un sfat va rog
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
un sfat va rog
ce parere aveti despre GAMO R77.as vrea sa stiu din ce material e facut,distanta de tragere,cu ce alice se poate trage si orice alte informatii pe care le puteti da.si pentru dn.radu(daca il aveti pe stoc in magazinele dvs,si daca se poate trimite la craiova).dupa parerea mea este cel mai frumos pistol cu ac si nu prea ati discutat despre el pe forum
Re: un sfat va rog
Buna ziua.
Este un revolver AC foarte bun in clasa lui. Trage cu alice de plumb cal.4,5. Cilindrul metalic, teava metalica ghintuita acoperita cu polimer. Restul corpului si praselele sunt de polimer. Viteza la gura tevii este de 110m/s. Exista in doua variante de lungimi de teava 2,5" si 4".Cred ca exista la magazinul Sport Fun care este colaboratorul nostru. Din pacate noi in depozit nu il mai avem si o data precisa nu stiu sa va dau cand il vom primi.
Cu respect.
Este un revolver AC foarte bun in clasa lui. Trage cu alice de plumb cal.4,5. Cilindrul metalic, teava metalica ghintuita acoperita cu polimer. Restul corpului si praselele sunt de polimer. Viteza la gura tevii este de 110m/s. Exista in doua variante de lungimi de teava 2,5" si 4".Cred ca exista la magazinul Sport Fun care este colaboratorul nostru. Din pacate noi in depozit nu il mai avem si o data precisa nu stiu sa va dau cand il vom primi.
Cu respect.