deci pina la urma sa inteleg ca ar fi mai avantajos un pistol cu gaze?
Mechler 9mm....
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Depinde de mai multi factori:
- revolver sau pistol ?
- gaz - zgomot - bila ?
- alt aspect foarte important este pretul.
Oricum ME-38 merge si cu gaz, si pina acum pare cel mai avantajos ca pret-calitate.
Cred ca in 80% din situatiile neplacute in care ai putea sa folosesti arma; cartusul de zgomot este suficient, flacara si gazele produse la gura tevii ar trebui sa-l puna pe ginduri pe agresor inca de la distanta - de aproape il va orbi si arde pe fata 99%.
Nu toate pistoalele se reincarca automat daca tragi cu cartus de zgomot.
- revolver sau pistol ?
- gaz - zgomot - bila ?
- alt aspect foarte important este pretul.
Oricum ME-38 merge si cu gaz, si pina acum pare cel mai avantajos ca pret-calitate.
Cred ca in 80% din situatiile neplacute in care ai putea sa folosesti arma; cartusul de zgomot este suficient, flacara si gazele produse la gura tevii ar trebui sa-l puna pe ginduri pe agresor inca de la distanta - de aproape il va orbi si arde pe fata 99%.
Nu toate pistoalele se reincarca automat daca tragi cu cartus de zgomot.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
-
Guest
.380 Gum
Made by Pobjeda -Sport Bosnia and Herzegovina
Distributed by ME-Sportwaffen Germany
Cu ce munitie ati testat ?
Made by Pobjeda -Sport Bosnia and Herzegovina
Distributed by ME-Sportwaffen Germany
Cu ce munitie ati testat ?
Last edited by Luciano on Fri Nov 04, 2005 10:39 am, edited 1 time in total.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
oare de ce eram precis ca o sa-l iei pe asta nichelat?
oricum arata super bine!
sa-l folosesti sanatos!mai astept impresii pt ca sint pe cale sa-mi iau si eu unul....
mi-am adus aminte...
care-i faza cu bila de cauciuc? e chiar asa de aiurea?
si de ce ai ales ME 38 Compact? intre ce ai avut de ales acolo?
oricum arata super bine!
sa-l folosesti sanatos!mai astept impresii pt ca sint pe cale sa-mi iau si eu unul....
mi-am adus aminte...
care-i faza cu bila de cauciuc? e chiar asa de aiurea?
si de ce ai ales ME 38 Compact? intre ce ai avut de ales acolo?
Last edited by Mad Max on Fri Nov 04, 2005 10:43 am, edited 1 time in total.
Multumesc
Sa stii ca eu am vrut negru, eu consider ca arma trebuie sa fie practica nu de parada, negru-mat nu luceste... dar din >100 buc primite vineri dupa 3 zile mai aveau 4 buc culoarea asta, asa ca am tras o fuga la Oradea sa iau repede unul...
Sa stii ca nu este nichelat, stralucitor, culoarea este ok, chiar arata foarte bine.
Chiar nu am putut alege nimic, nu este magazin, este depozit si nu ai acces acolo...
Sa stii ca eu am vrut negru, eu consider ca arma trebuie sa fie practica nu de parada, negru-mat nu luceste... dar din >100 buc primite vineri dupa 3 zile mai aveau 4 buc culoarea asta, asa ca am tras o fuga la Oradea sa iau repede unul...
Sa stii ca nu este nichelat, stralucitor, culoarea este ok, chiar arata foarte bine.
Chiar nu am putut alege nimic, nu este magazin, este depozit si nu ai acces acolo...
Last edited by Luciano on Fri Nov 04, 2005 10:45 am, edited 1 time in total.
-
Guest
Nu aveau, nu am putut vedea alte modele, nu prea vind la pers. fizice, au facut o exceptie ptr mine ca am venit de la 250 km si am tot vorbit cu ei la tel...
Baietii din Oradea sunt OK, o sa tin legatura cu ei.
Baietii din Oradea sunt OK, o sa tin legatura cu ei.
Nu am putut recupera nici o bila, am fost singur in poligon si nu am vazut unde au ricosat, este iarba...
Ramin fisii din bila pe teava, agatate in obturatorul tevii, nu cantitate semnificativa... am tras vre-o 12 cartuse cu bila si ~5 de zgomot.
Ramin fisii din bila pe teava, agatate in obturatorul tevii, nu cantitate semnificativa... am tras vre-o 12 cartuse cu bila si ~5 de zgomot.
daca zici ca nu prea vind la pers fizice...
ma gindeam sa ramin la un revolver Rohm de la Arrow, ce zici?
http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... n%26sa%3DG
[/img][/url]
ma gindeam sa ramin la un revolver Rohm de la Arrow, ce zici?
http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... n%26sa%3DG
[/img][/url]