by tevez »

Tre' să recunoaştem că P99 arată interesant şi vine bine în mână, seamănă cu pistoalele adevărate de la Walther...
Noi îl privim prin prisma celor care-au citit relatări despre fiabilitatea şi siguranţa lui deosebite şi au văzut poze
cu astfel de jucării scumpe crăpate şi nu ne place, dar Badea s-a aruncat probabil fără să citească prea mult. :)
Scuze din nou de off-topic, mai ales că ieri făceam observaţie lui Emanuel pt. aşa ceva. :oops: :oops: :oops: :|
Emanuel

Post by Emanuel »

Gluma cu Badea e ca la o emisiune mai veche,
pe cand comenta despre unul care dupa un mic scandal intr-o benzinarie s-a dus acasa, a luat pusca de vanatoare si a revenit sa traga in altii, nevinovati, ca ailalti plecasera deja :lol: ,
a afirmat ca de aia nu isi ia el arma, ca daca i se pune pata, el trage, nene, nu sta !

:mrgreen:
Emanuel

www.romsdc.ro
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Se pare ca lumea a pierdut sirul topicului, voi deschide eu usa spre dezvaluiri. Ce am cu nedumeritul ce mi-a facut.

In primul rand cand am fost cu el in Moldova si ne intorceam in tara am descoperit spre stupoarea mea ca ce stiam eu ca s-a cumparat de la magazinul de munitie, nu erau conforme cu realitatea... adica mai pe romaneste ne luasem un numar de cartuse din Moldova iar in vama cand trebuiau sa le declaram s-a descoperit cu stupoare ca aveam un plus de cartuse care nu aveau acte (lucru descoperit de vamesi)....

Nu cred ca exista o persoana pe lumea asta care sa fie de acord ca dupa 30 de ore de nesomn sa afle ca cel cu care era si-a batut joc de el in asa hal incat existau destul de mari sanse sa plece legat. El fusese si vb cu sefu de magazin, el negociase iar in magazin cand vanzatorul ne-a dat cartusele erau precum in acte, asta am vazut cu ochii mei, iar cartusele in plus CULMEA erau la el in bagaje... Deci lasand ca e un mincinos batran care de fiecare data a bagat strambe si a incercat sa invrajbeasca membrii ROMSDC unul impotriva celuilalt, din cauza lui eram sa apar la stirile de la ora 5... prinsi cu munitie de contrabanda.... Imi pare rau, poate sunt prea drastic dar asa jigodie nu am mai intalnit. El s-a ... pe el in vama si a inceput sa ridice din umeri si datorita gurii mele mari vamesi au crezut ca ne-am tampit noi si am pierdut acte sau mai stiu eu ce... iar dupa o discutie cu politia si cu vamesii romani si 3 ore de transpiratie, munitia in plus a fost oprita cu proces verbal si noi am fost lasati sa plecam .... Si ca sa nu ma intrebe cineva ce a zis nedumeritul dupa ce evenimentul a trecut, cica s-a inselat angajatul magazinului... cu cateva pungi de cartuse in plus (o punga are 50) ... Deci omul asta e cea mai mare jigodie pe care am intalnit-o eu vreodata. Poate pe altii i-a inselat cu bani dar pe mine era sa ma bage in mare rahat doar pentru ca e un mare cretin si un mare borfas ca niic macar nu spusese ca luase pe sub mana munitie si ca sa nu simt ca mi-a cazut ceru in cap cand am vazut pungile d emunitie in plus (avand in vedere ca eu care eram Secretarul clubului tineam actele!!!!)... ma intreb daca si eu taceam ca el si inghiteam in sec, oare ce se intampla?

Deci acest individ pentru mine este un NIMENI!!!!

End of story...

PS cand ne-am intors in Romania a spus la toti ca eu m-am pierdut in vama si de aia ne-au luat vamesii la bani marunti

Tovarase Zaharia cu toata varsta ta si toata istoria ta in armata sau mai stiu eu ce, esti un .... cu ochi si din pacate cred ca asta ai fost toata viata, ai mei m-au invatat sa respect un om indiferent de vartsa si intotdeauna am crezut ca un om in varsta trebuie respectat caci a vazut si a traim mult mai multe dar tu esti o JIGODIE UMANA si mi-e scarba ca te-am intalnit!
Emanuel

Post by Emanuel »

Da, si cand ati avut munitie "in plus" a bagat-o ca sa nu stie ceilalti (Emanuel, Dr. G, Andueu etc), ca nu e bine, ca nu trebuie s.a., de-ale lui. :oops:
Iar intamplarea o poate confirma si Haiosu, era si el in "echipajul" respectiv. :wink:
Iar pe soferul masinii cu care erau baietii - masina care in vama a fost dezmembrata si perchezitionata, nu l-am mai vazut de atunci. Si-a gasit alti pinguini sa-l care. :twisted:

Despre escrocheria pusa la cale impotriva mea, a lui Andueu si probabil si a altora (inclusiv Haiosu era sa fie agatat), voi povesti zilele astea, ca e lunga si groasa, imi trebuie ceva timp s-o astern.
:evil: :twisted: :evil:
Last edited by Emanuel on Wed Feb 17, 2010 9:12 am, edited 1 time in total.
Emanuel

www.romsdc.ro
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Da confirm cele spuse de Emanuel, intr-adevar am uitat sa mentionez ca munitia in plus a fost gasita in urma perchizitiei... adica mai aveau putin si ne dezbracau in chiloti, masina a fost aproape demontata complet (l-au pus pe soder sa desfaca farurile de la masina sa munte banchetele) asa ca... fratilor nu e o experienta peste care sa treci prea usor, uite asa am reusit sa imi cumpar eu pistol din Moldova cu ajutor lui Nedumeritul!!!
macarici

Post by macarici »

La vremea respectiva am cautat sa lamuresc pe toata lumea cat de parsiv
si periculos e dan zaharia!Poate ca multi credeau ca am eu gargauni in cap.
Nu eram "mandatat" sa-i dau eu in vileag toate porcariile!Cine are rabdare,
poate sa citeasca pe http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... 16&start=0.
Punand la cap cu ce a aparut recent pe acest topic,nu va mai crede nimeni
sper,ca eu ,Flavius sau altii suntem niste simpli detractori,ci am vrut sa-i
aratam adevarata fata a lui nedumeritu,sa nu mai prosteasca si pe altii cu
gargara lui cu aspectul de batranel simpatic si inofensiv si cu parada lui
de cunostiinte in tot si toate!
E pur si simplu un borfas!
Image
aurorauno

Post by aurorauno »

Apropo(stiu ca e oftopic,scuze) ce-o mai face mr. plici? :D :D
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
macarici

Post by macarici »

Sper ca s-a mai "copt"! :wink:
Image
haiosu

Post by haiosu »

imi aduc aminte de un banc ( ce sa-i faci, atata stiu si eu ...bancuri :twisted: )
ion se tot framanta si se tot framanta...avea sa ii dea bani lui petre-o datorie mai veche. cum sa fac, sa ii dau omului inapoi?!? si framantare si nopti nedormite... intr-un final se duce la ala si ii zice: stii ceva?!? eu bani nu am sa iti dau, ca nu am de unde. asa ca mai framanta-te si tu nu numai eu :mrgreen:
nu ca zaharia s-ar framanta.... :oops:
haiosu

Post by haiosu »

haiosu si macarici nu au fost pacaliti. au aflat si ei de la cei care au fost pacaliti. si sfatul dat a fost :"mergeti pe caile legale". ceea ce vad ca se si intampla.
din descrierea lui zaharia nu cred ca ar trebui sa lipseasca titulatura de "geniu" deoarece a reusit sa pacaleasca multi oameni destepti. as mai adauga la lista pacalitilor pe basty80 si pe ulise. plus armurierul de la ploiesti. guest ne poate spune mai multe
stima si jos palaria in fata talentatului domn. geniu, dar geniu al raului
dcrist

Post by dcrist »

haiosu wrote:haiosu si macarici nu au fost pacaliti. au aflat si ei de la cei care au fost pacaliti. si sfatul dat a fost :"mergeti pe caile legale". ceea ce vad ca se si intampla.
din descrierea lui zaharia nu cred ca ar trebui sa lipseasca titulatura de "geniu" deoarece a reusit sa pacaleasca multi oameni destepti. as mai adauga la lista pacalitilor pe basty80 si pe ulise. plus armurierul de la ploiesti. guest ne poate spune mai multe
stima si jos palaria in fata talentatului domn. geniu, dar geniu al raului
O lucra cu flacara violet? :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Post Reply