Modificare teava
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Modificare teava
-
sabie cu luneta schmidt & bender ?! Pisikierule tu agresai vizual fetitele la daciada,a?!
heheh..O.M.G...
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
- HECKLER & KOCH ..E cineva fan al acestei marci deosebite ?!
va place hk P7 Psp sau hk P7M13 ?! Sau varianta sudafrikana Vektor CP1?! -Eu inklin spre p7m13..-weekend racoros voua ! 
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
-
nedumeritu
personal, chiar daca triunghiul este declarat drept cea mai stabila/rezistenta forma dintr-o structura, mie tot nu imi plac sitemele de ochire/vizare cu triunghiuletze si alte inovatii ciudate.sepuku wrote:- HECKLER & KOCH ..E cineva fan al acestei marci deosebite ?!va place hk P7 Psp sau hk P7M13 ?! Sau varianta sudafrikana Vektor CP1?! -Eu inklin spre p7m13..-weekend racoros voua !
parca asta promoveaza ei in ultima vreme, daca nu grsesc, nu?
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
-este o arma de multi cotata ca fiind printre cele mai bune,pretul ei e oarecum piperat',undeva peste 15oo$,are1sistem cu o camera pt captarea gazelor sub teava,care impinge si reankarka,este steel frame..dar punctul slab ar fi
ca daka tragi intens,dupa 1oo frige'rau si trebe'lasata sa se raceasca/nu pot pune poze cu ea de pe tel/..ma refeream mai sus la p7 psp/ iar vektor cp1-are cea mai ciudata forma,oarecum futurista',siguranta in fata tragaciului...
-la p7 sistemul de okire e clasic,dk nu ma insel la mai noul hk p2ooo e triunghiular si cu trei sisteme de tragaci dao 2kg, 2,5..si parka 3,5 cel foarte soft fiind denumit CDA -combat defense activation..in fine
am dat.o din fanta.n kola-este poate cea mai fiabila marca germana..nu este numai parerea mea,mie placandu-mi hk p7m8 si p7m13.../ cand ma fac eu mare o sa.mi cumpar la primul salariu asa ceva 
Revin la munitia respectiva de 9x19, din ce este varful(proiectilul)?
Cupru(FMJ), plumb la soft point, si c-am atit se gaseste pe la noi, au mai fost si hollow pointuri dar nu mai se gasesc, peste girla aia mare gasesti o multime de tipuri de proiectile si iti dau doar un ex: http://www.extremeshockusa.com/cgistore ... 1&cart_id=gurde wrote:Revin la munitia respectiva de 9x19, din ce este varful(proiectilul)?
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)