sfat

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

x_files

Post by x_files »

Va multumesc mult pentru indicatii dar se pare ca v-a furat aspectul mai picant (vanatul) pe mine m-ar fi interesat in special detalii referitoare la precizie (dupa cum am mai spus o cumpar pentru tras la tinta nu DUPA tinta)

:D
Va multumesc!
cosminioans

Post by cosminioans »

incearca o ''teava fixa''
temp

Post by temp »

Ar trebui sa deschidem un nou topic cu numele "Precizie" unde sa trecem experienta personala despre arma detinuta(despre precizia armei).
O singura data am tras cu alta arma, dar nu mai tin minte ce marca era si ce precizie avea :( . Eu deobicei trag in cutii si capace, nu imi place sa trag in hartie(mi se pare plictisitor), de aceea nu iti pot spune preciz grupajul gloantelor.
Pot sa palesc un capac de sticla (diametru aprox. 2.5cm) la 30m si cutie de pateu(diametru aprox. 7cm) la 60m.
Gamo CFX 5,5mm, Norconia 3-9x32
x_files

Post by x_files »

M-am lamurit voi face un club al tragatorilor cu aer comprimat la Timisoara
sper sa reusesc

:D
Site acte si oamnei am nevoie de site nu-i problema acte sper sa rezolv cu ceva pile si oamnei intr-un an cred ca voi strange ceva.
Decat fiecare sa traga de capu lui prin parcuri mai bine in mod organizat stil competitie :)
Astept sa-mi spuneti parerile voastre si sa-mi urati succes :P
cosminioans

Post by cosminioans »

sper sa ai pile tari, altfel nu ai nici o sansa cu politia de acolo... avem niste povesti pe forum... :(
x_files

Post by x_files »

Cu cat ma documentez mai bine cu cat intru in ceata mai mult: CFX sau Shadow 1000 pentru tras la tinta (distante mari) si eventual o cioara :D
Am nevoie de sfatul unui expert (si daca puteti sa-mi dati ceva relatii despre modul de incarcare si tragere la CFX)
M-ar interesa mult precizie la distanta.
Va multumesc!
cosminioans

Post by cosminioans »

ai pe forum un topic dedicat CFX-ului

eu am un CFX din primavara; pentru orice intrebari, ori pe forum, ori privat
x_files

Post by x_files »

pai de unde ti-ai luat CFX? poti sa-mi dai adresa ta de mail sa vb?
Multumesc!
cosminioans

Post by cosminioans »

daca te inregistrezi pe forum, vei avea acces la niste butonashe care iti fac legatura la aceste informatii
Post Reply