1 - Nu-i iau apararea, intre timp am renuntat la subiect, nu mai mai intereseaza deloc ce s-a intamplat.cataok wrote:Mai tevez, am fost plecat din tara dar vad ca am ajuns la timp! De ce te iei asa de omu asta care vrea si el sa spuna ceva? Chiar crezi ca va spune din prima "sunt si eu printre cei pagubiti"? Da sunt unul dintre fraieri, eu am zis pentru ca am avut mai mult curaj, dar altii... mai ales daca nu i-a recuperat inca! Eu cred ca e unul din cei care inca asteapta sume de bani de la Zaharia! Eu asa banuiesc, altfel nu intra la scena deschisa din prima cu asa postari! Eu zic ca e bine, ca sa stie lumea cu cine are de lucru, ca altfel le i-a ochii Zaharia cu iesiri la stiri, cu siteuri platite de altii si pun botu la vrajeala! Uite ce pm am primit cat eram plecat. Citeste-l si pe urma intreaba-te oare mai ma bag in seama aiurea incercand sa-i i-au apararea lui Zaharia sau tac si citesc ce povesteste lumea si ma rog sa nu ajung si eu sa povestesc ce am patit din cauza lui Zaharia!
2 - Eu nu "mai ma bag inseama aiurea", in cel mai rau caz "ma mai bag" dar nu e cazul.
3 - Nu ma iau de "omul asta", doar ma deranja (acum, repet, nu mai mai intereseaza subiectul) anonimatul unui user
care este evident ca si-a facut o clona cu nick-ul nemilosu, culmea, tocmai cand nedumeritu si-a anuntat retragerea
de pe forum. Vom ajunge la programe de protectia martorilor ca sa convingem pe cineva (in afara de tine care ai avut
curajul fara sa te ascunzi) sa spuna: "eu i-am dat bani lui Dan Zaharia si m-a pacalit"?
Succes! Eu ma consolez cu mentalitatea balcanica: "nu-mi pasa, bine ca nu mi s-a intamplat mie, daca chiar asa a fost)
A fost sters site-ul fort17.com, nu stiu daca n-a mai fost platit sau urmare a aceestor discutii dar a disparut.