buna, incepatoare need help
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: buna, incepatoare need help
Pentru putin.

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Sorry daca vb aiurea, dar parerea mea e ca pistoalele cu bila de cauciuc sunt degeaba. Acum vreo 3 ani am vazut impreuna cu alti cativa cum cineva este impuscat de 3 ori cu un pistol cu bila. Avea pe el bluza cred si geaca de blugi mai grosuta. O bila probabil a zburat pe langa el, dar 2 sigur au tintit in zona pieptului dupa semnele de pe geaca de la 6-7m. Nu numai ca nu l a afectat aproape cu nimic, i a si spart amandoua arcadele si buza celui care a tras, dar i a luat si arma si a plecat multumit. Efectul unei astfel de arme este mai mult psihologic dupa parerea mea. Nu neg ca daca ating zone sensibile provoaca raniri... dar oare nu e mai eficient un pistol pe gaz (asta in cazul in care nu iti bate vantul din fata)??? sau un simplu spray paralizant in cazul autoapararii, sau replici fidele de airsoft de agrement? Sa va mai povestesc cate ceva daca nu plictisesc... nu stiu cat de adevarat este, dar am inteles ca pistoale pe gaz/bila pot fi aduse foarte ieftin din afara. Teava se poate aleza pt indepartarea obturatiilor, iar in cartusul propriu zis (cu gaz, blank) se poate opera, adica inlocui incarcatura exploziva cu una mai puternica iar bila de cauciuc (daca exista, daca nu se poate introduce) cu una din otel sau orice alt metal, doar sa se potriveasca pe teava. Este ilegal bineinteles, dar am auzit ca o asa arma are efect cam 70-75 % din lovitura unei arme cu glont. Eu sincer as fi pentru legalizarea armelor pe glont pt autoaparare, chiar daca e subiect cam tabu. Ce te faci cand intra golanul inarmat cu un cutit de 20, 30 cm in mana peste tine noaptea de ex? De ce nu as avea voie sa ma apar cu o arma letala daca respectivul ameninta viata mea si a familiei mele? Va respect si numai bine!
Sorry daca vb aiurea, dar parerea mea e ca pistoalele cu bila de cauciuc sunt degeaba. Acum vreo 3 ani am vazut impreuna cu alti cativa cum cineva este impuscat de 3 ori cu un pistol cu bila. Avea pe el bluza cred si geaca de blugi mai grosuta. O bila probabil a zburat pe langa el, dar 2 sigur au tintit in zona pieptului dupa semnele de pe geaca de la 6-7m. Nu numai ca nu l a afectat aproape cu nimic, i a si spart amandoua arcadele si buza celui care a tras, dar i a luat si arma si a plecat multumit. Efectul unei astfel de arme este mai mult psihologic dupa parerea mea. Nu neg ca daca ating zone sensibile provoaca raniri... dar oare nu e mai eficient un pistol pe gaz (asta in cazul in care nu iti bate vantul din fata)??? sau un simplu spray paralizant in cazul autoapararii, sau replici fidele de airsoft de agrement? Sa va mai povestesc cate ceva daca nu plictisesc... nu stiu cat de adevarat este, dar am inteles ca pistoale pe gaz/bila pot fi aduse foarte ieftin din afara. Teava se poate aleza pt indepartarea obturatiilor, iar in cartusul propriu zis (cu gaz, blank) se poate opera, adica inlocui incarcatura exploziva cu una mai puternica iar bila de cauciuc (daca exista, daca nu se poate introduce) cu una din otel sau orice alt metal, doar sa se potriveasca pe teava. Este ilegal bineinteles, dar am auzit ca o asa arma are efect cam 70-75 % din lovitura unei arme cu glont. Eu sincer as fi pentru legalizarea armelor pe glont pt autoaparare, chiar daca e subiect cam tabu. Ce te faci cand intra golanul inarmat cu un cutit de 20, 30 cm in mana peste tine noaptea de ex? De ce nu as avea voie sa ma apar cu o arma letala daca respectivul ameninta viata mea si a familiei mele? Va respect si numai bine!
Daca incerci modificarea asta ai sanse foarte mari sa-ti explodeze pistolul in fata,teava nu rezista unei incarcaturi mai mari decit cele specificate pt munitia pe care o foloseste, daca o mai si subtiezi prin alezare s-a terminat cu siguranta ta cind minuiesti arma.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Iar daca scoti obturatiile de la un pistol cu gaze nu-l faci mai eficient, ba ai ocazia sa te afecteze pe tine gazul sau piperul.
E si ilegal. Povestioara poate avea ceva adevar la baza dar nu prea merge, in conditiile in care presa urla si daca cuiva i-a
iesit un pic de sub bluza "pocnitoarea". N-ar fi ratat ziaristii nostri asa ceva, ba ar mai fi inflorit-o si condimentat-o cu
minciuni si inexactitati, cum le e obiceiul prost.
E si ilegal. Povestioara poate avea ceva adevar la baza dar nu prea merge, in conditiile in care presa urla si daca cuiva i-a
iesit un pic de sub bluza "pocnitoarea". N-ar fi ratat ziaristii nostri asa ceva, ba ar mai fi inflorit-o si condimentat-o cu
minciuni si inexactitati, cum le e obiceiul prost.
E ILEGAL SI EXTREM DE PERICULOS PENTRU TRAGATOR !!!
BAGATI-VA MINTILE IN CAP, PANA NU E PREA TARZIU !

BAGATI-VA MINTILE IN CAP, PANA NU E PREA TARZIU !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
-
gardianu22
si eu sunt tot incepator dac se poate zi-mi si mie ce analize tre sa fac ( adica la ce ochi, urechi, etc) cate sunt si daca iti dau ei o fisa sau ba
Buna ziua.gardianu22 wrote:si eu sunt tot incepator dac se poate zi-mi si mie ce analize tre sa fac ( adica la ce ochi, urechi, etc) cate sunt si daca iti dau ei o fisa sau ba
Exista o fisa tip cu toate analizele ce trebuiesc facute, ceva in genul analizelor pentru carnetul de sofer (nu cred ca sunt identice) si care poate fi luata chiar de la Politia de care apartineti, serviciul AEST. Detaliile procedurilor le aflati tot de la politie, nu sunt la fel peste tot, pentru ca in lege iti spune ce este obligatoriu de facut, dar lasa la latitudinea fiecarui serviciu teritorial, ca pe langa ce este prevazut sa va ceara si altele (cazier cum era la un moment dat sau o taxa de eliberare notificare...).
Multa bafta.
Cu respect.
-
gardianu22
Multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns.
Cu respect
Cristi
Cu respect
Cristi