vanator incepator
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
merci violiv
am fost invitat si duminica asta, la una mica,dar am zis:pas. luni merg in poligon la talere si atunci vreau sa fac toate testele. imi este cam frica sa o desfac sa o curat, ca nu stiu daca o mai nimeresc la loc.. si sincer, nu prea stiu c sa curat.. cand imi fac curaj te anunt. thanks again!!
Re: merci violiv
raoull76 wrote:am fost invitat si duminica asta, la una mica,dar am zis:pas. !!
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Re: merci violiv
Buna ziua.raoull76 wrote:am fost invitat si duminica asta, la una mica,dar am zis:pas. luni merg in poligon la talere si atunci vreau sa fac toate testele. imi este cam frica sa o desfac sa o curat, ca nu stiu daca o mai nimeresc la loc.. si sincer, nu prea stiu c sa curat.. cand imi fac curaj te anunt. thanks again!!
Imi pare rau ca intervin tarziu. Arma semiautomata Benelli, indiferent de model este una dintre cele mai bune arme de vanatoare. Incidentul dumneavoastra se datoreaza parte din ce spunea domnul violiv dar si din folosirea munitiei cu incarcatura mai mica. Sfatul meu este sa cititi in cartea tehnica a armei despre acest lucru, pentru-ca sigur exista specificatii in acest sens.
Vanat in catare, asa se spune nu?
Cu respect.
cu ajutorul vostru..
m-am linishtit! s pare totushi , k pe langa faptul k nu o curatzasem inainte, nici incarcatura cart nu era una adecvata. am incercat cu ceva mai tare shi este beton! nu mai face figuri deloc! nu am avut probleme nici in poligon, nici pe teren unde am facut primele victime!!
merci mult tuturor!
merci mult tuturor!
Re: vanator incepator
bogdanp wrote:tocmai am promovat saptamana trecuta examenul.
ma simt foarte frustrat ca abia peste 3 saptamani pot deveni membru, pana imi fac dupa aia hartoage la politie, cred ca o sa treaca anul fara a apuca vreo vanatoare.
m-am gandit ca in acest timp sa adun cat mai multe informatii despre viitoarea mea arma.ma intereseaza o pusca lisa, cu doua tevi, pe care as da max 1000 euro.mi-ar placea cel mai mult sa fie un bock de 20.
as dori parerea dvs, ca vanatori cu experienta, daca alegerea mea nu e prea indrazneata si daca se merita o pusca second hand sau sa ma orientez spre una noua (care la banii astia banuiesc ca n-ar putea fi decat un ij).
multumesc.
Buna ziua! Si eu am pasiunea vanatorii in sange insa nu am inca calitatea de vanator. Imi poti spune ce pasi ai avut de urmat pt a obtine statutul de vanator? Ai facut ceva practica inainte de a da examenu? multumesc!