Ghicitori

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Post by nedumeritu »

MrPlici wrote:
nedumeritu wrote::?: :?:
Buruienuta galbinuta,
Rar barbat care te cruta.
:?: :?:
Tutunul :lol: :lol:
Mei hoţu mei, cum le ştie el pe toate mei :!:
Să mor, nu alta, Coană Joiţico :!:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
MrPlici

Post by MrPlici »

Deget nu e, unghie n-are , dar atarna-ntre picioare
orisicine se intrece , s-o apuce si s-o frece ? :lol: :lol: :lol:
_ Image

cataok

Post by cataok »

Nedumeritul si Mr Plici perechea anului 2009. Bai fratilor mai bine va duceti in parc sa jucati sah precum pensionarii, lasati-ne cu inutilitatea topicurilor voastre. Ce mai urmeaza sah prin corespondenta? Da Dane stiu ca acum o sa-mi spui cine a inventat sahul si ca de fapt istoria nu il cunoaste pe adevaratul inventator si ca un mare filozof indian spunea ca .... mai lasa-ne frate, esti la fel de util precum un pop-up de la o pagina de net, sari mereu in ochii omului ca te vrea ca nu te vrea. Macar acolo punem un pop-up blocker si scapam, la tine ce trebuie sa te banam?

Mai lasati fratilor bancurile si povestile pentru copii ca stiu si eu sa dau search daca vreau un banc sau mai stiu ce zicala a unui profet din Mogosoaia. Spuneti-mi de niste arme de niste lucruri utile. Incepuse Dan sa zica ceva de un revorver, dar cand a dat-o in balarii s-a dus dracu topicu. Treziti-va si aduceti ceva util sau taceti din gura!
MrPlici

Post by MrPlici »

Cataok , CIOCU MIC CA AMEŢEŞTI si e grav :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eu cand am spus sa nu se mai scrie bancuri au sarit pe mine , asa ca am pus si niste ghicitori sa fie tot tacamul , citesete toate topicurile istetule
_ Image

MrPlici

Post by MrPlici »

cataok wrote:Nedumeritul si Mr Plici perechea anului 2009. Bai fratilor mai bine va duceti in parc sa jucati sah precum pensionarii, lasati-ne cu inutilitatea topicurilor voastre. Ce mai urmeaza sah prin corespondenta? Da Dane stiu ca acum o sa-mi spui cine a inventat sahul si ca de fapt istoria nu il cunoaste pe adevaratul inventator si ca un mare filozof indian spunea ca .... mai lasa-ne frate, esti la fel de util precum un pop-up de la o pagina de net, sari mereu in ochii omului ca te vrea ca nu te vrea. Macar acolo punem un pop-up blocker si scapam, la tine ce trebuie sa te banam?

Mai lasati fratilor bancurile si povestile pentru copii ca stiu si eu sa dau search daca vreau un banc sau mai stiu ce zicala a unui profet din Mogosoaia. Spuneti-mi de niste arme de niste lucruri utile. Incepuse Dan sa zica ceva de un revorver, dar cand a dat-o in balarii s-a dus dracu topicu. Treziti-va si aduceti ceva util sau taceti din gura!

MrPlici

Posted: Wed Jan 14, 2009 6:04 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Daca vroiam sa vedem bancurii intram pe siteurile urmatoare
www.bancuri.net
www.bancuri.biz
www.glume-bancuri.ro
www.bancuritari.net
www.bancuriglume.com
www.glumetzul.ro
www.bancuri.orasultau.ro

Mi se pare penal sa vi pe un forum de arme si sa scrii bancurii , dar la voi la tara acum sa inventat internetul

Back to top

DaBears

Posted: Wed Jan 14, 2009 9:04 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

mai taci plici.
continua barthy, mie chiar imi plac bancurile

"Useless laws weaken necessary laws."

Back to top

nedumeritu

Posted: Wed Jan 14, 2009 9:19 pm Post subject:

@ Mr.Plici

Nici nu stii cat de tare ai zbarcit-o de data asta!
Pe bune.
Si nu stiu de ce, ma obisnuisem cu prezenta ta si chiar iti cautam posturile
in ultima vreme.
Devenisesi foarte agreabil in ultima vreme.
Si acum, pleosc! cu bata'n balta.
Chiar ca ai lovit in cine nu trebuia
.

Sunt fondatorul ideii ROMSDC din Martie 2008, cu acte!

Back to top

MrPlici

Posted: Wed Jan 14, 2009 10:19 pm Post subject:

DaBears wrote:
mai taci plici.
continua barthy, mie chiar imi plac bancurile

Pai daca iti plac de ce nu intri pe siteurile respective , pai ce mai aici este forum de bancurii ??_________________

cataok , citeste asta si dupa aia da cu ciocu
_ Image

cataok

Post by cataok »

Sunt 3 topicuri inutile, asta era ultimul, imi pare rau ca nu am scris pe fiecare din ele cat ma entuziasmeaza prezenta lor si cata placere vizuala imi produc, daca asta te face fericit o voi face. Eu am zis ca lumea se complace in prostie si inutilitate. De exemplu Haiosu care apare din Paste in Craciun pe forum doar ca sa scrie bancuri si sa faca morala, nedumeritul care ne plimba de la Macheaveli pana la Caiafa incercand sa ne arate cat e el de destept. Angel Of Light care e un Nedumerit mai tanar... Tu.... spune-mi si mie, fa un copy paste si arata-mi un post unde dai un sfat legat de arme util si bun ca sa nu consideri ca ma i-au de tine.
MrPlici

Post by MrPlici »

cataok wrote:Sunt 3 topicuri inutile, asta era ultimul, imi pare rau ca nu am scris pe fiecare din ele cat ma entuziasmeaza prezenta lor si cata placere vizuala imi produc, daca asta te face fericit o voi face. Eu am zis ca lumea se complace in prostie si inutilitate. De exemplu Haiosu care apare din Paste in Craciun pe forum doar ca sa scrie bancuri si sa faca morala, nedumeritul care ne plimba de la Macheaveli pana la Caiafa incercand sa ne arate cat e el de destept. Angel Of Light care e un Nedumerit mai tanar... Tu.... spune-mi si mie, fa un copy paste si arata-mi un post unde dai un sfat legat de arme util si bun ca sa nu consideri ca ma i-au de tine.

Pai ce mai frate , tu ai scris ceva bun legat de arme ? ce vrei sa se mai scrie , eu unul stiu aproape tot despre arma mea ( rg 88 ) ? daca cineva este interesat de ceva anume poate sa ceara o parere si fi sigur ca baieti o sa sara cu raspunsuri care mai decare mai bune , trebuie sa se scrie la nesfarsit despre pistoalele aste , sunt 3 - 4 marci si aici sa rupt o caruta de tastaturi despre ele , daca vrei sa aflii mai multe si ai timp citeste toate topicurile si o sa vezi ca esti beton dupa aia . hai salut
_ Image

cataok

Post by cataok »

Ai RG? Pai si de aia ti-ai rupt gatu sa-mi dai un sfat cum sa-l intretin? Am pus un topic special pentru asta dar banuiesc ca erai plecat din tara. Am cautat ce ai publicat si am gasit 0 lucruri utile, interesante si inteligente. Asa ca nu te mai da lovit de soarta si lasa si tu sfaturile. Ce am scris eu folositor? Le-am povestit unor colegi de forum cum era sa raman cu ochii in soare cu pistolul Fort si f..t si cu banii luati, am aflat pentru o lume intreaga cum se poate schimba teava la RG si astfel sa ai o arma mai buna (ca tot veni vorba nu mi s-a spus cam care sunt sortii de izbanda si daca armurierul ala mi-l centreaza bine). Vrei si alte lucruri? Scuze dar eu nu demontez pistoale in timpu liber si nici nu citesc bancuri pe net. Mai bine cauti inainte sa te arunci cu ideile si vezi fiecare ce scrie.
haiosu

Post by haiosu »

cataok wrote:Sunt 3 topicuri inutile, asta era ultimul, imi pare rau ca nu am scris pe fiecare din ele cat ma entuziasmeaza prezenta lor si cata placere vizuala imi produc, daca asta te face fericit o voi face. Eu am zis ca lumea se complace in prostie si inutilitate. De exemplu Haiosu care apare din Paste in Craciun pe forum doar ca sa scrie bancuri si sa faca morala, nedumeritul care ne plimba de la Macheaveli pana la Caiafa incercand sa ne arate cat e el de destept. Angel Of Light care e un Nedumerit mai tanar... Tu.... spune-mi si mie, fa un copy paste si arata-mi un post unde dai un sfat legat de arme util si bun ca sa nu consideri ca ma i-au de tine.
uite aici o reiterare a ce am mai "zis" pe forum despre rg, asta in afara de tonele care s-au scris despre el si celelalte alte cateva marci existente prin buzunarele posesorilor... ... ...: http://www.bearmed.org/galned/content/0 ... 88-019.jpg

CRED CA SCRIE DESTUL DE CLAR: PREZENTARI PERSONALE!

AAAA... si subsemnatul a inceput sa faca prezentari si sa dea info... membrilor romsdc si invitatilor romsdc... ghinion de nesansa. vrei sa te afirmi, vrei sa afli mai multe? plateste cotizatia, devino membru romsdc si vei afla: de la sfaturi tehnice pana la sfaturi juridice. nu vrei sa vii? varul google iti spune multe
clar?!?

Image
hedone

Post by hedone »

din nefericire este un forum lasat de izbeliste. O sectiune de divertiment nu strica. Pentru unii este singurul forum urmarit, si ce cacat, io vreau sa vad ce bancuri pune haiosu... cand am chef de bancuri. Cand nu, nu-l deschid si basta. Ca nu face nimeni o sectiune, imputati administratorului. La fel si faptul ca unele lucruri spuse unde nu trebuie nu sunt mutate. Trebuie sa citesc topicul de ghicitori sa vad ce discuta bajetii astia de RG cu atata ura-n glas :lol:
Si sa fim seriosi, topic de ghicitori...
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
Post Reply