In primul rand singurii care au dreptul moral sa ii traga de urechi pe cei doi reprezentanti ROMSDC sunt doar colegii lor de club. Ceilalti "participanti la trafic" ar trebui sa se abtina din bun simt de la a face reprosuri. Cei care nu sunt "inregimentati" in nici o asociatie de profil dar care profita sau vor profita de munca(care nu este deloc putina sau usoara) acestor oameni ar trebui sa nu arunce cu noroi.catalin_suzeanu wrote:
Am comentat la vremea cu pricina prestatia excretabila a lui Bica, mare comisar la Craiova, care sustinea sus si tare ca un rahat de zamac poate deveni o arma demna de un Rambo. Reactiile "pe-aici" au fost la fel de virulente insa, constat ca, pusi fata-n fata cu seful acelui destept de comisar, respectiv adjunctul mai marelui din IGPR, care a sustinut fix aceeasi MAREEEE prostie, reprezentantii nostri au tacut chitic de parca nu vazusera in viata loc un zamac, fiind ferm convinsi ca cele prezentate sunt ABSOLUT reale, singura grija fiind sa aminteasca continuu (a se revedea inregistrarea, ca nu exagerez cu ABSOLUT nimic) ca daca ai doua arme cu bilute de pescar nu mai poti avea si arma cu biluta de cauciuc...
Sunt dezamagit pentru ca acolo s-a voit a fi o emisiune "pe picior de egalitate" : doi la doi...Nu uitati nici moderatorul care chiar a luat apararea atat posesorilor legali ai armelor de toate tipurile cat si a populatiei ce ar trebui sa se simta mai in siguranta, tinand cont ca suntem ultima tara din UE dpv al procentului de posesori legali de arme la suta de locuitori (recomand din nou sa revedeti cu mai mare atentie si o sa-mi dati dreptate in ambele cazuri).
Nu accept sub nici o forma motivari de genul:
-prima "iesire pe sticla";
-aveam in fata somitati si-mi era dificil sa ma contrazic
-nu mi-a dat moderatorul cuvantul si am stat linistit asteptand invitatia
-m-am simtit inhibat de prezenta camerelor de platou
-m-am simtit stanjenit in fata frumusetii exorbitante a moderatoarei....
Pana la urma au fost acolo REPREZENTANTII segmentului inarmat al populatiei Romaniei, nu un simplu posesor legal de arma de autoaparare. Oameni care chiar stiu cu ce se "mananca" aceasta poveste si pe care-i vad destul de virulenti pe forum...
Sunt dezamagit, sincer, chiar daca unii dintre domniile voastre incercati sa gasiti circumstante atenuante reprezentantilor nostri prezenti in emisiune.
Cu deosebit respect,
Cata
Ce inseamna "nu accept sub nici o forma motivari de genul:" ??? Ce motiv ar avea cineva din ROMSDC sa iti dea explicatii? Doar pentru ca esti posesor de neletala?
Cu atat mai gratuita imi pare interventia dumitale vazand ca esti unul dintre "semizei"(deci ai toate mofturile satisfacute)
Propun o noua regula de bun simt si anume atunci cand critici sa dai si o solutie alternativa. Chiar sunt curios cum ai fi reationat dumneata in locul lor.
Faptul ca nu s-au atins tocmai problemele pe care le doreai dumneata nu inseamna ca au gresit. Pentru o mare parte dintre pasionatii de arme, limitarea aceea de doua arme cu bilute de pescar(daca imi dai voie sa te citez) este o problema. Si dezinformarea aia care te roade atat de mult cu zamacurile, s-a mai discutat despre ea, a fost si un articol in presa scrisa. Chiar era nevoie sa sa invarta iar in jurul cozii daca David spune doar ce stie?
Cat despre virulenta de pe forum o observ si la dumneata dar....atat. Nici un sfat util, nimic ...poate ceva morala si citate din lege. Asta te indreptateste sa ceri socoteala?
Nu uita sa combati ideea si nu persoana.
Cine a spus "orice calatorie incepe cu un pas" ?
Discutia se poate intinde la nesfarsit(pana adoarme toata lumea) si tot degeaba...