Petitie pentru dreptul de a purta arma
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Petitie pentru dreptul de a purta arma
Petitie pentru dreptul de a purta arma de autoaparare. Sunteti invitati sa semnati!
http://www.gopetition.com/online/25050.html
http://www.gopetition.com/online/25050.html
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Imi cer scuze fata de initiatori, nici vorba sa doresc a ofensa pe cineva, insa aceasta actiune este o pierdere de timp.
Singura modalitate REALA este sa ne organizam si sa dam in judecata statul si implicit ultimele amendamente ale legii armelor pentru exceptie de neconstitutionalitate (ma refer la restrangerea unui drept deja conferit). In teorie acest proces se poate castiga usor daca nu intervin cauze de incompetenta sau rea vointa din partea judecatorului in cauza. Dar chiar si asa tot se poate trece mai departe...
Putem sa stam la taclale cat vrem si sa semnam 10 petitii, doar o frecam aiurea... putem sa ne milogim ca poate ne aude si pe noi cineva pe micul nostru forum SAU putem sa luam o atitudine ferma si sa facem o actiune serioasa in justitie...
Deci, cum o sa fie?

Eu sunt primul care cotizez cu 150 Ron pentru cheltuielile de judecata, vreau sa vad, mai gasesc 9 persoane?
Singura modalitate REALA este sa ne organizam si sa dam in judecata statul si implicit ultimele amendamente ale legii armelor pentru exceptie de neconstitutionalitate (ma refer la restrangerea unui drept deja conferit). In teorie acest proces se poate castiga usor daca nu intervin cauze de incompetenta sau rea vointa din partea judecatorului in cauza. Dar chiar si asa tot se poate trece mai departe...
Putem sa stam la taclale cat vrem si sa semnam 10 petitii, doar o frecam aiurea... putem sa ne milogim ca poate ne aude si pe noi cineva pe micul nostru forum SAU putem sa luam o atitudine ferma si sa facem o actiune serioasa in justitie...
Deci, cum o sa fie?
Eu sunt primul care cotizez cu 150 Ron pentru cheltuielile de judecata, vreau sa vad, mai gasesc 9 persoane?
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
-
Safe&Sound
-
nedumeritu
Nu vreau sa fiu carcotas, dar iti spun ca se vor invoca prevederile Art. 53 din Constitutie si chiar sunt curios sa vad ce judecator ar decide in favoarea noastra in aceste conditii.Babanu wrote:Imi cer scuze fata de initiatori, nici vorba sa doresc a ofensa pe cineva, insa aceasta actiune este o pierdere de timp.
Deci, cum o sa fie?
-
nedumeritu
@dingo20
Articolul citat de tine are doua parti. Ultia din ele este definitorie:
(2) Restrângerea poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o
societate democratică. Măsura trebuie să fie proporţională cu situaţia care
a determinat-o, să fie aplicată în mod nediscriminatoriu şi fără a aduce
atingere existenţei dreptului sau a libertăţii.
Ori restrangerea dreptului de a purta arma la tine, de exemplu, in mod
evident aduce atingere existentei dreptului sau a libertatii.
Nu ai arma la tine, nu te poti AUTOAPARA, concluzie= dreptul de autoaparare
iti este restrans!
Q.E.D.!
[quod erat demonstrandum] cum ar zice vechii... bulgari din
West Somalia...
Articolul citat de tine are doua parti. Ultia din ele este definitorie:
(2) Restrângerea poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o
societate democratică. Măsura trebuie să fie proporţională cu situaţia care
a determinat-o, să fie aplicată în mod nediscriminatoriu şi fără a aduce
atingere existenţei dreptului sau a libertăţii.
Ori restrangerea dreptului de a purta arma la tine, de exemplu, in mod
evident aduce atingere existentei dreptului sau a libertatii.
Nu ai arma la tine, nu te poti AUTOAPARA, concluzie= dreptul de autoaparare
iti este restrans!
Q.E.D.!
[quod erat demonstrandum] cum ar zice vechii... bulgari din
West Somalia...
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Aici eu as modifica putin. Sa nu se interpreteze aiurea, ceva de genul: vezi pe unul ca a bagat mana in poseta cuiva, il ciuruiesti. Eventual ar merge zis :Introducerea in legislatie a obligativitatatii detinatorilor legali de arme de a participa activ la combaterea fenomenului infractional cu mana armata si de a veghea la respectarea legislatiei privind detinerea si uzul ilegal al armelor si munitiei
.... de a participa activ, la solicitarea si impreuna cu fortele de ordine abilitate, la combaterea....
@ nedumeritu
Cititi sau recititi va rog expunerea asta de motive privind necesitatea modificarii L295/2004. Sunt convins ca imi veti da dreptate apoi.
http://www.cdep.ro/proiecte/bp/2008/800/90/1/em891.pdf
Cititi sau recititi va rog expunerea asta de motive privind necesitatea modificarii L295/2004. Sunt convins ca imi veti da dreptate apoi.
http://www.cdep.ro/proiecte/bp/2008/800/90/1/em891.pdf
-
nedumeritu
Completat, modificat, in concluzie, propunere judicioasa.SLY wrote:Aici eu as modifica putin. Sa nu se interpreteze aiurea, ceva de genul: vezi pe unul ca a bagat mana in poseta cuiva, il ciuruiesti. Eventual ar merge zis :Introducerea in legislatie a obligativitatatii detinatorilor legali de arme de a participa activ la combaterea fenomenului infractional cu mana armata si de a veghea la respectarea legislatiei privind detinerea si uzul ilegal al armelor si munitiei
.... de a participa activ, la solicitarea si impreuna cu fortele de ordine abilitate, la combaterea....
Thanx for contribution!
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Inca o data se arunca praf in ochi ca sa abata atentia opiniei publice de la altele mai groase si dupa bunul obicei, decat sa ii traga la raspundere pe vinovati, mai bine loveste pe toata lumea ca treaba asta se poate raporta si ascunde bine incompetenta.
Iar chestii dastea cu "trebuie facut ceva concret.... nu petitii" aud in fiecare zi. Numai ca nimeni nu vrea sa se implice in mod direct. Foarte usor se poate strivi un arici cu curul altuia.
Iar chestia asta cu "ia de aici niste bani si fa tu treaba" este deasemenea simpla. Eventual daca nu iese te pot critica.
Sa fiu iertat, dar m-am saturat de cei care adopta politica coiului. Adica "participa dar nu se baga".
Iar chestii dastea cu "trebuie facut ceva concret.... nu petitii" aud in fiecare zi. Numai ca nimeni nu vrea sa se implice in mod direct. Foarte usor se poate strivi un arici cu curul altuia.
Iar chestia asta cu "ia de aici niste bani si fa tu treaba" este deasemenea simpla. Eventual daca nu iese te pot critica.
Sa fiu iertat, dar m-am saturat de cei care adopta politica coiului. Adica "participa dar nu se baga".
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
La cate petitii s-au facut,au avut cu ce se stergeBabanu wrote:Imi cer scuze fata de initiatori, nici vorba sa doresc a ofensa pe cineva, insa aceasta actiune este o pierdere de timp.
Deci, cum o sa fie?
la fund legiuitorii!
Sper macar,ca le-a lezat pretiosul cur!
Da,hai sa rupem pisica in doua!
Sa facem ceva concret,chiar o chemare in instanta
a statului!
Statul care inseamna loazele ce s-au cocotat in scaunul
puterii si care dau legi dupa bunul lor plac.
Bazeaza pe mine!

Singura solutie , parerea mea este sa trimitem mailuri si scrisorii cu argumente juste ( ce a spus macarici la discutii diverse este perfect ) si sa trimitem la televiziunii , va garantez ca o sa le ia in discutii daca este facuta corect si semnata de cat mai multi , asta cu petitia este o tampenie ca nu o ia nimeni in seama , FACEM O SCRISOARE ( facuta beton ) CU ARGUMENTE SI O TRIMITEM PRIN MAIL LA TOATE TELEVIZIUNILE TIMP DE 1 SAPTAMANA , SEMNATA DE CAT MAI MULTI SI O SA VEDETI VOI CA O SA O CITEASCA , MA UITAM LA EMISIUNEA 'NASUL' SI CITEA RADU MORARU SCRISORILE TELESPECTATORILOR DIN TOATE DOMENIILE , DACA NU NE UNIM FORTELE TOT NOI O SA SUFERIM SI VB CUIVA O SA NE UITAM LA POZE
HAI DRACU SA FACEM CEVA , POATE REUSIM
Si aici marsez!catauk wrote:FACEM O SCRISOARE ( facuta beton ) CU ARGUMENTE SI O TRIMITEM PRIN MAIL LA TOATE TELEVIZIUNILE TIMP DE 1 SAPTAMANA , SEMNATA DE CAT MAI MULTI SI O SA VEDETI VOI CA O SA O CITEASCA , MA UITAM LA EMISIUNEA 'NASUL' SI CITEA RADU MORARU SCRISORILE TELESPECTATORILOR DIN TOATE DOMENIILE , DACA NU NE UNIM FORTELE TOT NOI O SA SUFERIM SI VB CUIVA O SA NE UITAM LA POZE [/size]
Dar intr-adevar,SA FACEM DRACU',CEVA!Nu sa stam ca boul pe coada!
P.S. Si ce zice constitutia Romaniei la art.16,paragraf 1 si 2?
Cum ca un demnitar are 4 c...oaste si eu numa'2?
Sau suntem egali in fata legii ca numar de c...oaste?!?

PNL-istul este orb sau este interlob sau mafiot ca altfel ar vedea ce se intampla pe strazi unde infractorii sunt inarmati deja cu pistoale cu glont sai uneori cu bile de cauciuc, si astea fara sa detina nici un act, cei care au acte folosesc doar in caz de autoaparare, deci undei siguranta? El normal detine pistol cu glont este demnitar dar noi? Pana vine politia ne fura, ne bat, ne umilesc, pai eu cred ca daca ar fi el intr-o situatie ca asta sigur ar fi vrut o arma in mana lui. Asta abereaza. In loc sa ne protejeze rahatul asta ne lasa fara aparare,(poate stie el de ce). Nu stiu cine la votat dar sincer eu sper sa ajunga anchetat de DNA ca nacar asa poate mai scapam de infractori. Continuati(am semnat petitia) lupta pentru a ajunge sa putem sa ne protejam singuri ca statul oricum este corupt.
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.