Cate arme cu aer comprimat ai voie sa detii ?

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
drsmartass2

Cate arme cu aer comprimat ai voie sa detii ?

Post by drsmartass2 »

Salut,
Am permis de port arma si as dori sa stiu cate arme cu aer comprimat am voie sa detin?
Ma putetzi ajuta?
Cu respect, Alex

PS: Am o arma THEOBEN CROW MAGNUM 4 si as dori sa o vand si din motive ENIGMATICE cineva mi-a sters anuntul fara nici o explicatie. Sunt nou pe acest forum... daca stiam ca asa se procedeaza aici nici nu ma mai inscriam...
nedumeritu

Re: Cate arme cu aer comprimat ai voie sa detii ?

Post by nedumeritu »

drsmartass2 wrote:Salut,
Am permis de port arma si as dori sa stiu cate arme cu aer comprimat am voie sa detin?
Ma putetzi ajuta?
Cu respect, Alex

PS: Am o arma THEOBEN CROW MAGNUM 4 si as dori sa o vand si din motive ENIGMATICE cineva mi-a sters anuntul fara nici o explicatie. Sunt nou pe acest forum... daca stiam ca asa se procedeaza aici nici nu ma mai inscriam...
IN primul rand, nu "cineva" ti-a sters anuntul. De sters anuntul l-au sters administratorii forumului.
Asta pentru ca fusese postat intr-un loc unde nu-si avea locul. Aici nu suntem pe ooo-kaz-ii :wink:
Exista si aici o sectiune Boutique. In acea sectiune poti sa publici anunturi de genul respectiv.
Acesta era probabil motivul stergerii anuntului. Anunt pe care eu am apucat sa il citesc, de altfel.
In ceea ce priveste numarul de arme cu AC ce le poti detine, conform legii, conform cutumei actuale,
daca poti detine maxim doua arme de acelasi tip, atunci poti detine doua de genul celei ce o detii [cu teava lunga]
si la fel din cele cu teava scurta.
Dar, cel mai bine este sa dai un telefon la sectia AEST de care apartii.
Spun asta pentru ca fiecare sectie are dreptul sa isi adapteze normele de aplicare a legii in anumite limite.
Numai de ei stiute.
Pe calea aceasta ar fi cel mai sigur sa afli raspunsul cel mai aproape de adevar. Si simplu, in acelasi timp.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
radu.b

Post by radu.b »

drsmartass2 wrote:Salut,
Ma putetzi ajuta?
Cu respect, Alex

Buna ziua.
In urma numeroaselor sesizari primite de la user-ii acestui forum a fost creat la inceputul anului sectiune speciala pentru mica publicitate numita boutique, sa aibe o denumire mai "colorata" :D . Postati inca odata in locul potrivit, fara suparare.
Cu respect.
DrSmartAss

Post by DrSmartAss »

Mi-a zis de la politie ca am voie doar 2 arme neletale si cica trebuie sa vand una ca am 3 ( 2 cu aer comprimat si una cu bila de cauciuc ).
Ce legi stupide... daca ai arme LETALE ai voie sa ai 2 de fiecare calibru iar daca ai NELETALE ai voie doar 2.
haiosu

Post by haiosu »

DrSmartAss wrote:Mi-a zis de la politie ca am voie doar 2 arme neletale si cica trebuie sa vand una ca am 3 ( 2 cu aer comprimat si una cu bila de cauciuc ).
Ce legi stupide... daca ai arme LETALE ai voie sa ai 2 de fiecare calibru iar daca ai NELETALE ai voie doar 2.
e valabil doar la armele de vanatoare, la pistoale ai voie doar doua si in lungimi diferite de teava...
dcrist

Post by dcrist »

Devin-o colectionar si ce ai in plus le treci pe colectie. :wink:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
haiosu

Post by haiosu »

dcrist wrote:Devin-o colectionar si ce ai in plus le treci pe colectie. :wink:
curat murdar coane fanica! :mrgreen:
Arpad

Post by Arpad »

Sa inteleg ca pot dtine doar 2 neletale. Nici o posibilitate de 1 cu bila de cauciuc, 1pusca AC si o arbaleta? Doar pe colectionar?
tevez

Post by tevez »

Arpad wrote:Sa inteleg ca pot dtine doar 2 neletale. Nici o posibilitate de 1 cu bila de cauciuc, 1pusca AC si o arbaleta? Doar pe colectionar?
Nu mai e valabilă acea limitare, doar se zvoneşte că s-ar reintroduce. Limitarea a rămas la 2 pistoale cu bile de cauciuc.
Arme cu a.c. - fără număr (dar la mai mult de 15 trebuie contract cu firmă de pază, grilaje la o cameră, etc.). Arbalete,
de asemenea, nu există limitare numerică dar trebuie trecută în certificatul de deţinător. Arcurile sunt la liber. 8)
Înainte neletalele erau toate la un loc şi de aceea era aberaţia cu limitarea, acum sunt definite separat, ceea ce e normal,
limita dreptul la autoapărare în mod evident.
Post Reply