Discutii diverse

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Babanu

Re: Discutii diverse

Post by Babanu »

De apreciat initiativa dar sincer emisiunea a fost varza si asta nu din vina participantilor cat poate a "regizorului" din Ralitatea TV.
Nu am inteles exact ce vroia anume sa prezinte emisiunea in special ca a fost facuta in stilul consacrat deja in mai toate televiziunile - "alarmist" - cu target publicul cretinoid cu placeri pervese in paranoia. Se vroia o discutie despre armele ilegale confiscate si despre clanurile din Craiova? Se vroia o emisiune despre vanatori care nu mai au voie sa foloseaca AK-ul? Sau poate o emisiune in care fostul ministru David sa elucubreze subliniandu-si inca odata incompetenta si stilul aburitor? Un raspuns concret nu ar fi stiut sa dea, dar in schimb tare in clanta si mangleala cat cuprinde... Am uitat, poate se vroia o emisiune despre armele neletale... nu am inteles foarte clar...
Sper data viitoare sa fie mai bine iar reprezentantilor ROMSDC le urez sa fie mai virulenti pe viitor. Cum sa auziti tocmai voi o afirmatie de genul arme neletale transformate in letale si sa nu sariti la gat? Nu este clar deja ce poate face si ce nu poate face un zamac? Sau cum e posibil sa inghititi afirmatia dobitocului de fost ministru cum ca ar trebui inasprita legea cand defapt problema vine de la coruptia politiei si neaplicarea legii? De ce nu a fost intrebat ministru ce parere are despre aplicarea legii actuale in randurile subalternilor? Ce ar fi avut de spus concret? Se aplica sau nu se aplica legea? Si daca da preferential sau total? Ma asteptam sa vad sange dar in schimb am vazut pasivitate. Chiar sper data viitoare sa-i luati in maciuca mai tare.
In incheiere ma repet, foarte de apreciat initiativa organizatorilor iar pe viitor sper sa fie mai planificata si mai agresiva
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Babanu wrote:De apreciat initiativa dar sincer emisiunea a fost varza si asta nu din vina participantilor cat poate a "regizorului" din Ralitatea TV.
Nu am inteles exact ce vroia anume sa prezinte emisiunea in special ca a fost facuta in stilul consacrat deja in mai toate televiziunile - "alarmist" - cu target publicul cretinoid cu placeri pervese in paranoia. Se vroia o discutie despre armele ilegale confiscate si despre clanurile din Craiova? Se vroia o emisiune despre vanatori care nu mai au voie sa foloseaca AK-ul? Sau poate o emisiune in care fostul ministru David sa elucubreze subliniandu-si inca odata incompetenta si stilul aburitor? Un raspuns concret nu ar fi stiut sa dea, dar in schimb tare in clanta si mangleala cat cuprinde... Am uitat, poate se vroia o emisiune despre armele neletale... nu am inteles foarte clar...
Sper data viitoare sa fie mai bine iar reprezentantilor ROMSDC le urez sa fie mai virulenti pe viitor. Cum sa auziti tocmai voi o afirmatie de genul arme neletale transformate in letale si sa nu sariti la gat? Nu este clar deja ce poate face si ce nu poate face un zamac? Sau cum e posibil sa inghititi afirmatia dobitocului de fost ministru cum ca ar trebui inasprita legea cand defapt problema vine de la coruptia politiei si neaplicarea legii? De ce nu a fost intrebat ministru ce parere are despre aplicarea legii actuale in randurile subalternilor? Ce ar fi avut de spus concret? Se aplica sau nu se aplica legea? Si daca da preferential sau total? Ma asteptam sa vad sange dar in schimb am vazut pasivitate. Chiar sper data viitoare sa-i luati in maciuca mai tare.
In incheiere ma repet, foarte de apreciat initiativa organizatorilor iar pe viitor sper sa fie mai planificata si mai agresiva
DATA VIITOARE SA TE UITI LA PROTV LA "DANSEZ PENTRU TINE" CU MAGDA SI TOLEA SI CU OGICA LA TZAMBAL.
SI PE URMA SA ITI CUMPERI TU TELEVIZIUNE [VINDE OTV 3 PLACI DE GRESIE, ALEA DINSPRE WC, ASA CA E LOC CENTRAL] SI FACI EMISIUNE
FIX CUM ITI VINE LA GURA.
SI POATE DATA VIITOARE, CAND VOR FI A DOUA OARA PE STICLA, REPREZENTANTII ROMSDC NU VOR MAI FI ASA DE TIMORATI
DE ATMOSFERA.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

nedumeritu wrote:
Babanu wrote:De apreciat initiativa dar sincer emisiunea a fost varza si asta nu din vina participantilor cat poate a "regizorului" din Ralitatea TV.
DATA VIITOARE SA TE UITI LA PROTV LA "DANSEZ PENTRU TINE" CU MAGDA SI TOLEA SI CU OGICA LA TZAMBAL.
SI PE URMA SA ITI CUMPERI TU TELEVIZIUNE [VINDE OTV 3 PLACI DE GRESIE, ALEA DINSPRE WC, ASA CA E LOC CENTRAL] SI FACI EMISIUNE
SI POATE DATA VIITOARE, CAND VOR FI A DOUA OARA PE STICLA, REPREZENTANTII ROMSDC NU VOR MAI FI ASA DE TIMORATI
DE ATMOSFERA.
Am comentat la vremea cu pricina prestatia excretabila a lui Bica, mare comisar la Craiova, care sustinea sus si tare ca un rahat de zamac poate deveni o arma demna de un Rambo. Reactiile "pe-aici" au fost la fel de virulente insa, constat ca, pusi fata-n fata cu seful acelui destept de comisar, respectiv adjunctul mai marelui din IGPR, care a sustinut fix aceeasi MAREEEE prostie, reprezentantii nostri au tacut chitic de parca nu vazusera in viata loc un zamac, fiind ferm convinsi ca cele prezentate sunt ABSOLUT reale, singura grija fiind sa aminteasca continuu (a se revedea inregistrarea, ca nu exagerez cu ABSOLUT nimic) ca daca ai doua arme cu bilute de pescar nu mai poti avea si arma cu biluta de cauciuc...
Sunt dezamagit pentru ca acolo s-a voit a fi o emisiune "pe picior de egalitate" : doi la doi...Nu uitati nici moderatorul care chiar a luat apararea atat posesorilor legali ai armelor de toate tipurile cat si a populatiei ce ar trebui sa se simta mai in siguranta, tinand cont ca suntem ultima tara din UE dpv al procentului de posesori legali de arme la suta de locuitori (recomand din nou sa revedeti cu mai mare atentie si o sa-mi dati dreptate in ambele cazuri).
Nu accept sub nici o forma motivari de genul:
-prima "iesire pe sticla";
-aveam in fata somitati si-mi era dificil sa ma contrazic
-nu mi-a dat moderatorul cuvantul si am stat linistit asteptand invitatia
-m-am simtit inhibat de prezenta camerelor de platou
-m-am simtit stanjenit in fata frumusetii exorbitante a moderatoarei....
Pana la urma au fost acolo REPREZENTANTII segmentului inarmat al populatiei Romaniei, nu un simplu posesor legal de arma de autoaparare. Oameni care chiar stiu cu ce se "mananca" aceasta poveste si pe care-i vad destul de virulenti pe forum...
Sunt dezamagit, sincer, chiar daca unii dintre domniile voastre incercati sa gasiti circumstante atenuante reprezentantilor nostri prezenti in emisiune.

Cu deosebit respect,

Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Babanu

Post by Babanu »

[quote="nedumeritu"]

Am deranjat cumva spunand ceva rau despre marea televiziune Realitatea TV? Nu am avut dreptate cumva ca a fost o regie proasta?
Ma asteptam la un comentariu insotit de argumente concrete daca tot se dorea combaterea mea dar asa nu vad decat niste reactii "puierile" cum ar spune un clasic in viata.

Astept replica :wink:

PS sa nu fiu inteles gresit, toate televiziunile, dar absolut toate sunt in aceiasi troaca de porci... bine, problema defapt nu este la ele ci la publicul naiv care nu le sanctioneaza prin schimbarea canalului (Playboy TV este o alternativa mult mai buna si poate la fel de vulgara ca si posturile romanesti)
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
cyrus12

Post by cyrus12 »

ALLLOOO populatie ce sariti as pe bieti oameni .Voi in loc sa apreciati faptul ca se misca ceva voi sariti cu gura.Din cate stiu eu de 18 ani in coace nimeni nu a mai facut ce au facut baieti din ROMSDC (si acuma nu ii laud).Nu inteleg de ce uni se dau mari si tari pe forum dar cand e vorba sa faca ceva in raport cu autoritatile tac malc .Nu va convine ce au facut baieti faceti voi mai bine .Din cauza unora ca voi avem legile care le avem ca nu am fost niciodata uniti .Cum vor uni sa faca ceva se si gasesc chitibusi cara sa comenteze .Mai taceti din gura sau puneti mana si ajutati si nu mai dati din gura aiurea ca e si in favoarea voastra sau voi daca aveti arme nu va mai intereseaza ?? :evil: :evil: :evil: :evil:
Ultimul care pleaca din Romania stinge lumina
http://www.clubairguns.ro/
http://www.clubairguns.ro/forum/
Image
tevez

Post by tevez »

Cu respect, domnule Suzeanu, cred ca sunteti prea aspru cu cei doi colegi ai nostri pentru ca mi s-a parut ca
s-au descurcat foarte bine. Pacat ca nu a venit din partea Politiei persoana care fusese anuntata sau domnul
Marinescu, un om care chiar stie ce spune si care avea si experienta cu iesirile "pe sticla".
Daca se face la strung un pistol si i se pun praselele de la o replica pe gaz din Bulgaria nu prea mai avem de
a face cu o modificare ci mai degraba cu o reconstructie. Ceea ce trebuia punctat aici e ca arme "modificate"
sau arme ilegale inseamna acelasi lucru: dosar penal, inchisoare, infractiune. Nicio legatura cu posesorii
legali, de buna-credinta, niciun impediment pentru infractori "inasprirea legislatiei", acest cliseu idiot cu
care legiuitorii spera sa rezolve toate problemele, de la criza economica pana la cazul e-Mailat.
Fata de articolul din EVZ este un pas in plus, data viitoare va fi si mai bine. :wink:
haiosu

Post by haiosu »

sincer...eu astept criticile si nu laudele, tocmai pt ca urmatoarea "prestatie" sa fie si mai buna! poate si alte idei de ce am putea sa facem/zicem!
catalin_suzeanu

cyrus12 wrote:ALLLOOO populatie ce sariti as pe bieti oameni .Voi in loc sa apreciati faptul ca se misca ceva voi sariti cu gura.Din cate stiu eu de 18 ani in coace nimeni nu a mai facut ce au facut baieti din ROMSDC (si acuma nu ii laud).Nu inteleg de ce uni se dau mari si tari pe forum dar cand e vorba sa faca ceva in raport cu autoritatile tac malc .Nu va convine ce au facut baieti faceti voi mai bine .Din cauza unora ca voi avem legile care le avem ca nu am fost niciodata uniti .Cum vor uni sa faca ceva se si gasesc chitibusi cara sa comenteze .Mai taceti din gura sau puneti mana si ajutati si nu mai dati din gura aiurea ca e si in favoarea voastra sau voi daca aveti arme nu va mai intereseaza ?? :evil: :evil: :evil: :evil:
"Alooo"!!! stimate domn cyrus12, te rog sa recitesti postul meu si daca ai neclaritati sa revezi emisiunea punct cu punct. A fi prezent intr-o emisiune nu e totuna cu a fi activ in acea emisiune. Nu contest primul pas facut dar ceea ce reclam e faptul ca in acea emisiune au fost prezenti doi reprezentanti de marca (de varf as spune) ai comunitatii noastre, motiv pentru care asteptam mult mai mult sa se "bata" cu acel exministru si cu acel adjunct al adjunctului de adjuncti, in conditiile in care de data aceasta moderatoarea emisiunii a tot combatut cele spuse de "mai marii armelor fosti si actuali", "aruncand mingea la fileu" colegilor din ROMSDC...
Nu cred ca rezolvati mare lucru "periidu-i" prin texte ca cel de mai sus...Din fericire vad ca domniile sale asteapta critici si propuneri nu....scuturari de scame de pe umarul lor...Sunt satul de astfel de faze...iar indemnuri ca:
cyrus12 wrote:.................Nu va convine ce au facut baieti faceti voi mai bine .Din cauza unora ca voi avem legile care le avem ca nu am fost niciodata uniti .
sau ca:
cyrus12 wrote:............Mai taceti din gura sau puneti mana si ajutati si nu mai dati din gura aiurea.......
nu fac decat sa confirma inca o data lasitatea unora care stau pititi fara sa faca nimic iar cand cel in spatele caruia se ascund e in pericol, "latra" fara nici o noima, doar ca sa vada "stapanul" ca e alaturi de el....
Cred ca e timpul sa fac o pauza ca se pare ca nu poti sa exprimi ceva contradictoriu ca imediat exista persoana ce sar asemeni cateilor de cartier pe bietul trecator...
Stiu ca nu am facut mare lucru pentru acest forum...stiu ca poate nu-s atat de activ pe cat ar trebui, dar nu cred ca am gresit cu ceva impartasind o impresie pe care poate ca unii dintre domniile voastre o poarta in gand insa, din cauza unor rabufniri ca cea a dlui cyrus12 prefera sa ramana in conul de umbra al altora...

Cu deosebit respect,

Catalin
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
cyrus12

Post by cyrus12 »

Dl Catalin in primul rand va cer respectos sa va cereti scuze fata de mine caci eu nu v-am facut nici caine si nici in alt fel .Daca ati fi facut macar 10% din cate am facut eu poate ati fi vorbit alfel.Inafara de un vanator(din cate stiu eu )nu sunteti nimic ,din contra dati din gura mult si prost si pe deasupra mai si jigniti lumea .Daca mi-ati fi citit postul cu atentie ati fi vasut ca nu ma refeream la dumneavoastra ci in general .Dupa cum ziceam si in alte posturi personaje ca dumneavoastra in creaza repulsie (ca sa nu zic scarba).Sa va fie rusine si vb colegului Nedumeritul forumul arw a devenit o adunatura de aruncatori cu noroi .Va meritati soarta saraci cu duhul ce sunteti . :evil: :evil: :x :x
Image
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

RAU CA FACI , RAU CA NU FACI !
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
catalin_suzeanu

cyrus12 wrote:Dl Catalin in primul rand va cer respectos sa va cereti scuze fata de mine caci eu nu v-am facut nici caine si nici in alt fel .Daca ati fi facut macar 10% din cate am facut eu poate ati fi vorbit alfel.Inafara de un vanator(din cate stiu eu )nu sunteti nimic ,din contra dati din gura mult si prost si pe deasupra mai si jigniti lumea .Daca mi-ati fi citit postul cu atentie ati fi vasut ca nu ma refeream la dumneavoastra ci in general .Dupa cum ziceam si in alte posturi personaje ca dumneavoastra in creaza repulsie (ca sa nu zic scarba).Sa va fie rusine si vb colegului Nedumeritul forumul arw a devenit o adunatura de aruncatori cu noroi .Va meritati soarta saraci cu duhul ce sunteti . :evil: :evil: :x :x
Imi cer scuze daca asa ati inteles, recomandandu-va, la randul meu, sa-mi recititi cu atentie postul...in plus constat ca sunteti si gresit informat (as vrea eu sa fiu vanator insa...am alte pasiuni)...legat de a fi sau a nu fi "un nimic" consider ca fiecare dintre noi "e cineva" (fie ca e actual sau fost general de armata sau politie, ofiter, subofiter sau din randul populatiei civile avand profesii ce n-au tangenta cu armele fie ele si de autoaparare) prin urmare acel "sunteti un nimic" o consider o jignire directa (nu ca cea inchipuita de dumneavoastra) la randul meu rugandu-va respectuos sa o retrageti...
Personal nu vad ce soarta sa-mi merit pentru ca, dupa semnatura, am toate tipurile de arma, fapt care ar trebui sa ma determine sa tac (atat teflon cat mai ales glont sunt momentan inabordabile marii majoritati a posesorilor de arma din Romania), insa dupa cum vedeti incerc sa semnalez ici-colo carente in prestatiile reprezentantilor legali ai celor legali...Din pacate am senzatia ca ori am fost interpretat gresit ori sunt stigmatizat voit...

Cu stima,

Cata
cyrus12

Post by cyrus12 »

In primul rand scuze acceptate,in al doilea rand m-ati intreles gresit cand am zis ca ''(din cate stiu eu )nu sunteti nimic'' si imi cer scuze (desi nu vad motivul)daca va-ti simtit lezat.In fine nu cred ca are rost sa mai intram in politici aiurea .Fiti fericit cu armele dumneavostra si incercati sa nu mai jigniti eforturile altora chiar daca par nesemnificative (bob cu bob se strange sacul). :x :x

PS:sa stiti ca nu imi sta in obicei sa ''peri'' pe cineva ci doar apreciez efortul.Din '89 incoace nimenea n-a facut nimica si poate e timpul sa ne mai cerem si dreprutile . :x nu credeti??
Image
haiosu

Post by haiosu »

nu cred ca e vorba doar de drepturi, ci si de redarea demnitatii... peste tot se spune ca suntem "pistolarii din intersectii", ca suntem cu potential criminogen din cauza pasiunii noastre, ca nu suntem intregi la minte pentru ca ne plac armele, ca poporul roman e prost,needucat si nedemn sa poarte /detina/foloseasca o arma cu glont...suntem vazuti ca in vorba lui lapusneanu:prosti, da' multi!
ei bine romanul nu e asa...e cald, primitor, suflet mare, are in inima cuvantul "dor" pe cand alte popoare nu il au nici in vocabular...
asta vrea romsdc sa faca, sa arata si sa demonstreze. ne dorim sa fim componenta educationala si sa fim o asociatie de utilitate publica, de folos atat romanului de rand cat si statului roman, organelor acestuia,etc
poate ca parem utopici, dar tot asa paream si cand am infiintat asociatia. si cu toate astea am reusit cateva chestii concrete: doua concursuri proprii si o participare la primul concurs tip IPSC din romania, o pagina pe internet-cu un forum in plina dezvoltare, o aparitie la tv. si mai avem destule "pe teava".
sa nu uitam ca arw, ne-a fost alaturi asa cum si noi am fost si suntem inca alaturi de dansi,si vom fi in continuare-evident.
ramaneti cu ochii pe noi, fiti alaturi de noi caci surprize vor mai fi. nu a facut poate nimeni nimic...ei bine noi avem de gand sa facem!
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

catalin_suzeanu wrote:..........Din pacate am senzatia ca ori am fost interpretat gresit ori sunt stigmatizat voit...
Domnule Suzeanu, sunt convins ca in calitatre de militar ati acumulat, printre altele, ceva cunostinte atat de meteorologie cat si de filozofie populara, asa ca expresia " cine seamana vant, culege furtuna" nu va este straina. Maniera in care dvs. ati pus problema in posturile de mai sus a dus la o reactie pe masura.

catalin_suzeanu wrote:..........Nu accept sub nici o forma motivari de genul:
-prima "iesire pe sticla";
-aveam in fata somitati si-mi era dificil sa ma contrazic
-nu mi-a dat moderatorul cuvantul si am stat linistit asteptand invitatia
-m-am simtit inhibat de prezenta camerelor de platou
-m-am simtit stanjenit in fata frumusetii exorbitante a moderatoarei....
Pana la urma au fost acolo REPREZENTANTII segmentului inarmat al populatiei Romaniei, nu un simplu posesor legal de arma de autoaparare. Oameni care chiar stiu cu ce se "mananca" aceasta poveste si pe care-i vad destul de virulenti pe forum...
Sunt dezamagit, sincer, chiar daca unii dintre domniile voastre incercati sa gasiti circumstante atenuante reprezentantilor nostri prezenti in emisiune...
Cumva prezenta celor doi reprezentanti ROMSDC in emisiune a fost ordonata de dvs. si ei nu si-au indeplinit misiunea conform insdtructiunilor? De ce atata nemultumire la o persoana care nu este nici membru nici factor de conducere in ROMSDC ? Ce anume doreati sa obtina acei oameni pentru dvs. la prima lor aparitie intr-o emisiune in direct? Din "lupta" noastra dvs. chiar nu aveti nevoie de nimic intru-cat deja sunteti semizeu, faceti parte din sistemul ce este dincolo de baricada si chiar v-ati laudat cu ilegalitatile comise in virtutea calitatii oficiale pe care o detineti. Asa ca va recomand prieteneste : ABTINETI-VA !
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Emanuel

Post by Emanuel »

Daca nu va bateti (la cap, of course), degeaba !

Intr-adevar se putea mult mai bine. :oops:

Dar, fara se le prezint ca pe scuze, au fost cateva chestii:
tarsha sa nu spunem vreo balarie, sau sa ne lovim de niste chestii de care sa nu avem habar,
timpul limitat si spart de pauze publicitare, nu ne venea sa-l intrerupem pe interlocutor - ca asa am invatat la scoala,
ceea ce s-a dovedit o prostie crasa din partea noastra, ci sa-l combatem dupa, dar era mai greu - jungla, nene,
se tot trecea de la una la alta si nu aveai timp sa revii la o chestie spusa deja etc.

Dar acum stim ca cel mai bine e sa sarim tare si la gat, din prima, cu riscul de a face sau spune cate una nefacuta ! :twisted:

Si, imi pare rau Babanule, dar Letitia si/sau regia a fost 100%, TOTAL, SHOULDER TO SHOULDER, cum vreti voi,
alaturi de ROMSDC:
- a organizat intalnirea;
- desi a avut locuri limitate in studioul ei, deci am fi intrat doar unul dintre noi,
a putut aranja schimbarea studioului, pentru a fi amandoi prezenti;
- a pus la cale "glumele" cu dl. Macovei si dl. Racoviceanu, care, clar, erau de partea asta a baricadei;
- a citit doar dintre mesajele telespectatorilor care ne "coafau" mai bine, nu reactiile unor gospodine isterice;
- dupa cum a observat cineva, ne cam punea mingea la fileu, cand avea ocazia sa-l intrerupa pe David din balarii.
Si multe alte argumente.
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Post Reply