af-10 se mai poate aduce?

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
alex

af-10 se mai poate aduce?

Post by alex »

salut!
vreau si eu un pistol af-10, dar vad ca nu se mai gaseste pe site, se mai poate aduce? sau un alt model de pistol fara co2 si care sa nu arata a robocop...
alex

Post by alex »

chiar nu poate nimeni sa-mi raspunda la intrebarea asta?
Eugen

Post by Eugen »

Domnul Mariu Cocarla este in concediu pana la inceputul lunii septebrie. In septembrie o sa primesti sigur raspuns (nu eshti singurul care asteapta)!
Sa sti ca toate pistoalele cu aer comprimat care nu folosesc CO2 arata a ... robocop.
alex

Post by alex »

uita-te si tu pe gamo.com la af-10, acum 2 ani l-am tinut in mana, e cam cat un p-23 si e chiar finutz fata de p-800... plus avantajul lipsei beneficiilor co2: garnituri busite destul de des, butelie ce tine 30 focuri, etc
Eugen

Post by Eugen »

alex wrote:uita-te si tu pe gamo.com la af-10, acum 2 ani l-am tinut in mana, e cam cat un p-23 si e chiar finutz fata de p-800... plus avantajul lipsei beneficiilor co2: garnituri busite destul de des, butelie ce tine 30 focuri, etc
... si sunt scumpe pt buzunarul nostru as mai adauga eu!
Am tinut si eu AF-10 in mana tot acum cativa ani. Nu stiu de ce nu sa mai importat! Dupa cate stiu eu service-ul este destul de pretentios, dar oricum nu pica asa de des cum se duc garniturile la pistoalele cu CO2.
alex

Post by alex »

s-a intors dl Cocarla din vacanta? am vazut ca e inca pe site gamo, sunt dispus sa platesc suplimentar...
arrow
Site Admin

Post by arrow »

alex wrote:s-a intors dl Cocarla din vacanta? am vazut ca e inca pe site gamo, sunt dispus sa platesc suplimentar...
Mii de scuze pt. intarziere! Din motive personale am lipsit din firma mai mult decat am estimat initial.

Am primit si de la Gamo email-ul dvs cu solicitarea.

Nu aducem modelul respectiv. Imi pare rau.

Marius Cocarla
Post Reply