La ce anume vrei sa se raspunda?In primul rand daca esti nou e bine sa citesti ce s-a scris pana acum,vei avea astfel raspunsuri la nedumeririle tale,apoi poti pune intrebari.De exemplu intrebai daca WASP-ul are opritori pe teava,fara insa sa te uiti la topicul dedicat WASP la discutii si la pozele puse.Daca tu nu ai rabdare sa te documentezi atunci nu acuza ca nu se dau sfaturi decat pe "pile".ukmmar wrote:Totul este clar.De raspuns nu raspunde nimeni de pe forumul asta.Se pare ca se dau sfaturi numai intre cunoscatori sau cunoscuti.Fiecare cu problemele lui
Sfat achizitionare pistol bile
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Sfat achizitionare pistol bile
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Nu acuz pe nimeni si oricum vad ca aici totul este pe cearta si razbunari in afara topicurilor.Problema mea este ca imi expira naibii autorizatia pina apuc sa citesc miile de postari care mai sunt si pe linga subiect multe dintre ele.WASP am vazut si nu ma mai interesaza la mana mea de bascheblist ca sa zic asa.Si nu pilele cred eu ca conteaza aici pe forum ci faptul ca va cunoasteti personal.La asta ma refeream. Iar noi astia noi asteptam sa pice ceva firmituri din care sa ne lamurim si sa nu dam bani pe prostii.aurorauno wrote:La ce anume vrei sa se raspunda?In primul rand daca esti nou e bine sa citesti ce s-a scris pana acum,vei avea astfel raspunsuri la nedumeririle tale,apoi poti pune intrebari.De exemplu intrebai daca WASP-ul are opritori pe teava,fara insa sa te uiti la topicul dedicat WASP la discutii si la pozele puse.Daca tu nu ai rabdare sa te documentezi atunci nu acuza ca nu se dau sfaturi decat pe "pile".ukmmar wrote:Totul este clar.De raspuns nu raspunde nimeni de pe forumul asta.Se pare ca se dau sfaturi numai intre cunoscatori sau cunoscuti.Fiecare cu problemele lui
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Pai tot a acuzatie imi suna.Eu nu cunosc personal pe nimeni de aici,asta nu inseamna ca nu am avut rabdarea sa citesc tot ,sa aduc si eu ce informatii am putut in plus si nici asa nu am pretentia sa mi se raspunda in cateva minute-ore-zile!Daca nu ai chef sa citesti (sau rabdare) atunci nu vad de ce te crezi indreptatit sa ti se raspunda prompt la intrebari care oricum isi gasesc raspuns cu cateva randuri mai jos.Nu e nimeni de aici obligat sa te invete pe tine sau pe mine,sau pe altcineva,ai gresit adresa daca ai crezut ca aici e ghiseul de informatii! 
Prietene, uite, imi fac eu vreme si raspund intrebarilor tale. Desi, daca vrei, in nu mai mult de 10 minute, iti dau quote la cel putin 50 de raspunsuri pe aceasta tema. Dar sa nu fim rai, nu?ukmmar wrote:In ciuda la tot buiajul de aici am citit cam ce ma iteresa.Nu reusesc sa inteleg ceva.Deci nu gasesc pe piata interna un pistol de autoaparare cu bila de cauciuc care sa fie si din otel si sa mai si fie cu teava neteda, fara obturatori pe teava.In conditiile astea atunci care ar fi sfatul pentru incepatori.Ce sa cumpar, ce ar putea sa ma ajute si la autoaparare dar si sa trag la tinta in poligon?
Pe piata din Romania NU se gaseste la ora actuala un pistol din otel si cu teava lisa, calibrul 9mm. Si nici in alt calibru. La neletale. Asta voiai sa auzi? E pe bune.
Wasp nu-ti place, e de inteles. Nici mie. Si are si teava obturata. Tangfolio e calibru 10x22. Dar tot cu teava obturata. Sunt singurele doua "otele" de pe piata. In rest, sunt toate zamak. Ziceai ca astea nu te intereseaza, nu are rost sa le iau pe toate pe rand, ca mi-ar lua aproape 5 minute
Imi cer scuze ptr dezinformare. E pe drum si pistoale CZ. Numai sa ai rabdare. Ia vezi cat e diferenta in minute intre cele doua postari ale mele, sa vezi cat mi-a luat sa citesc 4 topicuri, si sa vad ce-a scris d-l Radu
Cand a fost sa-mi aleg prastia am citit TOATE topicurile si postarile de la autoaparare.ukmmar wrote:Totul este clar.De raspuns nu raspunde nimeni de pe forumul asta.Se pare ca se dau sfaturi numai intre cunoscatori sau cunoscuti.Fiecare cu problemele lui.Oricum am reusit sa imi fac o idee.Pina in martie mai adun bani ca daca un WASP este 1800 un CZ83 va fi pe la 2500 probabil.Autorizatia imi expira in Mai deci mai am timp.De zamakuri cum le spuneti voi nu am de gind sa ma ating oricite garanti mi-ar da vanzatorii ori posesorii de asa ceva.PS, lasa ca studiez si ma fac eu mare!
Abia apoi, dupa vreo 10 zile - sau mai degraba nopti de studiu, m-am decis ce sa fie, in prealabil dupa o vizita si pe la magazine, sa vada ochiu' si sa simta mana.
Si crede-ma aveam treaba pe atunci intr-o zi cat altii intr-o saptamana de lucru. Dar daca ma pasiona subiectul !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
Pasiunea ca pasiunea dar ai avut o rabdare de elefant.Eu sunt oleaca mai necopt la varsta si nu prea stau in regula cu rabdarea.Oricum pina acum am ales fara zamak.Fara opritoare pe teava.Poate sa fie si mai greu dar din otel complet si mare.Cu peste 10 in magazie.Acum sa vad ce gasesc in parametrii astia.Emanuel wrote:Cand a fost sa-mi aleg prastia am citit TOATE topicurile si postarile de la autoaparare.ukmmar wrote:Totul este clar.De raspuns nu raspunde nimeni de pe forumul asta.Se pare ca se dau sfaturi numai intre cunoscatori sau cunoscuti.Fiecare cu problemele lui.Oricum am reusit sa imi fac o idee.Pina in martie mai adun bani ca daca un WASP este 1800 un CZ83 va fi pe la 2500 probabil.Autorizatia imi expira in Mai deci mai am timp.De zamakuri cum le spuneti voi nu am de gind sa ma ating oricite garanti mi-ar da vanzatorii ori posesorii de asa ceva.PS, lasa ca studiez si ma fac eu mare!
Abia apoi, dupa vreo 10 zile - sau mai degraba nopti de studiu, m-am decis ce sa fie, in prealabil dupa o vizita si pe la magazine, sa vada ochiu' si sa simta mana.
Si crede-ma aveam treaba pe atunci intr-o zi cat altii intr-o saptamana de lucru. Dar daca ma pasiona subiectul !
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Prietene, esti si necopt, ai si orbu gainii... si nici nu mai intelege nimeni ce vrei. Tu pricepi romaneste ca nu exista ceea ce vrei tu?
hedone wrote:Prietene, esti si necopt, ai si orbu gainii... si nici nu mai intelege nimeni ce vrei. Tu pricepi romaneste ca nu exista ceea ce vrei tu?
Pai cat de greu este? Otel, teava lisa... si ma opresc aici. Nu exista in Romania. La nimeni. Sa-mi pun la semnatura si sa scriu aiurea pe toate topicurile? Poate vede?
Incep sa inteleg.De aici nu prea am ce afla.toti sunt suparati toti iti fac observatii.se simt deranjati de la nu stiu ce treburi.atunci de ce mai este forum domnule?Mai bine o iau pe jos prin magazine si intreb acolo.Imi fac si o prelungire la autorizatia de cumparare ca am aflat ca se poate si cat costa si asa am timp sa gasesc ceva ca lumea.Intre timp poate mai aduc si altii alte arme cu bile de cauciuc in magazine si mai adun si eu ceva bani.Aici mai multe raspunsuri si sfaturi a primit cel ce vrea nu stiu ce motor.O fi motor de autoaparare.Dar am vazut domnul in discutie este membru vechi.Aici trebuie sa te inscrii ca membru vechi direct altfel ori o iei peste urechi ori nu te baga nimeni in seama.
Ti s-a spus foarte simplu ca daca citeai ce scrie te lamureai!Daca e forum nu inseamna ca trebuie ca fiecare sa scrie acelasi lucru de 10 ori pe zi sa raspunda celor care nu pot sa citeasca decat pe silabe si le ia prea mult timp!Daca stai asa prost cu rabdarea nu e bine,pentru un viitor posesor de arma,ai grija sa nu iti pierzi rabdarea prea repede si sa fii cam iute de tragaci,ca nu e bine... 
Daca unor indivizi de genul le-a fost eliberat permisul de arma, m-as bucura sincer sa se inaspreasca legile. Are nevoie de un psiholog, nu de o arma. Nu glumesc, ca nu-i de joaca cu asa ceva
Buna ziua.
Nu va luati de om. Lasati-l sa intrebe. Este libertate. Momentan noi avem doar WASP urmand ca intr-o luna sa avem si CZ.
Altceva nu stiu sa existe in magazine. Ce o sa mai fie si la altii asta este alta poveste. WASP este mic, dar suficient de precis. Adica in 6m (va dati seama ce ne-am jucat cu el
) are un grupaj intr-un cerc cu diametrul de 8cm (fara minciuni). Avantaj - greutate si gabarit redus (poate fi tinut in buzunar).
Cu respect.
Nu va luati de om. Lasati-l sa intrebe. Este libertate. Momentan noi avem doar WASP urmand ca intr-o luna sa avem si CZ.
Altceva nu stiu sa existe in magazine. Ce o sa mai fie si la altii asta este alta poveste. WASP este mic, dar suficient de precis. Adica in 6m (va dati seama ce ne-am jucat cu el
Cu respect.
Cât costă?
Later edit: 18 milioane, nu văzusem celălalt topic.
Later edit: 18 milioane, nu văzusem celălalt topic.