EKOL VIPER 2.5" - cal. 9mm Rubber/P.A.K.

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

haiosu

Post by haiosu »

cataok wrote:Cine sa te toarne mai pe tine Pliciule? Si tu faci afaceri cu arme? Hai nu fi sfios cine te-a putut ameninta din ROMSDC cu asemenea fapte. Eu nu te cred! Sport extrem cu masina pe gheata? Pai la unii si ganditul e sport extrem!!!
EU!
SI NU E AMENINTARE CI E PROMISIUNE!
nu avem nevoie de cazuri (penale sau nu) avem nevoie de respectarea legilor tarii. bune sau rele, astea sunt. deocamdata. nu va convin? emigrati tata si nu va mai intoarceti. sau ramaneti aici si hai sa facem treaba. sa gasim solutii viabile si legale. e greu? probleme gogule?
atunci BATISTA PE TAMBAL!
NU E GREU? ATUNCI SA VA AUD! scurt, clar la obiect si cu un limbaj cat mai academic posibil
haiosu

Post by haiosu »

MrPlici wrote:
cataok wrote:Cine sa te toarne mai pe tine Pliciule? Si tu faci afaceri cu arme? Hai nu fi sfios cine te-a putut ameninta din ROMSDC cu asemenea fapte. Eu nu te cred! Sport extrem cu masina pe gheata? Pai la unii si ganditul e sport extrem!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: O intrebare tare , pai fraierul ma confundase cu unu care nu stiu ce nereguli ar fi avut si sustinea mare si tare ca ma cunoaste , imi spunea ca daca era el baiat rau ma turna la politie ca stie el ca eu ( adica ala ) ar fi luat permisul pe naspa :lol: :lol: :lol: :lol:
. :lol: nu mai spun cine este ca stie el
abureala, glagorie si alte alea... macar mergi pe unde te uiti?!?
hedone

Post by hedone »

haiosu wrote:nu exista romsdc bucuresti sau timisoara sau mai stiu eu ce naiba... e romsdc si atat. romsdc inseamna romanian self defense club, adica clubul roman de autoaparare. e o societate inregistrata legal si GATA!
Perfect de acord si rog a nu se mai face vreo diferenta. Putem vorbi eventual de filiale sau de viitoare filiale, dar sa nu ne apucam acuma sa le laudam separat ca nu avem niciun merit in plus.
In schimb, asteptam oameni din restul tarii sa ni se alature. Fie si un singur om intr-un oras. E un pas inainte
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
haiosu

Post by haiosu »

hedone wrote:
haiosu wrote:nu exista romsdc bucuresti sau timisoara sau mai stiu eu ce naiba... e romsdc si atat. romsdc inseamna romanian self defense club, adica clubul roman de autoaparare. e o societate inregistrata legal si GATA!
Perfect de acord si rog a nu se mai face vreo diferenta. Putem vorbi eventual de filiale sau de viitoare filiale, dar sa nu ne apucam acuma sa le laudam separat ca nu avem niciun merit in plus.
In schimb, asteptam oameni din restul tarii sa ni se alature. Fie si un singur om intr-un oras. E un pas inainte
corect. asteptam oameni sa ni se alature ca sa putem incepe sa facem ceva...
suntem alaturi de timisoreni asa cum si ei sunt alaturi de noi si noi toti suntem alaturi de voi ceilalti. in limita bunului simt si al civilizatiei...

ps. o mica precizare: suntem asociatie non profit nu societate cum gresit m-am exprimat. ma refeream la societate ca un grup de oameni cu preocupari comune,capul pe umar si intr-o deplina legalitate.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Fratilor, in fine, dupa o lunga asteptare, o veche previziune ce am avut-o
prin august-septembrie 2008 s-a implinit.
In consecinta pot spune in gura mare [ceea ce va indemn si pe voi,
toti cei din ROMSDC, activi sau neactivi, retrasi sau in adormire...]:

HABEMUS PRESIDENT!

[un fuior de fum alb se inalta timid deasupra Bucurescilor - semn ca
avem in fine un "Papă" in charge in ROMSDC]

Fie-mi iertata rogu-va analogia preluata de la Vatican! Dar impactul
si efectul raspunsurilor lui Haiosu m-a impins la asta. Stiu ca unul din
principiile evaluarii intelighentiei este
"raspunsul pe masura la un stimul pe masura"
dar chiar nu m-am putut abtine.
Again, and again:
HABEMUS PRESIDENT!
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
cataok

Post by cataok »

haiosu wrote:
EU!
nu avem nevoie de cazuri (penale sau nu) avem nevoie de respectarea legilor tarii. bune sau rele, astea sunt. deocamdata. nu va convin? emigrati tata si nu va mai intoarceti. sau ramaneti aici si hai sa facem treaba. sa gasim solutii viabile si legale. e greu? probleme gogule?
NU E GREU? ATUNCI SA VA AUD! scurt, clar la obiect si cu un limbaj cat mai academic posibil
Cand ai dreptate, ai dreptate. Daca am respecta mai multi legea, asa buna si rea cum e ea, poate nu s-ar mai uita toti la noi ca la felul sapte si nu ne-ar mai descrie prin ziare ca fiind pistolari si alte nebuneli. Ma bucur ca iti exerciti functia Haiosule si as vrea sa vad mai multa implicare pe forum din partea ta, caci totusi esti un presedinte de club si nu orice club, deci hai la o pauza de bancuri si sa trecem la treaba!
MrPlici

Post by MrPlici »

cataok wrote:
haiosu wrote:
EU!
Cand ai dreptate, ai dreptate. Daca am respecta mai multi legea, asa buna si rea cum e ea, poate nu s-ar mai uita toti la noi ca la felul sapte si nu ne-ar mai descrie prin ziare ca fiind pistolari si alte nebuneli. Ma bucur ca iti exerciti functia Haiosule si as vrea sa vad mai multa implicare pe forum din partea ta, caci totusi esti un presedinte de club si nu orice club, deci hai la o pauza de bancuri si sa trecem la treaba!
Nu este cazul sa te repeti , suntem oameni inteligenti si pricepem din prima :lol: :lol: :lol: :lol: , daca tu nu pricepi din prima putem sa o bagam si pe a 2 :lol: :lol: :lol:
_ Image

MrPlici

Post by MrPlici »

haiosu wrote:
EU!
DOAMNE , IMI ESTE GREU SA CITESC CUM UNI SAU ALTI SE LAUDA CU ASEMENEA FAPTE , Domnul meu TURNACHE nu este nevoie sa mai dai tu din papagal ca acum daca sti sa dat o lege in care se inregistreaza automat toate convorbirile de pe telefon , internet , mail , etc timp de 6 luni , asa ca nu trebuie sa te mai deranjezi tu sau voi sa dati cu subsemnatul ATENTIE IMI ESTE SCARBA DE ASEMENEA OAMENI CARE NU FAC PRACTIC NIMIC (a scuze fac , toarna :roll: )SI NE INVATA PE NOI SA EMIGRAM
Oare pe unde o fi dreptul la libera exprimare , si de ce trebuie totdeauna sa vina un fraier sau 2345678910111213 , sa ne invete pe noi astia mai de la tara ce sa facem , stie ceva gogule iti spun atat Zăăăătttttttttttttttttttt

aaaaaa si inca ceva , ma uitam pe discovery si am vazut un reportaj despre un portavion american unde lua interviu la soldati de pe portavion , si unul ai spunea reporterului """" eu cred ca noi suntem (pe front )aici pentru a ne disputa suprematia asupra petrolului din zona """" asta a spus un soldat american , deci la aia exista dreptul la libera exprimare , si fac pariu ca nu a patit nimic soldatul

Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine
_ Image

radu.b

Post by radu.b »

haiosu wrote:
MrPlici wrote:Parerea mea este ca ar cam trebui sa facem niste reguli pe acest forum , 5 reguli de baza si sa respectam cu toti indiferent de ce a fost ( de acum in colo )

1 - cred eu ca ar fi sa nu se mai scrie bancuri pe forum

PAREREA MEA ESTE CA SA VENIM FIECARE CU CATE O PROPUNERE DE REGULA, LE ANALIZAM SI FACEM O BAZA , CE SPUNETI ?
CA DACA NU AJUNGEM LA BALACEANCA
toate forumurile care se respecta au sectiunea de umor/discutii diverse samd. incearca tu sa stai numai la munca sa vezi ce placut e! :twisted:
poate ca se mai simte nevoia si de descretire a fruntii, ca altfel se nasc dobitoci ca x si y care cer marirea zilei de lucru. asa stam la lucru si poate nu se mai concep asemena specimene...
ce bine era daca parintii lui hitler, ceausescu, stalin si altii ar fi stiut ce e ala prezervativ... :twisted:
Buna ziua.
Cred ca ar fi suficient sa fie respectate conditiile de la inscrierea pe forum.
Si se rezolva toate problemele.
Cu respect.
MrPlici

Post by MrPlici »

Cam liniste in curtea scoli ce naiba e cu voi . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

haiosu ce mai faci , hedone ai plecat la bai ?

Cum nu mai este putin show nimeni nu mai zice nimic si eu ma plictisesc teribil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Va dau eu un subiect

CE PARERE AVETI DE TREABA ASTA CU ASCULTAREA TELEFOANELOR , INREGISTRAREA TUTUROR PAGINILOR DE NET , MAIL ETC ???????????????????????????????????????????????????????????
_ Image

nedumeritu

Post by nedumeritu »

Spre disperarea ta si a multor altora, toata chestia asta exista in fapt
si inainte
.
Tot ce au reusit astia sa faca acum este sa-i de fata europeana, cica,
si sa limiteze accesul si timpul de stocare, adica sa o transforme in ceea
ce trebuia sa fie. Au incercat sa puna ordine in chestia asta si cum inainte
nu existau reguli ale jocului, facea fiecare ce il taia capul, acum dintr-o
data, iaka ordine! Voila de vezi.
De unde sa stie hutzupanu' ca era monitorizat cand alegea prin telefon
ridichile si telemeaua pentru soacra-sa inca de cand au intrat companiile
serioase de telefonie mobila in tara?

Va fi un boom serios pe vanzarea de cartele.
Cei cu molii mai multe in teasta, si cu pitici ciudati, cu toii vor da navala
spre pre-pay sau orice cartela preplatita.
Teancuri, teancuri, de 4 euro.
Vorbit, aruncat!
Chestia este sa iti convingi si interlocutorii sa faca la fel.
Dar cine e pe treaba nu are sa astepte sa ii invete cineva ce si cum
Pentru cei inraiti, exista telefoanele Motorola. Prietenii stiu de ce :lol:

Pe net pe urma, un dual-scramble la $29.95 si le moare muschiu' mai
la toti.
Atentie mare insa.
La baza dezlanarii unui dosar nu sta convorbirea in sine, stau alte
criterii:
- pozitionarea in spatiu/timp la certe momente
- listingul de convorbiri sincronizat cu desfasurarea spetei cercetate.
Orikum, ca si pana akum, OKIU MARE si lasa-ti-va de prostioare ca
Echelon este sus si ne vede, de vreo 20 de ani... :shock:

Va spun toate astea ca unul care inca de mic a invatat cate capete are
o sarma... :wink:
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Rainman

Post by Rainman »

Nu cred ca o sa fie un boom in ceea ce priveste vanzarea de cartele prepaid.
Va fi o crestere a vanzarilor, dar nu un boom. Cei care se feresc de ascultarea convorbirilor stiau ca se asculta si inainte de legea asta si isi cumparau de atunci cartele si telefoane cu gramada :P
Si cu Motorola.. aveti dreptate, dar nu toate modelele de Motorola cripteaza convorbirile dupa algoritmi RSA. Cele low-cost, care se si utilizeaza si se arunca dupa o convorbire, doua, nu fac acest lucru.
Cel putin asa stiu eu . ;)
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Rainman wrote:Nu cred ca o sa fie un boom in ceea ce priveste vanzarea de cartele prepaid.
Va fi o crestere a vanzarilor, dar nu un boom. Cei care se feresc de ascultarea convorbirilor stiau ca se asculta si inainte de legea asta si isi cumparau de atunci cartele si telefoane cu gramada :P
Si cu Motorola.. aveti dreptate, dar nu toate modelele de Motorola cripteaza convorbirile dupa algoritmi RSA. Cele low-cost, care se si utilizeaza si se arunca dupa o convorbire, doua, nu fac acest lucru.
Cel putin asa stiu eu . ;)
Dah, cele scumpe, alea pot fi utilizate o vreme.
Se pare ca stii corect... :lol:
Auzi, da' de unde stii matalutza? Ha!?
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
niko77

Post by niko77 »

Motorola cripteaza convorbirile dupa algoritmi.....

si daca cel cu care vorbesti nu are Motorola???
il va auzi numai pe el sau pe nici unul
danhati

Post by danhati »

Uite unde se ascundeau mari conspirationisti :lol: Nu tre sa o luati in nume de rau... dar mi se pare ridicola toata secreto mania asta ....

Hai sa fim seriosi cine face afaceri si in special "dintralea" de care nu trebuie sa se stie ...NU LE FACE LA TELEFON

Exista parcuri, campii, muntzi (scuze Osama ca ti-am divulgat pozitia :wink: ) si alte locuri primitoare pentru a purta astfel de discutii.

Pana una alta :

Facem si noi un poligon !!!???
Post Reply