Spray Nato cu piper

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Phill

Spray Nato cu piper

Post by Phill »

Acest produs nu se poate considera un spray cu piper(nato galben),sosul tabasco este mai picant :)),pfeffer KO fiind de cel putin 2-3 ori mai tare:(,am fost dezamagit ca scrie maximum concentrat...(am pus limba pe duza dupa ce l-am desigilat,foarte putin picant) pe langa pfeffer ko la care am fost chinuit 30 de minute sa elimim simptomele(al dracului de picant),asta e,nu ma risc cu produsul acesta,un vanzator de la magazinul arrow spunand ca acesta este si mai tare decat pfeffer ko,wrong!!!

acesta este: http://www.arw.ro/produs.php?p=8259
Guest

Re: Spray Nato cu piper

Post by Guest »

Phill wrote:Acest produs nu se poate considera un spray cu piper(nato galben),sosul tabasco este mai picant :)),pfeffer KO fiind de cel putin 2-3 ori mai tare:(,am fost dezamagit ca scrie maximum concentrat...(am pus limba pe duza dupa ce l-am desigilat,foarte putin picant) pe langa pfeffer ko la care am fost chinuit 30 de minute sa elimim simptomele(al dracului de picant)

Tu il folosesti la steak sau la pizza? :D Am auzit ca mai exista niste sosuri chinezesti al dracu' de iuti, care pishca sub limba tare de tot! :D
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Phill

Post by Phill »

Nu...da nu mi se pare normal sa scrie pe el maximum concentrat si sa fie mult mai slab ca si pfeffer ko,azi merg sa imi iau din celalalt,ei na am fost si eu curios cat de picant este.
radu.b

Post by radu.b »

Phill wrote:Acest produs nu se poate considera un spray cu piper(nato galben),sosul tabasco este mai picant :)),pfeffer KO fiind de cel putin 2-3 ori mai tare:(,am fost dezamagit ca scrie maximum concentrat...(am pus limba pe duza dupa ce l-am desigilat,foarte putin picant) pe langa pfeffer ko la care am fost chinuit 30 de minute sa elimim simptomele(al dracului de picant),asta e,nu ma risc cu produsul acesta,un vanzator de la magazinul arrow spunand ca acesta este si mai tare decat pfeffer ko,wrong!!!

:D :D :D ... este un mod hazos de a incerca spray-urile. Atentie doar, amandoua sunt suficient de puternice pentru a provoca accidentari grave, cel mai bine este sa le apreciati eficienta in situatii reale (caini agresivi spre exemplu).
Cu respect.
Phill

Post by Phill »

De asta l-am luat,eu alerg destul de des,si mi-am terminat pfeffer ko-ul pe un dulau cat un vitel,dar si pe oameni este bun banuiesc
Guest

Post by Guest »

Piperul e mai bun la caini, pentru ca ii irita acolo unde sunt ei mai sensibili, adica pe nas
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
tevez

Post by tevez »

E bun si Nato galben, testul cu limba nu e relevant, poate pentru electrosocuri. :twisted:
Incercati urmatorul experiment: dupa ce il folositi odata atingeti-va in zona ochilor cu
mana cu care ati apasat. Chiar si cantitatea aceea infima va va da o usturime destul de
puternica. Nu stiu ce efect are asupra cainilor, eu n-am probleme cu ei. :D
Si Pfeffer ko este intr-adevar bun, am facut cunostinta cu el odata, din greseala, in cantitate
mica, dar am lacrimat cateva minute bune.
Phill

Post by Phill »

suna prostesc....dar am profitat ca era singur si am stat in baie si am dat un jet,doamne fereste!!!!,mi-am tusit plamanii pe gresie :)),ochii imi erau ca cepele...si ma gandesc ce patesc caini cum se simt....
radu.b

Post by radu.b »

Phill wrote:suna prostesc....dar am profitat ca era singur si am stat in baie si am dat un jet,doamne fereste!!!!,mi-am tusit plamanii pe gresie :)),ochii imi erau ca cepele...si ma gandesc ce patesc caini cum se simt....
Mare atentie! Lasam gluma deoparte, se pot intampla accidente grave (pana la stop cardiac) daca sunt folosite in spatii mici si inchise, cum ati facut dumneavoastra.
Cu respect.
Phill

Post by Phill »

stiu,totusi am fost curios cum se "simt" cainii :),nu mai fac :P
sepuku

Post by sepuku »

_eu unul astept cu nerabdare sprayul cu pastarnac si hrean :) sau cu ginseng siberian si ginckobiloba,a?! Heheh..trebuie neaparat incercat pe caini..in galeria lui dinamo :) asta da-offtopic !
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
sepuku

Post by sepuku »

-"clientul nostru,stapanul nostru"-pt cei care utilizati sprayul cu piper,serviti clientului'si garnitura',respectiv:o degajare tip Lobont in bile'(tsurigami)dupa care1jet elegant de spray :) sau o serva tip Hanescu-loviti surprinzator plexul solar cu varful degetelor deschise(yonhon-nukite tsuki-parka!)si cand inspira cu nesat,o portie de piper cu dedicatie :) Nu va bazati total pe spray-este1avantaj sa.l utilizati surprinzator dupa prima portie'fizica.-Pofta buna! :)
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
yanq

Post by yanq »

cand eram mici si tampiti si ne petreceam zilele singuri acasa prin postul de politie (pe la prieteni)...ne "jucam" cu buteliile alea de spray cu jet de 5-8 metri... ce mai plangeam...jucam pac-pac cu ele :) :) un jet de la etj 1 il lasa lat pe cel de la parter...sau farse cu hanorace imbibate cu jet...sau incuiati in baie cu jet puternic in prealabil....cat de inconstienti puteam fi...
Guest

Post by Guest »

O noua jucarie, care, daca ajunge si la noi, va fi supusa autorizarii! :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=Olsl23gN ... re=related
haiosu

Post by haiosu »

neah... nu ajunge!!!
pai e interzisa din start pt ca are laser. si oricum in curand va intra si gura in permisul de port arma deoarece este o arma biologica ce foloseste munitie cu grad ridicat de periculozitate: flegma, in urmatoarele variante: flegma cu gripa porcina, cu gripa aviara, cu boala vacii nebune si alte cateva variante deocamdata inaccesibile publicului larg deoarece sunt inca in testari in laboratoarele... , in laboratoare!
:twisted:
Post Reply