Mechler 9mm....
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
revolverul Reck Chief's Special de la Arrow, trage cu bila, energie cientica a bilei 30J
mergi la Arrow si studiaza-le.
cod produs V.348.06.23
REVOLVER GAZ CU BILA RECK 60 9MM
1.490,00
mergi la Arrow si studiaza-le.
cod produs V.348.06.23
REVOLVER GAZ CU BILA RECK 60 9MM
1.490,00
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Deci am cumparat munitie .380 cu guma ptr revolver de la Arrow.

este vorba de cartusele intermediare-roscate intre cel de zgomot si cele mari-galbene. ramine sa le mai testez intr-o zi...
P.S.
In Reck 60 nu intra carusele mele cu bila cele mari, sunt mai lungi; aprox aceasi lungime cu cele ptr. pistol.

este vorba de cartusele intermediare-roscate intre cel de zgomot si cele mari-galbene. ramine sa le mai testez intr-o zi...
P.S.
In Reck 60 nu intra carusele mele cu bila cele mari, sunt mai lungi; aprox aceasi lungime cu cele ptr. pistol.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
-
Guest
Am apasat pe bila din cartusul pobjeda de 22mm si bila a intrat in tubul cartusului destul de mult, a ajuns la nivelul celor romanesti, lungi de 17mm...
deci marimea tubului induce in eroare, deoarece nu e plin cu pulbere...
Un test de foc va fi mai concludent...
deci marimea tubului induce in eroare, deoarece nu e plin cu pulbere...
Un test de foc va fi mai concludent...
-
Guest
Nici nu trebuie sa fie plin cu pulbere!tuburile nu sunt umplute pana la gura cu pulbere, ea trebuie sa aiba un spatiu unde sa se inflameze.Un tub plin poate duce la explozie. Greutatea incarcaturii conteaza(si tipul de pulbere). Daca desfaci cate un cartus din fiecare, cantareste cu o balanta de bijutier pulberea din fiecare si compara. Scoae bila cu un tirbuson, poti indrepta marginea de sertizare atubului cu un cleste spitz.. Ca sa nu pierzi cartusele , pune la loc pulberea, baga bila in varf la ras, nu o duce pana in fund,si capaceste cu putina ceara de lumanare daca tinde sa pice bila.
Am facut un test cu ambele munitii pe un panou de rigips din cel verde - anti umezeala - cel mai gros.. parca 10 sau 12mm de la o dist de ~1,5m:
Nici un proiectil tras din ME-38 nu a penetrat rigips-ul, ambele au lasat o foarte mica urma pe panou - adincitura-,
totusi parca proiectilul din tubul mare -pobjeda- a lasta o urma putin mai adinca, oricum mi se pare nesemnificativa puterea...
Nici un proiectil tras din ME-38 nu a penetrat rigips-ul, ambele au lasat o foarte mica urma pe panou - adincitura-,
totusi parca proiectilul din tubul mare -pobjeda- a lasta o urma putin mai adinca, oricum mi se pare nesemnificativa puterea...