Caut pistol AC puternic

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Emanuel

Post by Emanuel »

ionyde wrote:nu urasc animalele. m-ati inteles gresit.era sa ma muste acel caine si nu scapa de mania mea. In rest n-am nimic cu restu vagabonzilor. V-s vedea pe voi cat de mari iubitori de animale ati mai fi daca v-ar trage o muscatura zdravana un vagabont din ala...
N-ai sa vezi !
De aproape 4 decenii nu l-am intalnit inca pe ala care sa ma muste.
Probabil nu s-a nascut inca. :mrgreen:

Si crede-ma, am fost incoltit si de haite, si de kamikaze singuratici,
iar eu nu port nici pistoale, nici bastoane, nici spray-uri, dar nici fripturi sau mici cu mustar. :mrgreen:
Doar ma uit la ei, vorbesc cu ei si, incet, incet (nu alerg) le parasesc teritoriul.

Si asa - toata lumea multumita!
:mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Emanuel wrote:
ionyde wrote:nu urasc animalele. m-ati inteles gresit.era sa ma muste acel caine si nu scapa de mania mea. In rest n-am nimic cu restu vagabonzilor. V-s vedea pe voi cat de mari iubitori de animale ati mai fi daca v-ar trage o muscatura zdravana un vagabont din ala...
N-ai sa vezi !

iar eu nu port nici pistoale, nici bastoane, nici spray-uri, dar nici fripturi sau mici cu mustar. :mrgreen:
Doar ma uit la ei, vorbesc cu ei si, incet, incet (nu alerg) le parasesc teritoriul.

Pai de,
Reptila tot reptila, nu?
Ce sa zica bietul cain cand te vede cu pulsul 3,2 pe minut?
Aoleu!!! asta n-are nimic in instalatie, n-am ce purja la el. :?
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
violiv

Post by violiv »

Emanuel wrote:
N-ai sa vezi !

Cam asa mi se intampla si mie. Doar ca eu vad un pic altfel problema si nu inteleg de ce trebuie sa merg printre blocuri cu ochii in 14 mai ceva ca-n padure, nu cumva sa incalc terioriul vreuneia din haitele aciuate pe acolo. Si oricat as fi de nemuscat de caini si posesor si iubitor de caini la viata mea, nu-mi place absolut deloc sa stiu ca e cam naspa daca trebe sa ies la 2 noaptea din casa (meseria e de asa natura ca se mai intampla) si daca am uitat nuiaua minune fac 45 de minute o bucata de drum de nici 5 minute in mod normal. Nu inteleg nici de ce un copil intre 3 si 12 ani trebuie dus in spate prin toata "jungla urbana" pentru ca, chiar daca haita de langa blocul tau te cunoaste, cea de la blocul vecin te vede ca pe un intrus. De ce trebuie sa-mi sun de la coltul strazii prietenii la care merg in vizita sa vina sa ma ia ca sa nu ma considere la fel de intrus cateii de la blocul lui? De ce acesti amarati ai nimanui ajung sa sfasie, chiar sa omoare copii si adulti absolut nevinovati fata de ei. Mie mi se pare cel putin aiurea daca nu de-a dreptul patologic sa pui viata unui caine mai presus de cea a unui copil sau om. Din aceiasi aproape 40 ani, 25 ani am avut caini ai mei si am cautat cat am putut sa-i inteleg. Maidanezii au comportamente aberante complet.

Iar pentru acesti foarte multi iubitori de animale cu care, cica, n-ar trebui sa ma intalnesc pentru ca risc s-o iau pe coaja (asta pentru c-ar fi muuulti....da' mai stiu eu citat celebru ce se incheie cu " dar multi" si am impresia ca se potriveste si aici la fix) am un sfat care ar rezolva toate-toate probleme legate de maidanezii nostrii:
LUATI-I FRATILOR ACASA!
Vreti sa-i ingrijiti, sa le dati de mancare, sa-i vaccinati, deparazitati? Perfect! da' faceti treaba pana la capat si duceti-i in apartament, casa, curte, etc. Asa ramane fiecare cu ce vrea muschiu' lui: voi cu maidanezii si eu cu linistea.
Nu o doresc nimanui, departe de mine gandul acesta, dar tare as vrea sa vad ca va pastrati convingerile astea pacifiste si iubitoare dupa ce alergati cu un deget al copilului vostru in batista in urma salvarii si cu speranta ca va fi pus la loc.

P.S. nici bila de cauciuc si nici alica de AC nu rezolva nimic - pur si simplu, prea mic efectul.
Da' un 30-06 de exemplu, ii scuteste de orice chin si ii trimite "pe intinsele plaiuri ale vanatorii" absolut instantaneu, fara nici macar o secunda de suferinta. Din nefericire, foarte rar maidanezii de oras parasesc linistea dintre blocuri si trebe sa fie la 500 m de localitate ca sa-l scutesc de o viata mizera absolut legal. Si ca sa moara "iubitorii" de oftica, eventual sa le stea in gat capatul de os pe care tocmai se pregateau sa-l puna deoparte pentru maidanezul ce le pazeste masina din parcare, aflati ca-i "execut" astfel ori de cate ori ii intalnesc. Nu ca mi-ar face placere treaba asta dar trebuie si asta facuta de cineva.
hedone

Post by hedone »

Violiv, te stiam baiat destept. Luatul pe coaja e o aberatie, era vorba despre comparatia intre a lovi tu un caine, si a fi lovit asemanator. Degeaba faci comparatia cu prosti, dar multi... ca tu ridici prostia la rang de arta cu afirmatiile de mai sus. Executa-i, bate-i, loveste-i... e o conspiratia mondiala impotriva ta cand mergi la 2 noaptea printre blocuri, haite intregi dom'le, cu planuri de atac bine puse la punct... ce mai o nebunie.
Patetic.
De fapt pe un astfel de forum de toata jena... nici nu ma astept sa intalnesc altfel de oameni. Pacat de aceia care inca mai spera sa aduca discutiile pe drumul cel bun
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Cum ziceam, sa lasam prostioarele deoparte si sa ne punem cu burta pe treaba.
Am contactat cateva persoane care chiar stiu ce facu cu armele.
Sunt instructori sefi pe la "scoli inalte" in State.

Am obtinut de la ei, cu confirmare pe email :lol: :shock: acceptul sa
traduc si sa adaptez pentru nevoile si posibilitatile noastre cele 10
exercitii de baza folosite de toti marksman-ii lor de top in antrenamentul
curent.
Este vorba de serii de exercitii de tragere dry-firing (adica cu munitie
fara capse, ca sa zic asa) si setul de exercitii ce formeaza si corecteaza
automatismele de quick-draw&shoot la personalul din trupele lor speciale.

Ma gandesc ca daca chestiile astea chiar sunt folosite de Federal Defense
Training School, trebuie sa fie ceva de capul lor.

In consecinta, calcati-va pe orgolii si mergeti pe site-ul meu de resurse
unde veti gasi toate explicatiile si posibilitatea de a utiliza exercitiile
dinamice pregatite acolo.
Le gasiti la http://www.b46.me, in galeria de resurse, la
prima pozitie, la Dry-Firing.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Emanuel

Post by Emanuel »

Super ! Aferim !

:D
Emanuel

www.romsdc.ro
cyrus12

Post by cyrus12 »

ionyde nu arma AC e raspunsul la problema ta .Cred ca cel mai bine e sa ii bombardezi cu reclamati pe cei de la ecarisaj sa vina sa il ridice pe "inculpat" daca e asa de rau .Armele AC (mai ales pistoalele )sunt slabe si nu faci decat sa il ranesti in cel mai bun caz.Singura arma AC care ar putea face ceva damage este Airforce Condor (hi-power aigun rifle) care sincer in conditile actuale nu cred ca se preteaza de achizitionat.In alta ordine de idei ca si hedone si eu sunt un iubitor de animale (am avut hamsteri ,caine si acum am 2 pisici )dar problema cainilor fara stapan e una grava .Poate ca nu animalele ar trebui inpuscate ci cei care pe baza lor incaseaza o gramada de bani si nu fac nimica in folosul lor .Starpirea lor mi se pare o prioritate ori cat de barbara ar fi pentru ca se pune problema ori ei ori noi .Sincer saptamana trecuta am fost nevoit sa trec printr-o haita de caini(vro 15 la numar)si mi-a cam tatait curu la gandul ca s-ar putea repezi la mine .Din fericire erau prea ocupati cu batutul intre ei .Dupa parerea mea caini vagabonzi sunt si or sa ramana o problema a vieti noatre cotidiene .ionyde daca vrei sa il pui la punct pe "inculpat "cumparati vro doua spay-uri defensive cu piper si cand te ataca dai cu jet in nas si in ochi .Iti garantez ca dupa vro doua aplicari o sa te ocoleasca pe la kilometru 14 :wink:
Ultimul care pleaca din Romania stinge lumina
http://www.clubairguns.ro/
http://www.clubairguns.ro/forum/
Image
dcrist

Post by dcrist »

nedumeritu wrote:Cum ziceam, sa lasam prostioarele deoparte si sa ne punem cu burta pe treaba.
Am contactat cateva persoane care chiar stiu ce facu cu armele.
Sunt instructori sefi pe la "scoli inalte" in State.

Am obtinut de la ei, cu confirmare pe email :lol: :shock: acceptul sa
traduc si sa adaptez pentru nevoile si posibilitatile noastre cele 10
exercitii de baza folosite de toti marksman-ii lor de top in antrenamentul
curent.
Este vorba de serii de exercitii de tragere dry-firing (adica cu munitie
fara capse, ca sa zic asa) si setul de exercitii ce formeaza si corecteaza
automatismele de quick-draw&shoot la personalul din trupele lor speciale.

Ma gandesc ca daca chestiile astea chiar sunt folosite de Federal Defense
Training School, trebuie sa fie ceva de capul lor.

In consecinta, calcati-va pe orgolii si mergeti pe site-ul meu de resurse
unde veti gasi toate explicatiile si posibilitatea de a utiliza exercitiile
dinamice pregatite acolo.
Le gasiti la http://www.b46.me, in galeria de resurse, la
prima pozitie, la Dry-Firing.
RESPECT! imi sunt de mare ajutor! :wink: intotdeauna ai de invatat de la altii :wink:
Emanuel

Post by Emanuel »

dcrist wrote:
RESPECT! imi sunt de mare ajutor! :wink: intotdeauna ai de invatat de la altii :wink:
Vazushi, mai omule, mai Dane, ce facushi cu prostiile tale imperialiste sortite pieirii ?!?

Emanuel

www.romsdc.ro
ionyde

Post by ionyde »

Tot nu inteleg un lucru...si observ ca voi va contraziceti in detalii. Daca pistolul AC cu alica e atat de slab si de inofensiv pt animale de ce faceti atata tam-tam ca as fi un rambo pt animale? prin asta imi aratati indirect, ca acele pistoale cu alica au totusi o oarecare putere ...
haiosu

Post by haiosu »

daca unu iti da o palma, pumn, picior... se numeste inofensiv?!?
te va durea... nu?
tragi cu un pistol cu ac...rambo din carpati... actiunea o condamnam noi, sau intentia... pt ca este ILEGAL si chiar de ar fi legal, nu poti omora un caine cu ac. pt pestcontrol la caini vagabonzi exista ecarisaj si in anumite conditii vanatori. simplu!
Razvan

Post by Razvan »

Poate aveti de gand sa schimbati numele topicului ca sunteti off de mult.
Si inainte ca orice pusti sa-l jigneasca pe Violiv (nu ca ar avea nevoie de sustinerea mea pe aici) ar trebui sa se mai gandesca - omul pe langa faptul ca este o enciclopedie vie mai stie si ce vorbeste (chestii de bun simt).
Si cine-mi spune ca nu si-a luat jucarie de asta cu AC (am si eu in rastel - stati linistiti, pe langa altele....) ca sa nu o incerce si la ce misca.....MINTEEEE cu nerusinare.
Iar fanteziile cu bete de chibrit, tinte de hartie, cronometre, jouli si alte prostii......mai usor. Toti vreti sa tineti in mana o arma adevarata si va imbatati cu apa rece. Puneti mana pe carte, invatati treceti un examen si, atat cat permite legislatia stupida a acestei tari, puteti sa va atingeti telul final(cel putin un .22LR daca nu mai mult).
Sau puteti sa visati in continuare cu ochii deschisi. Si daca toti suferim, nu este din cauza vanatorilor ci a pustilor gaozari cu talente ascunse de John Wayne de Dambovita.
Oricum nu s-a nascut javra care sa ma intalneasca in teren si cu care sa vreau sa ma imprietenesc....
Emanuel

Post by Emanuel »

Razvan wrote:Poate aveti de gand sa schimbati numele topicului ca sunteti off de mult.
Si inainte ca orice pusti sa-l jigneasca pe Violiv (nu ca ar avea nevoie de sustinerea mea pe aici) ar trebui sa se mai gandesca - omul pe langa faptul ca este o enciclopedie vie mai stie si ce vorbeste (chestii de bun simt).
Si cine-mi spune ca nu si-a luat jucarie de asta cu AC (am si eu in rastel - stati linistiti, pe langa altele....) ca sa nu o incerce si la ce misca.....MINTEEEE cu nerusinare.
Iar fanteziile cu bete de chibrit, tinte de hartie, cronometre, jouli si alte prostii......mai usor. Toti vreti sa tineti in mana o arma adevarata si va imbatati cu apa rece. Puneti mana pe carte, invatati treceti un examen si, atat cat permite legislatia stupida a acestei tari, puteti sa va atingeti telul final(cel putin un .22LR daca nu mai mult).
Sau puteti sa visati in continuare cu ochii deschisi. Si daca toti suferim, nu este din cauza vanatorilor ci a pustilor gaozari cu talente ascunse de John Wayne de Dambovita.
Oricum nu s-a nascut javra care sa ma intalneasca in teren si cu care sa vreau sa ma imprietenesc....
Amigo, parca esti nou pe aici - desi de 3 ani pe forum, dar extrem de perimat, totusi.

Pe "violiv" nu il jignim, e extrem de valabil. Dimpotriva - RESPECT !!!

Asa e, mintim, ne place sa tragem si dupa "ceva ce misca".
De aceea mergem la talere. Se "misca" mai bine, mai natural si mai imprevizibil decat orice altceva.
Dar pe ele nu le afecteaza prea mult. Deh, lut prost !
Iar daca ar fi sa fie sa tragem si in necuvantatoare, mai ca ne-ar impinge pacatul sa incepem cu "vedete" de astea, din spatele blocului.
(Daca s-au inteles complimentele ! :evil: )

Iar cu invatatul, cu cartea, cu LR-ul, te rugam: mai de vara ! Mai subtire !
Cand o ardeau unii cu dintr-astea, probabil o frecati prin nisip si spuneati: "Uite, mama, "trece" militarii !

Hai, te "pupic" ! :mrgreen:

P.S.:
Apropo de carte:
De ce s-a folosit virgula intre "uite" si "mama", sau dupa "hai" ?

P.S. 2:
WTF ar fi PS ?

Te "pupic" ! Din nou !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Emanuel

www.romsdc.ro
danhati

Post by danhati »

Amigo, parca esti nou pe aici - desi de 3 ani pe forum, dar extrem de perimat, totusi.

Pe "violiv" nu il jignim, e extrem de valabil. Dimpotriva - RESPECT !!!

Asa e, mintim, ne place sa tragem si dupa "ceva ce misca".
De aceea mergem la talere. Se "misca" mai bine, mai natural si mai imprevizibil decat orice altceva.
Dar pe ele nu le afecteaza prea mult. Deh, lut prost !
Iar daca ar fi sa fie sa tragem si in necuvantatoare, mai ca ne-ar impinge pacatul sa incepem cu "vedete" de astea, din spatele blocului.
(Daca s-au inteles complimentele ! )

Iar cu invatatul, cu cartea, cu LR-ul, te rugam: mai de vara ! Mai subtire !
Cand o ardeau unii cu dintr-astea, probabil o frecati prin nisip si spuneati: "Uite, mama, "trece" militarii !

Hai, te "pupic" !

P.S.:
Apropo de carte:
De ce s-a folosit virgula intre "uite" si "mama", sau dupa "hai" ?

P.S. 2:
WTF ar fi PS ?

Te "pupic" ! Din nou !

:lol:
Asta chiar m-a bine dispus ... :lol:
AK Sadu cal. 7,62x39
Fort 14 cal. 9mm
Mauser HSc 90 cal. 10x22T
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
3 sabii si vreo 50 de cutite
...................................
(se va completa ulterior)
emy

Post by emy »

http://www.pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=961

sa nu zici ca nu-ti recomandam ceva serios.
spor la cumparaturi ;) si atentie mare la lege.
Post Reply