Record Cop sau RG88

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Nimeni De Nicaieri

Re: Record Cop sau RG88

Post by Nimeni De Nicaieri »

Din ce am Inteles Hc-ul are blocaje si nu vreau sa am surprize.Daca nu se bloca era primul pe lista de optiuni.Ar fi fost bine ca un armurier de la Arrow sa poata face aceasta inlocuire de teava avand in vedere ca ei sunt importatori si tot de la ei am luat si arma. Pana la urma pierderea garantiei e mai sanatoasa decat umflarea tevii...
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Nimeni De Nicaieri wrote:Din ce am Inteles Hc-ul are blocaje si nu vreau sa am surprize.Daca nu se bloca era primul pe lista de optiuni.Ar fi fost bine ca un armurier de la Arrow sa poata face aceasta inlocuire de teava avand in vedere ca ei sunt importatori si tot de la ei am luat si arma. Pana la urma pierderea garantiei e mai sanatoasa decat umflarea tevii...
Fara sa fiu partinitor, HC-ul are blocaje pana se scot bavurile de la orificiile de pe lateralele interioare ale incarcatoarelor. Bavurile se opun circulatiei libere
a cartuselor spre partea de sus.
Arrow NU importa HC-ul si deci nu detine piese de la el iar inlocuirea pieselor de la o marca la alta, chiar daca ei importa Walthere, ii duce in situatia sa piarda
garantia provider-ului extern.
Deci faptul ca Arrow sunt importatori si de la ei ai luat arma nu are relevanta in ceea ce priveste inlocuirea tevii cu una de alta marca de la o arma ce nu o importa ei.
RG-88 este foarte bun daca nu abuzezi de el si nu il utilizezi in regim defavorabil de temperatura.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Nimeni De Nicaieri

Mi-ar fi fost foarte folositoare informatiile astea acum trei zile.Nu am de gand sa inrosesc teava sau sa ma duc sa trag la Polul Nord, vreau doar sa nu faca poc teava ,sa aiba oarecare acuratete si sa reziste la munitie care se poate numi traumatica. In concluzie, chiar daca se pierde garantia as vrea sa schimb pastaile alea 2 pe una singura.
Am tras azi cu UAG verde: zgomot mult mai mic, acuratete mult mai mare.Damage, nu stiu, comparativ, numai ca la UAG ai sanse mult mai mari sa nimeresti ceva.Am achizitionat-o de la un magazin de la Diham, nenea ala mi-a vandut si niste PG-uri pe post de UAG si nu mi se pare ortodoxa treaba asta.PG mai aveam oricum destule de la Arrow...

In alta ordine de idei, de ceva vreme butonez un turcism, Ekol P29.E facut din topor dar fata de RG pare ca inspira ceva mai multa incredere.Sunt curios daca merge cu traumatice, ca teava e lisa si opritorul a decolat cu ajutorul unui imbus. Unde mai pui ca saracia aia e si grea si sigur da KO daca se blocheaza si iti pui ambitia cu agresorul :mrgreen:
PS: Ultimul alineat este o satira si nu are legatura cu personaje din lumea reala.
Nimeni De Nicaieri

Dupa cum banuiam teava RG-ului a facut POC!Munitia a fost Pobjeda, si a cedat la a-l doilea cartus tras dupa o curatare temeinica, deci teava nu avea cum sa fie mirdara.Arrow s-a comportat exemplar si mi-au oferit imediat o teava la schimb, ceea ce ma face sa nu regret ca i-am ales.Si acum sa-mi raspund singur la intrebari pentru ca e probabil sa foloseasca si altor nestiutori ca si mine si e bine sa oferi ajutor daca iti sta in putinta:

Se poate schimba teava la RG88 cu una de Mauser HC de otel trebuie doar sa dai de un armurier care are diferite cunostinte. Inainte de asta trebuie sa ti-l recomande cineva (vad ca nu prea e solidaritatea la mare pret printre posesorii de bila) si e de dorit sa nu patesti ca mine si sa poti fi pus intr-o situatie delicata.Se constata o mai buna acuratete cu teava de HC care e mult mai robusta si e din otel.Am mai inteles de la o pasarica ca pentru RG ar putea exista si posibilitatea montarii unei tevi lise, dar asta e alta poveste si nu cred pana nu voi avea montat asa ceva si voi vedea ca functioneaza ok.

Record Cop - mi se pare ca sta mai bine in palma ca si Rohm-ul, dar pare mai greu de purtat daily datorita formei, desi e mai mic.Domnul armurier mi-a spus ca ar fi mai puternic ca si RG88; daca e vreun coleg posesor de Record in Bucuresti chiar as dori sa elucidam misterul.Mi-a facut o parere buna asta mic, mai ales ca e singurul comercializat in tara cu teava lisa.Finisajul e cam din topor...

In incheiere multumesc celor ce m-au ajutat pe cat posibil, Arrow care au fost ok, cu o mica rezerva ca asta nu e normal sa pateasca o arma de autoaparare, dar asta e vina producatorului de fapt.
sassu

Post by sassu »

Acum eu am recomandat de la inceput record din simplu motiv ca are teava lisa si nu am vazut inca unul spart .
Intrebarea mea insa este urmatoarea : Daca ati putea alege din nou ce ati cumpara acum dupa experienta avuta ?
Nimeni De Nicaieri

Daca nu l-as purta zilnic si nu ar exista posibilitatea de blocaj cu PG RecordCop.
In cazul meu RG88, dar cu paranteza ca trebuie avut in vedere un upgrade ca sa te poti baza pe el.Daca acest upgrade se poate finaliza si cu teava lisa de otel,deja este destul de bun.
Chiar sunt curios ce diferenta de putere ar fi intre Record si un RG88 imbunatatit.

Mauser-ul parca nu sta bine in mana, sau nu sunt eu obisnuit cu unghiul crosei.
haiosu

Post by haiosu »

RG88
Fort 12 si/sau 17
CZ75 SP-01SHADOW

daca exista posibilitatea...toate 3. daca nu... dupa posibilitati...
Post Reply