Azi stand la usa pt autorizatii arme am auzit 2 tipi ca vorbeau acolo despre arme si preturi. L-am intrebat pe unu si mi-a zis ca are magazin de arme. si mi-a lasat o carte de vizita pe care scria "armurier autorizat".
Cine sunt acesti armurieri autorizati? Eu nu cred ca are nici un magazin. L-am intrebat daca imi poate aduce Fort 12R, si mi-a zis ca poate aduce orice fel de arma....dar eu stiu ca trebuie sa fie omologata prima data o arma. Pai n-aduc magazinele mari si aduce el...cred ca e un mafiot probabil. Astept sfatul vostru legat de acele persoane intitulate "armurieri autorizati".
Sfat Armurier autorizat
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Angel_Of_Light
Re: Sfat Armurier autorizat
Omologarea e o apa de ploaie, ca sa nu inceapa X sa debiteze prostii depre ce minune e omologarea, inseamna sa mai fie o arma in oras ca a ta sa nu se cruceasca aia de la AEST cand o vad pe a ta. A mea e unica in Bucuresti ( acum nu stiu daca mai e) nu am avut nici o problema sa o inregistrez, etc, arma mea e micuta, deci nu cred ca a iesit in evidenta, un FORT poate naste mai multe intrebari, dar depinde si de cel care vine cu ea, imagineaza-ti o persoana de etnie rroma cu un FORT otel la AEST... (cred ca cineva totusi isi va pune o intrebare
) glumesc. Cred ca armurieru ala poate sa iti aduca pistolu astfel, il ia el si apoi ti-l vinde tie (in cel mai bun caz), nu te sfatuiesc sa dai bani in vant cu speranta sa primesti (au fost cazuri cand unii au crezut intr-o persoana de pe acest site, au dat bani in avans si.... au primit multa alergatura sa isi recupereze banii). Daca citesti si alte postari ale mele vei afla despre cine vorbesc ca a dat tepele. Ca sa importi iti trebuie autorizatie de import care e... o porcarie tare scumpa si complicata, asa ca "armurieru" tau ori habar nu avea ce vb ori o cumpara pe numele lui si ti-o vindea... oricum asta ar costa destul de mult...
Cred că tipul respectiv e specializat în arme de vânătoare, ca mai toţi armurierii din România, din cauza cererii, evident.
Nu e musai şarlatan, mulţi au impresia că Fortul se aduce uşor, au fost magazine "de familie" care au spus că vor aduce
aceste arme excelente dar au realizat pe parcurs că nu e tocmai uşor. Dacă era ar fi adus Arrow sau lanţul de magazine
concurent. Oricum bani în avans să nu dai decât unui importator serios şi eventual după ce vorbeşti cu un client mulţumit
(care nu e un impostor plătit să facă pe clentul fericit
...deja sunt paranoic). Asta e valabil la orice produs, nu numai la
pistoale.
Nu e musai şarlatan, mulţi au impresia că Fortul se aduce uşor, au fost magazine "de familie" care au spus că vor aduce
aceste arme excelente dar au realizat pe parcurs că nu e tocmai uşor. Dacă era ar fi adus Arrow sau lanţul de magazine
concurent. Oricum bani în avans să nu dai decât unui importator serios şi eventual după ce vorbeşti cu un client mulţumit
(care nu e un impostor plătit să facă pe clentul fericit
pistoale.
Acest "armurier autorizat" nu are si un nume pe cartea de vizita?
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Da. Se numeste ZDROBA CALIN SORIN , daca va spune ceva numele...
Nu imi dai si mie datele armurierului? Poate stie sau reuseste sa modifice Ekol-ul meu.E din Cluj?
Legal? Niciodată. Plus că un armurier nu prea se bagă la ilegalităţi evidente, la ei orice mic derapaj înseamnă să nu mai poata practica meseria.linutz wrote:Nu imi dai si mie datele armurierului? Poate stie sau reuseste sa modifice Ekol-ul meu.E din Cluj?
Pe tine te cam mananca rau de tot.linutz wrote:Nu imi dai si mie datele armurierului? Poate stie sau reuseste sa modifice Ekol-ul meu.E din Cluj?
Daca faci parte dintre cei care cred ca pescuiesc ceva pe aici te inseli amarnic, incerca pe ocazii cu sanse mari, daca m-am inselat si intradevar ti-ai luat arma la negru ori scapi de ea eventual distrugind-o, si iti iei una legal sau la primul incident o sa-ti doresti sa nu o fi avut la tinelinutz wrote:Nu imi dai si mie datele armurierului? Poate stie sau reuseste sa modifice Ekol-ul meu.E din Cluj?
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
LISTA MEMBRILOR VANATORI AI AJVPS CLUJ,ionyde wrote:Da. Se numeste ZDROBA CALIN SORIN , daca va spune ceva numele...
ASOCIATIE DEZAFILIATA DIN CADRUL AGVPS DIN ROMANIA
A.J.V.P.S. CLUJ - Hosu Marius Traian, Mesesan Ioan Costel - 0264/59.65.68,0264/59.65.56, ajvpscluj@yahoo.com - Cluj - str. Cuza Voda bl. A, cod 400107, jud. Cluj
Nume si prenume Judet Serie Permis Nr. Carnet
Zdroba Calin-Sorin Cluj 50168 CJ 1148
Deci misterul:))
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G.