vand urgent rohm rg88 cu bila si gaze!!! 950 ron

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

emy

Re: vand urgent rohm rg88 cu bila si gaze!!! 950 ron

Post by emy »

poate a luat cartusele de la vecinul de poligon care tragea cu blankuri... a tras si apoi a curatat arma inainte sa foloseasca cartuse cu bila.
asa cred ca e ok - nici magazinul nu e implicat...nici arma nu a suferit ;)
USEMstudent

Post by USEMstudent »

lamuritima si pe mine ;) ca nu inteleg, eu am RG 88 cu bile de cauciuc, pot sa trag si cu cartuse de gaz>?
sepuku

Post by sepuku »

-legal Nu ! Nu.ti arunca,nu.ti evacueaza tubul dupa ce tragi,asa ca raspunsul e -doar odata,rearmezi manual si tot asa..repet,nu insa si legal,legal nu ai voie..dar la tine in casa poti face o proba :) oricum e placut pe afara,cateva ore poti sta la o bere cu baietii pana ies gazele :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
radu.b

Post by radu.b »

USEMstudent wrote:lamuritima si pe mine ;) ca nu inteleg, eu am RG 88 cu bile de cauciuc, pot sa trag si cu cartuse de gaz>?
Atentie. Pistolul dumneavoastra este cal.10x22, iar in Romania inca nu se gasesc cartuse cu gaz de acest calibru ci doar cal.9 . Conform legii nu aveti dreptul sa folositi arma si munitie de alt calibru decat cel trecut in permis sau notificare. Se considera port ilegal de munitie si se pedepseste cu ceva ani. Mare atentie cand mergeti in magazin sa cumparati munitie.
Asta pe langa faptul ca din punct de vedere tehnic veti avea probleme (neincarcarea este cea mai mica) am mai vorbit de acest lucru.
Cu respect.
USEMstudent

Post by USEMstudent »

nustiu cum lucreaza legislatia cu privire la arme in RO, insa este destul de interesant ceea ce ai scris mai sus
inseamna daca la mine in Permisul de arma, scrie ca calibrul este 10*22 ,insa cind ma duk in magazin sa imi procur munitie, mie imi dau cartuse de 9 mm, inseamna ca eu folosesc aceasta munitie ilegal, sau ce?
nedumeritu

Post by nedumeritu »

USEMstudent wrote:nustiu cum lucreaza legislatia cu privire la arme in RO, insa este destul de interesant ceea ce ai scris mai sus
inseamna daca la mine in Permisul de arma, scrie ca calibrul este 10*22 ,insa cind ma duk in magazin sa imi procur munitie, mie imi dau cartuse de 9 mm, inseamna ca eu folosesc aceasta munitie ilegal, sau ce?
Situatia prezentata de tine contine in sine DOUA ilegalitati.
Armurierul ce vinde munitie vinde cu conditia prezentarii permisului de arma, unde este inscris calibrul armei!
Daca prodcedeaza altfel, este pe riscul lui.
Cumpartorul, chiar daca cel de la magazin i-a dat proiectile de 88 pentru Flack antiaerian este dator sa cashte okii
si sa foloseasca NUMAI munitia ce o are inscrisa pe permisul de arma.

In rest discutia este aberanta si fara sens.

Dar, exista situatii in care cei cu rubber pot folosi si gaz:
- categoria Fort - care are inscris 9mm PA, PAK in fisa lui tehnica [desigur, cu rearmare manuala]
- categoria Ekol - revolovere - rubber 9 mm rubber si/sau 9 mm PAK - stipulate in manualul de utilizare si fisa tehnica de produs
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
USEMstudent

Post by USEMstudent »

merci mult
Post Reply