asta e efectul legii armelor din Romania

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

radu.b

Re: asta e efectul legii armelor din Romania

Post by radu.b »

:D :D ... Buna vorba da' patrunjelul da savoare in zeama... :lol: . O fi vre-o marjoreta ceva in sectia de politie cine stie? :twisted:
nedumeritu

Post by nedumeritu »

:lol: :lol: :lol: Domnule radu.b, va invit la putin seriozitate, articolul 200 s-a abrogat, asa
ca va rog respectuos sa nu va luati de ei :lol: :lol: :lol:
Cat despre posibilitatea de a ne popula astia cu majorete, slaba nadejde,
singurele mai reprezentative sunt in functii de ... secretariat/sefe de cabinet, samd.
Ca pretutindeni, fireste.
Doar nu vrei sa vii dimineatza la munca si sa te intampine
un Klingonian sau ceva de genul acela, cu solzi si muci verzi si luciosi prin par :roll: .
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Guest

Post by Guest »

danezu wrote:Va dati seama cate jafuri o fi facut baba pana acum? :D Cred ca si la Brasov tot ea a fost....
Nu ,baba asta era mic copil, au prins-o pe a doua, cu niste AC-uri! Mult mai periculoase!
:oops:
http://www.cancan.ro/2009-03-12/Bunicuta-Rambo.html

http://www.antena3.ro/stiri/justitie/do ... 66849.html
Last edited by Guest on Fri Mar 13, 2009 4:44 pm, edited 1 time in total.
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
tevez

Post by tevez »

Mare gradina Ta Doamne!

Pe "gorbunovi" de ce nu-i gaseste cu arme ilegale, letale, droguri, cazier si altele?
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Lasa sa ii mai adune, pe astia ce le au in mod nelegal.
Sa le mai rareasca randurile.
Cand vom ramane NUMAI cei cu drept legal de detinere
in mod sigur situatia se va mai schimba.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Eu ma tem ca nu exista nici un fel de vointa din partea politistilor de a depista armele detinute ilegal si detinatorii acestora. Cred ca actiuni ca cele de care se vorbea mai sus sunt facute pentru a-si justifica intr-un fel salariile, mai prind o doamna in varsta careia i-au ramas armele in urma decesului sotului vanator, mai prind un pasionat de aeromodele cu 2-3 grame de praf de pusca si cand si cand, complet intamplator, mai dau si peste vreun golanas care si-a luat de la bulgari pistol cu gaze sau pusca cu alice pentru care nu si-a scos autorizatie de cumparare si pe care nu le-a declarat la intrarea in tara.

Stiam ca "institutii special abilitate" monitorizeaza internetul permanent de multi ani, ei ca dovada ca nu le pasa de armele ilegale sta faptul ca in mod regulat pe okazii.ro se gasesc cel putin una-doua-trei arme cu gaze detinute ilegal si comercializate ilegal si sunt acolo de multa vreme. E acolo unul, care a scos la vanzare un Ekol Viper de vreo 2 luni, il da la 200 de euro, fara acte si culmea e ca sunt imbecili care sunt interesati de arma chiar si la pretul asta si mai ales in conditiile astea. De asta eu cred ca toate actiunile astea ale SAEST-urilor din tara, numite pompos VIFOR 2009 nu sunt altceva decat praf in ochi si lamentabile justificari ale salariilor. Si mai grav este faptul ca la final vor face statistici despre realizarile lor, statistici care prezentate in maniera potrivita pot determina sau accentua reactiile de teama si respingere din partea populatiei vis-a-vis de ideea de a detine legal o arma. Genul acesta de manipulare l-am vazut si resimtit multi dintre noi.
tevez

Post by tevez »

Safe&Sound wrote: E acolo unul, care a scos la vanzare un Ekol Viper de vreo 2 luni, il da la 200 de euro, fara acte si culmea e ca sunt imbecili care sunt interesati de arma chiar si la pretul asta si mai ales in conditiile astea.
Confirm, am urmarit site-ul cateva luni, zi de zi, am dat numai de indivizi de acest gen.
Unii dintre vanzatori isi schimba des id-ul si datele de contact dar se vede ca-s aceeasi
bijnitari dupa anunt, dupa poze si dupa felul in care raspund la intrebarii. Altii vand cu
nesimtire de pe acelasi user, cu aceleasi date de contact fiindca stiu eu ca nimanui nu-i
pasa...
DaBears

Post by DaBears »

deci asta e chiar imbecil. daca e noapte te aperi, daca e zi, stai ca prostu si te uiti. cretini. Romania, tara din lumea a treia.
Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
danhati

Post by danhati »

Daca uni sunt prosti ca noaptea asta nu ar trebui sa se traduca si in litera legii. Nimic altceva de zis ... auzi la el presedintele subcomisiei. Te faci de ras bah (nu ca nu era de rasul lumii)
AK Sadu cal. 7,62x39
Fort 14 cal. 9mm
Mauser HSc 90 cal. 10x22T
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
3 sabii si vreo 50 de cutite
...................................
(se va completa ulterior)
Rainman

Post by Rainman »

Il rogi pe respectivul sa te cotonogeasca pana pe seara, asa, si dupa aia dai si tu.
:lol:
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
DaBears

Post by DaBears »

pai si daca vine dimineata? merge daca le zic ca am venit din Sua, alt fus orar deci ziua aici pentru mine e noapte :)
Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
gerula

Post by gerula »

Noapte=interval de timp cuprins intre apusul soarelui si rasaritul lui(cf DEX)
Deci, despre ce noapte e vorba?
De iarna cand are 15-16 ore,
sau de vara cand are 7-8 ore.
Pentru ca, in acest caz , eu vreau sa fie iarna tot timpul.
Oricum sa facem rezerve de bericioaice si uischeanuri ca sa-l putem tine pana se intuneca.
Pe infractor bineinteles, ca sa ne putem apara in legitima aparare.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

Se pare ca usor-usor imi pierd definitiv increderea in armele cu bila de cauciuc. Unde pana acum consideram ca si arma cu gaz poate sa descurajeze un potential agresor, se pare ca prezentul sumbru dovedeste cu totul si cu totul altceva: e vremea schimbarilor in favoarea cetateanului de rand, schimbari cel putin la nivelul legii 295... Sunt sigur ca marea majoritate a luat la cunostinta de cazul omului de afaceri din Timisoara care a fost gasit ucis in propria-i locuinta. Ce e ingrijorator e faptul ca omul avea un pistol cu bila de cauciuc. Nu stiu la ora asta daca a reusit sa-l foloseasca, insa, in fata unor infractori hotarati, care risca totul pentru un jaf, o astfel de arma are efect minim...
Daca in urma acestui caz si a celor care au mai fost si...din pacate, a celor care or sa mai vina, autoritatile or sa gaseasca o formula prin care, macar in propria locuinta, cetateanul de rand sa aiba dreptul la arma de aparare cu glont, atunci sunt convins ca nemernici ca cei din reportajul de mai jos se vor gandi de 10 ori inainte sa intre intr-o locuinta...

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... n-gat.html

Cu stima,

Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Post Reply