Vai, domnu Geony, se poate ?! Tocmai acum cand gasim femei cu grad de general prin structuri ?! Ne crede lumea misogini.geony wrote:Am impresia ca pisoias a transformat forumul intr-un chat-mesenger. Cred ca ar fi fost mai potrivit sa posteze pe alt forum
vind in vedere continutul discutiilor in jurul pistolului.
cumpar RHOM PISTOL CU BILA ROHM RG88 NI
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: cumpar RHOM PISTOL CU BILA ROHM RG88 NI
bati campii in mod festiv.geony wrote:Am impresia ca pisoias a transformat forumul intr-un chat-mesenger. Cred ca ar fi fost mai potrivit sa posteze pe alt forum
HaHaHa......
@geony: cu ce te-a deranjat? Este topicul ei si scrie ce vrea in el,nu te obliga nimeni sa citesti!
Bafta!
@geony: cu ce te-a deranjat? Este topicul ei si scrie ce vrea in el,nu te obliga nimeni sa citesti!
Bafta!
-
catalin_suzeanu
Imi place sa cred ca faci parte dintr-un club exclusivist al lorzilor englezi, altfel nu inteleg ce ai gasit (ne)potrivit pentru acest forum in textul de mai sus.geony wrote:Am impresia ca pisoias a transformat forumul intr-un chat-mesenger. Cred ca ar fi fost mai potrivit sa posteze pe alt forum
Mai degraba colegii sunt cei care au cochetat pe seama postarilor, in special dupa sfatul solicitat de catre colega noastra de arme pentru o maniera cat mai simpla in care sa poarte arma fara a fi vizibila...
Stima
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
-
r3dscorpion
Va salut cu respect,
Cam in ce data preconizati sa mergeti in poligon sunt tare dornic de o mica iesire cu prospatul RG 88
Cu stima Cristi
Cam in ce data preconizati sa mergeti in poligon sunt tare dornic de o mica iesire cu prospatul RG 88
Cu stima Cristi
haiosu wrote:
abea astept sa ne cunoastem! un poligon ceva?!? cam dupa 15 mai?
vom anunta in timp util...din pacate finantele ne cam incurca momentan, dar o lamurim noi si pe astar3dscorpion wrote:Va salut cu respect,
Cu stima Cristihaiosu wrote:
abea astept sa ne cunoastem! un poligon ceva?!? cam dupa 15 mai?
da, da ! nastratin pogea e de vina !!!!haiosu wrote:..........vom anunta in timp util...din pacate finantele ne cam incurca momentan, dar o lamurim noi si pe asta