Munitie 9mm RUBBER de la SNAIL

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sassu

Re: Munitie 9mm RUBBER de la SNAIL

Post by sassu »

Partial corect , aceeasi problema o am la record : cu uag nu am nici o problema la reincarcare in schimb cu pg da pentru ca e mai puternica( problema rezolvata prin impingerea bilei).
Acum ce gresiti este ca din cauza exploziei mai puternice arcul e comprimat mai repede , repectiv miscarea culatei in spate este mai rapida decat ar trebui si de aceea arma nu are timp sa faca ciclul complet de evacuare a tubului tras .
Insa sa nu apreciati ca o comprimare mai rapida a arcului determina cumva o forta generata la revenirea resortului mai mare decat daca resortul ar fi fost comprimat normal .
Concluzionand problema e generata de viteza marita a culatei la plecare. Acum daca stam sa ne gandim chiar apare ca folositoare blamata gaura din camera cartusului la cz83 rubber parca nu sunt prosti inginerii aia , mai puteau rezolva problema cu un arc recuperator mai puternic asemanator pistoalelor cu glont dar atunci munitia nu ar mai fi destul de puternica sa il comprime.
andueu

Post by andueu »

Am tras cu Fort 17 mai mult de 50 cartuse de la Snail din cele aduse de mine si nu am avut nici un blocaj.Totusi imi spune ca s-ar simti mai bine cu un arc mai tare si fac eforturi in acest sens.Am luat munitie si de la Arrow pe care urmeaza sa o incerc.
FORT 14
HK 416 airsoft
COLT HI CAPA 5.1 airsoft

Siiii………va urma
Emanuel

Post by Emanuel »

andueu wrote:Am tras cu Fort 17 mai mult de 50 cartuse de la Snail din cele aduse de mine si nu am avut nici un blocaj.Totusi imi spune ca s-ar simti mai bine cu un arc mai tare si fac eforturi in acest sens.Am luat munitie si de la Arrow pe care urmeaza sa o incerc.
Chiar sint curios sa vedem ce spun testele de comparare intre munitia ta adusa de la Chisinau si cea luata de aici.
Dar munitia ce apare pe site, cea cu ambalaj verzui, unde este, ca la magazin - nu, doar cea din cutii albastre.

Oricum, din cate am vorbit si cu tine, munitia adusa de la Chisinau pare mai bine finisata, mai ingrijita, MAI CA LUMEA !
Asta de la noi - cu bilele ciupite, cutii ciufulite, am gasit si, din 100 bucati, un cartus GOL, fara pulbere si bila, gol-golutz, fara sa fi fost percutat. :evil:
Sper sa nu fie aduse la noi loturile produse in zilele de duminica, cu etape importante de meci ! :twisted:

Bref, abia astept testarea cu cronograful. Restul - cu arcul, cu blocajele eventuale etc - vazand si facand, din mers, pe parcurs.

Hai, succesuri !!!

:mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
mcdon

fort 17P sau cz

Post by mcdon »

Salutare ,ma intereseaza daca pot cumpara un pistol cu bile din Moldova si sa fie adus prin curier ceva sa nu trebuiasca sa-ma duc eu acolo,ma intereseaza si pe mine un fort 17P sau un CZ.
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Raspuns: nu ai cum pentru Fort sau alceva din Moldova, trebuie sa mergi personal sa iti de-a autorizatie de la minister. Poti doar sa mergi cu cei care mai merg pe acolo si ei sa te indrume privind pasii ce trebuie urmati, dar prin curier, posta, mandat nu se poate. Ai grija ca exista persoane pe forum care cer bani cu promisiunea de a aduce.... sfatul meu citeste forumul si nu le da bani, doar daca nu te deranjeaza sa pierzi banii. CZ din cate stiu se gaseste deja in Roamania, UTI daca nu am insel.
mcdon

Post by mcdon »

Cei de la UTI vind si la persoane fizice CZ?
Angel_Of_Light wrote:Raspuns: nu ai cum pentru Fort sau alceva din Moldova, trebuie sa mergi personal sa iti de-a autorizatie de la minister. Poti doar sa mergi cu cei care mai merg pe acolo si ei sa te indrume privind pasii ce trebuie urmati, dar prin curier, posta, mandat nu se poate. Ai grija ca exista persoane pe forum care cer bani cu promisiunea de a aduce.... sfatul meu citeste forumul si nu le da bani, doar daca nu te deranjeaza sa pierzi banii. CZ din cate stiu se gaseste deja in Roamania, UTI daca nu am insel.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

mcdon wrote:Cei de la UTI vind si la persoane fizice CZ?
Angel_Of_Light wrote:Raspuns: nu ai cum pentru Fort sau alceva din Moldova, trebuie sa mergi personal sa iti de-a autorizatie de la minister. Poti doar sa mergi cu cei care mai merg pe acolo si ei sa te indrume privind pasii ce trebuie urmati, dar prin curier, posta, mandat nu se poate. Ai grija ca exista persoane pe forum care cer bani cu promisiunea de a aduce.... sfatul meu citeste forumul si nu le da bani, doar daca nu te deranjeaza sa pierzi banii. CZ din cate stiu se gaseste deja in Roamania, UTI daca nu am insel.
Cei de la UTI vand la toata lumea care are documente legale.
Dar de retinut ca sunt cam scarbosi plini de ei si cu care probabil te vei intelege foarte greu
daca se ivesc probleme de garantie.
Haiosu are experiente "sanatoase" cu UTI. :mrgreen:
Si el, cu certitudine este ultiumul om care ar fi meritat asa ceva.
Dar hai sa vorbim pe foumul Arrow despre problemele ce ni le poate rezolva Arrow.
Deocamdata remarcam ca ne-a facut surpriza cu 9mm de la Snail sub 4 lei.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Post Reply