Pistol Co2

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

radu.b

Re: Pistol Co2

Post by radu.b »

Csereyt wrote:buna seara
aztazi am primit vizita la domniciliu :lol: doi agenti de ploitie,au verificat cutia pentru pistol au complectat un formular(au intarziat cca. o ora )
si dau sa plece,pana aici toate bune si frumoase, :D DAR ce nu stiam ca intra si la vecini :oops: si pun intrebari,exact ce nu am vrut sa se afle acuma stie tot cartierul ,nu era de ajuns ca sa oprit masina de politie ziua in amiaza mare si ma cauta doi agenti mai intra si prin vecini(stg-drpt ca stau la casa) si anunta ca iti cumperi pistol :lol:
:D :D ... dar sunt avantaje cum nu va puteti imagina :lol: :lol: ...
La mine, dupa ce am facut cursul "minune" pentru legea 295 ca sa putem fi autorizati ca armurieri, a fost sectoristul, nu m-a gasit acasa (ca la ei programul este de dimineata nu? :wink: de unde sa stie el ca lumea mai si munceste) si a gasit-o pe soacra-mea care sta cu cei mici. Ea de unde sa stie ce sa-i spuna ... . Asa ca s-a dus la vecinul de deasupra (pensionar si el) cu care am avut ceva dispute. Seara, omul o opreste pe nevasta-mea si ii spune toata tarasenia.
Concluzia: sunt privit cu un "netarmurit" :lol: respect, nu se mai ocupa locul de parcare, se raspunde la salut de fiecare data ... . Asa ca tot raul inspre bine :lol: :lol: Nu?...
Cu respect.
Csereyt

Post by Csereyt »

Buna

Deci e foarte simplu :)) R77 nu mai este si nici nu se aduce asa ca am ramas la PT 80 care soseste azi in cluj.
am o intrebare dupa vizita la domniciliu cat mai dureaza pana la autorizatie?
Gamo PT 80
Csereyt

Post by Csereyt »

Buna seara

In sfarsit,aztazi am ridicat arma :) si permisul :lol:
Gamo PT 80
tevez

Post by tevez »

Csereyt wrote:Buna seara

In sfarsit,aztazi am ridicat arma :) si permisul :lol:
Sa-l stăpâneşti sănătos!
Poze, teste, etc. :P
Csereyt

Post by Csereyt »

Poze inca nu am,dar la teste,hmm nu stiu ce sa zic,am tras cu raptor,rocket si cu match,e tot ce am gasit in cluj la magazin,
raptor este cand nu iese din incarcator(si cu butelie noua) si sunt multe cu fusta defecta deci foarte slab ca calitate\pret
la rocket pot sa zic ca e bunicel dar iarasi multe cu fusta defecta fata de cat costa
cele mai multe am tras cu match ieftin si nu te uiti la defecte :),si am observat ca prima iese aiurea si sunt cateva care zboara unde vor :lol:
in rest am reusit sa trag grupat,cele mai bune sunt la inceputul buteliei,trage cam 4 incarcatoare dupa care deja vezi cum zboara butoiasul
pistolul e OK il simti bine in mana,si pare rezistent,la sfarsit am terminat tintele(tiparite de mine pe A4,ca la magazin nu aveau :) ) si am tras
dupa braduleti odorizanti :lol: modelul xxl atarnati in cerc si e super mult mai distractiv decat la tinta
cu Pt 80 de la ce distanta este recomandat sa tragi ?
eu am incercat de la 5-8-10 m,sau in general la pistol cu co2 la ce distanta sunt amplasate tintele
Gamo PT 80
Csereyt

Post by Csereyt »

revin cu o impresie noua,ieri din greseala :) am dat de niste munitie made in cehia si germania,si parca s-a schimbat arma si cel care trage :),am reusit niste grupari foarte bune,chiar unele au intrat pe acelasi gaura :) si au disparut butoiasele rebele :) care zburau unde vor
Gamo PT 80
Post Reply