Razvan wrote:Poate aveti de gand sa schimbati numele topicului ca sunteti off de mult.
Si inainte ca orice pusti sa-l jigneasca pe Violiv (nu ca ar avea nevoie de sustinerea mea pe aici) ar trebui sa se mai gandesca - omul pe langa faptul ca este o enciclopedie vie mai stie si ce vorbeste (chestii de bun simt).
Si cine-mi spune ca nu si-a luat jucarie de asta cu AC (am si eu in rastel - stati linistiti, pe langa altele....) ca sa nu o incerce si la ce misca.....MINTEEEE cu nerusinare.
Iar fanteziile cu bete de chibrit, tinte de hartie, cronometre, jouli si alte prostii......mai usor. Toti vreti sa tineti in mana o arma adevarata si va imbatati cu apa rece. Puneti mana pe carte, invatati treceti un examen si, atat cat permite legislatia stupida a acestei tari, puteti sa va atingeti telul final(cel putin un .22LR daca nu mai mult).
Sau puteti sa visati in continuare cu ochii deschisi. Si daca toti suferim, nu este din cauza vanatorilor ci a pustilor gaozari cu talente ascunse de John Wayne de Dambovita.
Oricum nu s-a nascut javra care sa ma intalneasca in teren si cu care sa vreau sa ma imprietenesc....
Amigo, parca esti nou pe aici - desi de 3 ani pe forum, dar extrem de perimat, totusi.
Pe "violiv" nu il jignim, e extrem de valabil. Dimpotriva - RESPECT !!!
Asa e, mintim, ne place sa tragem si dupa "ceva ce misca".
De aceea mergem la talere. Se "misca" mai bine, mai natural si mai imprevizibil decat orice altceva.
Dar pe ele nu le afecteaza prea mult. Deh, lut prost !
Iar daca ar fi sa fie sa tragem si in necuvantatoare, mai ca ne-ar impinge pacatul sa incepem cu "vedete" de astea, din spatele blocului.
(Daca s-au inteles complimentele !

)
Iar cu invatatul, cu cartea, cu LR-ul, te rugam: mai de vara ! Mai subtire !
Cand o ardeau unii cu dintr-astea, probabil o frecati prin nisip si spuneati: "Uite, mama, "trece" militarii !
Hai, te "pupic" !
P.S.:
Apropo de carte:
De ce s-a folosit virgula intre "uite" si "mama", sau dupa "hai" ?
P.S. 2:
WTF ar fi PS ?
Te "pupic" ! Din nou !