Probleme de vinzari ARROW?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Guest
Probleme de vinzari ARROW?
Cu noile legi nu sa sesizat caderi la vinzarile de arme aer comprimat(nu poti trage numa in POLIGON SECURIZAT
)este sub orce critica legiile noi zici ca tragi cu un PSL sau cu tancu ....poligon etc ...etc... cea mai mare prostie ce am auzit, orcum sunt armele de 220m/s ,strica tot cheful la oameni si comertul.
N-am fost atent la titlul topicului. Sa raspund:
-Nu avem probleme cu vanzarile, in sensul ca nu au scazut.
-Da, avem probleme cu vanzarile, in sensul ca ar putea fi cu mult mai mari daca n-ar exista toate aceste piedici absurde (notificare, certificat de detinator, limitarea vitezei, munitia care nu se vinde la liber, restrictiile de iesit la sedinte de tragere, etc.)
Marius
-Nu avem probleme cu vanzarile, in sensul ca nu au scazut.
-Da, avem probleme cu vanzarile, in sensul ca ar putea fi cu mult mai mari daca n-ar exista toate aceste piedici absurde (notificare, certificat de detinator, limitarea vitezei, munitia care nu se vinde la liber, restrictiile de iesit la sedinte de tragere, etc.)
Marius
Arrow wrote:Eu am fost ieri in curte la o sedinta de tragere. Am tras in 3 persoane cam 150 de "focuri". Sper ca nu m-a reclamat nimeni.
Nu va sfatuiesc sa faceti la fel, (dar nici sa nu faceti asta) v-am spus pur si simplu ce am facut eu.
Marius
la asta m-am referit...
daca ar fi sa spun...am tras si eu vreo 7 sectoare cu PT-ul pe terasa blocului de firma...
-
Guest
Da eu inteleg trebe respectat legea:
1 limita de viteza 220m/s =ok
2trebe inregistrat etc =ok
3 nu e voie nici macar ciorile,graulii,deci daunatorii sa vinezi cu el=ok
DAR NICI SA TRAGI CU EL INAFARA LOCURILOR PUBLICE E CEVA ABSURD
(la tinta bineinteles)
azi-mine ne trezim ca nici sa arat la cineva nu pot nu cumva sa sperii lumea din jurul meu,,ce-i mult nici calu nu suporta''+ca e bun pt. cei care au poligon in oras ca hai mai meri pina acolo sa tragi bineinteles (afacere)platesti si acolo frumos,dar sunt orase care nu au (particular)
si acolo ce se intimpla te uiti la arma ta si stergi prafu??
1 limita de viteza 220m/s =ok
2trebe inregistrat etc =ok
3 nu e voie nici macar ciorile,graulii,deci daunatorii sa vinezi cu el=ok
DAR NICI SA TRAGI CU EL INAFARA LOCURILOR PUBLICE E CEVA ABSURD
azi-mine ne trezim ca nici sa arat la cineva nu pot nu cumva sa sperii lumea din jurul meu,,ce-i mult nici calu nu suporta''+ca e bun pt. cei care au poligon in oras ca hai mai meri pina acolo sa tragi bineinteles (afacere)platesti si acolo frumos,dar sunt orase care nu au (particular)
-
cosminioans